Kickstarta 2022 tillsammans med mig

Reklam för min online coachning

Kickstart 2022??

I januari har du möjlighet att vara med och påbörja din egen hälsoresa. Jag kommer endast att coacha dig mot hållbara resultat som håller i längden. Ingen ”quickfix” får man svälter sig ner för att sedan gå upp allting igen ??‍♀️

Oavsett om din målsättning handlar om att bygga muskler, gå ner i vikt, komma tillbaka efter graviditet, må bättre, bli hälsosammare eller lite av alltihopa ??‍♀️ Så ska jag ge dig verktygen för att ta dig dit.

Så….. NU är det dags att boka din plats!!!

Jag har just nu det bästa erbjudandet jag någonsin haft ???

Jag drar igång två grupper med start från den 12 januari ?? ( du väljer själv ditt startdatum när du bokar)

Kickstart 2022 är för dig som är redo att investera i dig själv, din hälsa, och byta ut en vanor för att istället skapa nya hållbara vanor ? Ingen destruktiv svältmetod där du går ”all in” och oftast ”all out” efter en kort period. Här fokuserar jag på helheten. Du ska låta dina nya vanor bli en naturlig del av vardagen ☺️ Kunna äta ALLT ? ? ? ? , men inte gör ofta…. Och i lagom lagom mängd ?

❤️Du får 16 veckors coachning av mig.
?Uppföljning varje vecka.
? Nya program löpande under resans gång för att följa din progression

Viktigt att pipetters här. Både kost och träningsplaner är skräddarsydda helt utifrån DIG! Detta program åt alltså unga generell program som man bara kan köpa på nätet tex.

Allting finns I appen, där du även kommunicerar med mig via våran chattfunktionen ?

Alla program som du får under våran tid tillsammans, får du behålla. Så att du kan använda dom även u framtiden , utan mig vid din sida???

Jag jobbar för att du ska nå ditt mål! ❤️??OM du är redo att använda verktygen jag ger dig , då är jag redo att ge dig allt du behöver för att nå ditt mål!Men inte ”bara” nå ditt mål, då jag jobbar för att du ska nå ett hållbart resultat som håller livet ut ???

Just nu får du fri startavgift 1000:- och 1 månad gratis om du bokar NU, i december❤️

Anmäl ditt intresse på hemsidan HÄR ??

När du lämnat in din intresseanmälan så blir du kontaktad av Ilona, min assistent☺️ Du får alltså en gratis telefon konsultation, där ni går igenom olika upplägg tillsammans.

Nu är sååå många som frågar om priserna.

Det är bland annat därför som vi bjuder på en gratis telefonkonsultation. Just för att se vad som passar dig bäst, och vad just det kostar ☺️

Men för att du ska få en uppskattning, ca 1695:- – 1995:- / månaden ☺️ Summan dras i slutet på månaden som ett autogiro.

Min kampanj är alltså: fri startavgift att + 1 månad gratis ?? ( = minst ett värde av 2995:- billigare om du bokar nu i december )

Mycket pengar….. men om du räknar på vad du lägger på ”skräp” , lattè, fika, godis, chips m.m. Du fattar poängen? Så brukar man ganska snabbt kunna hämta igen en del av kostnaden via rent…. Skräp ? Plus att när man planerar sitt matinköp baserat på min kostplaner så brukar man spara innan hel del där också…

Men huvudpoängen är att om man sätter priset u proposition till målsättningen man vill nå…. Ja, då är det en ganska billig investering ??‍♀️??

Att investera i sig själv för att må bättre, utvecklas, lära sig mer om både träning och kost… Den kunskapen är svår att sätta en prislapp på.

i kombination med att jobba för att bli sitt ”bästa jag” och hitta en hållbar hälsosam livsstil. För att sedan ta med verktygen jag ger dig, och praktisera dessa i vardagen livet ut…. Då plötsligt blev priset en riktig dunder investering ?❤️???

10 Komentarer

 1. Jag märker att du klankar ner på 16weeks of hell- programmet. Att det är det du refererar till som quikfix och svältmetoder.
  Jag har gått igenom 16woh och det var det bästa jag gjort. En riktigt fet spark i baken till ett hälsosammare liv. Har aldrig mått bättre.
  Jag menar inte att ditt program och koncept är något fel, verkligen inte. Säkert hur grymt som helst. Men vi är olika och olika saker passar oss. En del finner att ditt koncept skulle passa dom bäst, en del finner Viktväktarna som deras grej….och en del ser 16woh som deras metod.
  Ha en fin jul.
  Mvh

  • Hej!
   Nej nej…. Det gör jag inte. Jag känner en av grundarna till grundkonceptet. ( det finns sååå många liknande koncept som kommit) ☺️
   Jag är ju även vän med flera av BL coacherna som i programidén jobbar mer aggressivt.
   Jag säger alltid att man måste hitta det som passar just en själv. Alla är vi olika.
   Jag är nog lite mer som du, en rejäl spark i arslet trivs jag bra med. Strikt, enformigt och tydligt är min grej ???
   Men det är ytterst sällsynt att mina klienter få ta del av det…
   Jag läser av alla klienter och anpassar utifrån det.
   Men. Det jag har märkt av tidigare klienter som gått igenom både 16 weeks of hell, BL men också andra mer aggressiva och kortsiktiga koncept.
   så är det att 8/10 faller ur det igen?
   Dom pallar inte av det strikta, klarar inte av att hålla i det i längden.. vilket ofta leder till dubbelt bakslag när dom väl släpper efter. En ond cirkel.
   Min målgrupp är just många av dom som tidigare gett sig in i liknande koncept ….. men istället hamnat i en ond cirkel som man har svårt att ta sig ut.
   Jag kritiserar inte ETT särkilt koncept, utan aggressiv kortsiktigt, ohälsosam bantning ? Det är vad jag syftar på.
   Det finns dom som uppskattar det, du är en av dom.
   Jag blir jätte glad att höra att det är så.. ☺️?? och jag önskar innerligt att ni vore fler!
   God jul till dig ?
   Kram kram

 2. Hysteriskt dyrt. Ett gym-kort kostar här runt 4-5000kr om året och där får man inbakat ett första besök hos PT med upplägg och kost. Vad är det i ditt program som motiverar kostnaden?

  • Man kan inte jämföra olika tjänster rakt av. Vissa saker passar dig, och andra passar mig ?
   Ett gymkort/ medlemskap innebär INTE mer än 30 min uppstart med PT. Det är ett tillfälle för man ska få möjlighet att köpa PT klipp för mellan 7500 :- – 42 000;- ?
   Tillfället är en möjlighet för PTn att presentera sig själv och kostnaderna för att du ska kunna anlita PTn om du vill. Det är alltså en ren säljtaktik.
   ( jag har ju själv varit just den PTn ?)
   När du tränar med PT så får du dom 55min som du har köpt. Ingen coachning, inget kostprogram, ingen app , ingen chatt, inga recept osv osv.
   Du får 1h träning. Och om du har en sjysst PT som kan bjussa på några generella råd , typ drick mer vatten, mjuk socker, dra ner på kolhydraterna. Ja, då ska du vara glad ?
   Att träna med en PT på gym ligger på en kostnad på ca 599:- – 975;- /h beroende på vilket gym såklart. Men ungefär .
   Kör du 1 gång / veckan på det lägsta priset, så blir det ca 2400:- / månaden.
   PLUS medlemsavgiften på ca 450:- – 695:- / månaden .
   ( om det inte är en crossfit box då kan det kosta upp till 1395:- månaden) .
   vill du träna 2 gånger veckan, vilket ca hälften gör… då blir det ca 4800;- / månaden. + medlemsavgift.
   Utan coachning och utan kost ??‍♀️ OBS! Räknar på det lägsta priset som du tex inte hittar på SATS, där det ligger ännu högre.
   Mitt koncept är ju något helt annat. Precis som du kan läsa på hemsidan och i inlägget så ingår det ,
   En app, coachning av mig hela tiden. Du kan kommunicera via chatten precis när du vill. Du får nya tränings och kostprogram varje månad. Recept du kan spara ner och ha med dig för alltid. Samma sak gäller tränings programmen.
   Allting är individanpassat för just dig.
   Du kan få hemma träningsprogram.
   ( vilket du inte heller kan få av en fysisk PT???‍♀️ )
   Att ha en coach löpande är inte gratis jag lägger ner enormt mycket tid på att programmera, följa upp, kommunicera, dokumentera . Vissa klienter hör av sig varje dag. osv. Mina klienter kan alltså kontakta mig när dom vill ☺️
   En fysisk PT finns där för dig under dina inbokade träningspass . Det är absolut inget konstig eller fel med det. Du betalar bara för den timmen.
   Det är just därför man inte riktigt kan jämföra dessa olika tjänster ☺️
   Vill du komma till mig som fysisk PT kund så betalt du 890:- / timmen.
   Köpet du fört klipp så blir det billigare och du kan komma ner till 790:- & 750 :- / timmen vid köp av 25 -pack .
   Vid uppstart kommer jag tex att ha en kampanj på 499:- för dom första 10 bokande ☺️
   I min PT studio då behöver man inte vara medlem, så den kostanden slipper man också ?
   Onlinecoachningen passar inte alla. Men har blivit enormt uppskattat då det är ett jätte bra allternativ för dom som inte har råd….
   Du skriver att jag är dyr. Jag säger att jag är mycket prisvärd, då man får extremt mycket för pengarna.
   För precis tvärt om gentemot det du skriver, så blir onlinecoachningen billigare än om du kör med fysisk PT.
   Plus att man får helheten, kosten, fler program och framförallt coachningen som ger dig verktyg att använda och praktisera i vardagen resten av liv ??
   Hoppas att du fick svar på din frågor☺️
   Sitter i en bil och svarar via mobilen, ( jag kör ej) så jag hoppas att det inte blir för många stavfel nu ??

 3. Skulle gärna börja i ditt program men skulle aldrig kunna ha råd med 1995 kr / månad. Tyvärr. Får nog kämpa själv.
  God Jul till dig

  • Så kan det vara tyvärr… ?? Vi har en pågående diskussion om att börja sälja 1 träning + 1 kostschema för ett fast pris. Utan coachning osv. Men just för att kunna möte den målgrupp som känner som du… Vad tror du om det?
   Då skulle priset hamna på ca 2500:- som en engångs summa.
   Eller 1500:- /st ☺️ Bara en tanke…
   Kör hårt , med rätt inställning, envishet, tålamod och tydligt mål… så kommer du långt ! ??☺️
   God jul ?

 4. Hej. Då du inte besvarade min fråga i helgen, kommer den igen:
  Om jag använder mig till onlinecoaching ledd av dig, har du då de kunskaper (kost) som behövs för att vägleda mig på ett korrekt vis? Jag har diabetes 2. Tackar för svar denna gång.

  • Hej Elisabeth! ☺️
   Vet inte vart du har skrivit, för jag har inte sett någon fråga ??‍♀️
   Men den här det jag.
   Ja, och nej skulle jag säga. Jag kan absolut skräddarsy kosten och coacha dig även om du har diabetes typ 2 ☺️
   Diabetes typ 2 är ett växande problem kopplat till både fetma och övervikt.
   Med rätt kost och träning kan man få en enormt positiv effekt ??
   diabetes typ 2 är ett tillstånd det går att bli frisk ifrån. Men metoden är ingen quick fix och inget läkemedel, utan en lång intensiv kostbehandling för att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt ….

   • Tackar för svar. Jag är väl medveten om att diabetes 2 kan kost- och motionsbehandlas. Har själv gått från sex insulinsprutor & tre Metformin (diab.medicin) per dygn till att endast behöva ta en tablett per dygn.
    Anledningen till min fråga är att du och jag verkar ha väldigt olika syn på intag av kolhydrater.
    Min uppfattning är att du verkar ha en väldigt liberal syn på dessa medan jag är mer ”sträng”.
    Diabetes är till stor del, som du skriver, kopplat till fetma och övervikt. Det framkommer tyvärr mer sällan att vi slanka också är en stor grupp som får det. Detta är genetiskt. Den utlösande faktorn i mitt fall var stress, åt sällan eller aldrig, vissa dagar, rökning och ännu mer stress.
    I dag är jag rökfri och har bytt till ett arbete där stressen ej är särskilt hög.
    Men hur är din inställning till intag av kolhydrater?
    / Allt Gott E

    • Vad bra att du är rökfri ?? Grattis!
     Du skriver att ”du och jag har väldigt olika syn på kolhydrater ”
     För det första. Jag ogillar skarpt när man lägger ord/åsikter i min mun.
     Frågan du ställer är inte ja eller nej fråga .
     Såhär ligger det till.
     Allting gå beror på.
     Vem är du?
     Hur mycket vardagsmotion?
     Hur mycket träning?
     Eventuell sjukdomsbild?
     Vad har du för målsättning?
     Bygga muskler ??
     Tona kroppen
     Må bättre allmänt
     Vända en ätstörning
     Långdistans träning/tävling ( Vasaloppet, Vätternrundan, thriatlon och liknande sporter ) oavsett om man är på hobby nivå eller elit.
     Min poäng med dessa exempel, som bara är några av många fler.
     Så det finns ingen inställning som ger ett svar på din fråga. Allting med träning och kost beror på….
     Ingen människa är en annan lik. Det är individuellt anpassat för mina klienter. Ingen är ju den andra lik.
     Mitt behov skiljer sig ifrån ditt osv…
     Men jag känner såhär. Hade du varit intresserad av min onlinetjänst så skulle du anmält ditt intresse och tagit dina frågor på telefon konsultationen som man får, den är helt gratis och man binder inte upp sig på någonting.
     Oavsett om man är slank eller lider av fetma, så är den större procentuella delen kopplat till en ohälsosam livsstil. Precis som du skriver, inte bara fetma och övervikt utan även stress, psykisk ohälsa m.m
     Med vänlig hälsning, ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...