Reklam för min online coachning

Kickstart 2022??

I januari har du möjlighet att vara med och påbörja din egen hälsoresa. Jag kommer endast att coacha dig mot hållbara resultat som håller i längden. Ingen ”quickfix” får man svälter sig ner för att sedan gå upp allting igen ??‍♀️

Oavsett om din målsättning handlar om att bygga muskler, gå ner i vikt, komma tillbaka efter graviditet, må bättre, bli hälsosammare eller lite av alltihopa ??‍♀️ Så ska jag ge dig verktygen för att ta dig dit.

Så….. NU är det dags att boka din plats!!!

Jag har just nu det bästa erbjudandet jag någonsin haft ???

Jag drar igång två grupper med start från den 12 januari ?? ( du väljer själv ditt startdatum när du bokar)

Kickstart 2022 är för dig som är redo att investera i dig själv, din hälsa, och byta ut en vanor för att istället skapa nya hållbara vanor ? Ingen destruktiv svältmetod där du går ”all in” och oftast ”all out” efter en kort period. Här fokuserar jag på helheten. Du ska låta dina nya vanor bli en naturlig del av vardagen ☺️ Kunna äta ALLT ? ? ? ? , men inte gör ofta…. Och i lagom lagom mängd ?

❤️Du får 16 veckors coachning av mig.
?Uppföljning varje vecka.
? Nya program löpande under resans gång för att följa din progression

Viktigt att pipetters här. Både kost och träningsplaner är skräddarsydda helt utifrån DIG! Detta program åt alltså unga generell program som man bara kan köpa på nätet tex.

Allting finns I appen, där du även kommunicerar med mig via våran chattfunktionen ?

Alla program som du får under våran tid tillsammans, får du behålla. Så att du kan använda dom även u framtiden , utan mig vid din sida???

Jag jobbar för att du ska nå ditt mål! ❤️??OM du är redo att använda verktygen jag ger dig , då är jag redo att ge dig allt du behöver för att nå ditt mål!Men inte ”bara” nå ditt mål, då jag jobbar för att du ska nå ett hållbart resultat som håller livet ut ???

Just nu får du fri startavgift 1000:- och 1 månad gratis om du bokar NU, i december❤️

Anmäl ditt intresse på hemsidan HÄR ??

När du lämnat in din intresseanmälan så blir du kontaktad av Ilona, min assistent☺️ Du får alltså en gratis telefon konsultation, där ni går igenom olika upplägg tillsammans.

Nu är sååå många som frågar om priserna.

Det är bland annat därför som vi bjuder på en gratis telefonkonsultation. Just för att se vad som passar dig bäst, och vad just det kostar ☺️

Men för att du ska få en uppskattning, ca 1695:- – 1995:- / månaden ☺️ Summan dras i slutet på månaden som ett autogiro.

Min kampanj är alltså: fri startavgift att + 1 månad gratis ?? ( = minst ett värde av 2995:- billigare om du bokar nu i december )

Mycket pengar….. men om du räknar på vad du lägger på ”skräp” , lattè, fika, godis, chips m.m. Du fattar poängen? Så brukar man ganska snabbt kunna hämta igen en del av kostnaden via rent…. Skräp ? Plus att när man planerar sitt matinköp baserat på min kostplaner så brukar man spara innan hel del där också…

Men huvudpoängen är att om man sätter priset u proposition till målsättningen man vill nå…. Ja, då är det en ganska billig investering ??‍♀️??

Att investera i sig själv för att må bättre, utvecklas, lära sig mer om både träning och kost… Den kunskapen är svår att sätta en prislapp på.

i kombination med att jobba för att bli sitt ”bästa jag” och hitta en hållbar hälsosam livsstil. För att sedan ta med verktygen jag ger dig, och praktisera dessa i vardagen livet ut…. Då plötsligt blev priset en riktig dunder investering ?❤️???