Hej från sjukhuset … jag har fått Corona

Hej från sjukhuset ??
Jag har fått Corona ?

Efter total radiotystnad ifrån mig på alla plan. Sociala medier, sms, jobb osv.

Så kan jag berätta att jag har haft några av mina värsta dygn i hela mitt liv ?

Smärta, kramper, medvetslös av febertoppar, ingen bra respons på febernedsättande…. Äsch, ni fattar! Jag kan ärligt talat inte beskriva detta med ord….. ?

Corona är över?! Nej, det kan jag skriva under på att det inte är ??

Jag är inte vaccinerad. Pga av medicinska skäl. Jag skulle nästa vecka få ta del av olika allternativ…. Men coronan slog undan benen på mig förra veckan. Så jag han aldrig få min dos.

Min familj är såklart vaccinerad.
Varken Jonas eller Lilleman är sjuka, änsålänge ??
( dom testas varje dag innan Ludvig går till skolan)

Nu är jag inskriven på sjukhus ?

Jag har precis tagit EKG

12 rör med blod ?
( det var mycket även för mig, som tar blodprov varje vecka)

Lungorna ska testas på olika sätt.

Dom ska analysera blodproverna.

sedan ska jag till lungröntgen då dom vill se att viruset inte krupit ner i lungorna ?

Jag har haft dom värsta dygnen i mitt liv. Smärtan i lungorna är sedan igår, brutala!

Men jag är i trygga händer ?? Alla är sååå gulliga här ❤️

En dag i taget….

40 Komentarer

 1. Jag har tänkt på dig å undrat hur du mår ? Det blir bra ska du se, jag hade corona förra julen ? Många stora krya på dig kramar från Boden ❤❤❤

 2. Nu blir jag lessen för din skull! Vilket elände du drabbats av!
  Krya på Dig och när du kommer hem så ”krypkör i vardagen”! Tur att killarna är friska och Svea förstås!
  Tror du skulle bli piggare bara av att se ut över vackert snötäckt landskap i Västernorrland/ tänker på Dig!

 3. Vad händer med Lilleman nu när du är sjuk och Jonas är borta på gig. Hoppas du har bra vänner som hjälper dig. Pigga på dig nu. Tråkigt att du inte har fått vaccinationerna. Hur har du blivit smittad? Kram LenaSjömo

  • Du är ju en riktigt praktidiot!
   Jag är långt ifrån ensam! Olika allternativ diskuteras fortfarande. Jag är fascinerad över hur snabbt det ändå går.
   En sak som några av dom andra jag haft kontakt med testat, som även jag eventuellt kommer att få göra.
   Det är att man planerar inläggning. Man skriva alltså in på sjukhuset. Får mer eller mindre både vaccin och antihistamin på samma gång.
   Samt stannar kvar för bevakning för att inte ta några risker för allergichock.
   Jag höll som barn på att dö av penicillin.
   Jag har fått kraftig reaktion på tidigare vaccin.
   Plus att jag har förhöjda blodpropsvärden ( dålig kombo med allergichock )
   Såååå…. Mina varmaste hälsningar från min sjukhussäng!
   Ta ditt ”skitsnack” och kör upp det någonstans ????‍♀️ Det enda som är farligt är dina förutfattade meningar, och sin envishet över att sprida din skit inne hos mig, gång på gång, på gång.

  • Det är inget skitsnack. Det finns många olika medicinska anledningar till varför man inte får ta vaccinet. Kolla fakta innan du snackar skit

 4. Vilka medicinska skäl har satt stopp för din vaccinering ? Intressant att bra då man numera vaccinerar de flest, även gravida och med de flesta sjukdomar.
  Hoppas du snart kryar på dig. Fast jag förstår inte att du vågat göra så mkt under dessa coronatider utan att vara vaccinerad. Själv skulle jag inte vågat göra så mkt.’
  Kram och krya

  • Det finns många anledningar. Jag är långt ifrån ensam…
   Vi som inte får/kan vaccinera oss erbjuds olika alternativ längsmed resans gång.
   Det är ju trots att så att det är 6-8 månader sedan ”allmänheten” fick börja vaccinera sig. ( efter sjukvård /äldre osv) . Så det har ju gått ganska snabbt…
   Mitt möjliga allternativ är att läggas in för att få vaccination, sedan få vaccinet i ena armen och antihistamin i andra för att förebygga allergisk chock…. Stanna kvar på sjukhus under observation. Detta X sprutor.
   Och som sagt.. jag är inte ensam om det. Men vi får se. Nästa vecka var det planerat för min vaccinations möte. Det blir säkerligen framskjutet.
   ”Göra så mycket under dessa Corona tider” ?
   Jag vet inte exakt vad det är du syftar på att jag gör? Jobbar? Tränar? Lunchar?
   Hittills har vi ju inte varit begränsade. När vi har rest ( jobb resor till Spanien tex) . Då är det negativa covid test & hälsodeklaration som gäller….
   Jag har levt som alla andra. Stannar hemma vid förkylnings symptom.
   Håller avstånd . ( vilket är svårt då majoritet av alla idioter trycker upp sig i arslet på en när man står i kön på Ica tex ??‍♀️)
   Ja, samma reaktioner som för både dig och alla andra.
   Många är snabba på att döma dom som inte är vaccinerade. Men det finns dom som väljer det. Sen finns det dom som inte väljer det…..
   Den långa förhoppningen är ju att vi som inte kan , ska kunna.
   Frågan är vad som händer OM dom nya vaccinpassen till gym, restauranger osv.
   Vad händer med dom som inte kan då? ? Ska vi stänkta för restaurangen och ta ett test…. Många tankar ? Speciellt i min situation just nu….
   Men som sagt. Jag har inte varit rädd, utan jag lever på som vanligt med sunt förnuft och efter restriktionerna ☺️
   Många liknande frågor , men jag svarar på din och hoppas att dom andra kan läsa här ?
   Jag är för trött ??
   Tack tack ???

   • Ska vi vara ärliga har du ju levt som om att Corona inte finns. Resor till Öland, umgåtts friskt med alla dina vänner och deras barn på restaurang och hemma på kalas/event, resan till mikes etc. Det är ju bara att kolla i ditt flöde så är det tydligt att du rört dig en hel del. Men du säger det ju själv:
    ”Jag har inte varit rädd, utan jag lever på som vanligt med sunt förnuft och efter restriktionerna ”
    Om man vet att man inte är vaccinerad så tar man det väldigt försiktigt för att man inte vill bli sjuk, inte för att man ska kunna säga att man följer restriktionerna. Man kan ju bli smittad oavsett om man följer restriuktionerna.
    Om de inför vaccinpass blir det rimligtvis vaccinpass eller negativt test. det går lagligt inte att porta alla som inte är vaccinerade.

  • Jag har inte fått vaccinera mig med dos 2 pga av medicinska skäl då jag är allergisk mot hjälpämnen som finns i vaccin mot Covid-19. Så visst kan det finnas medicinska skäl. Varannan person som testar positiv för Covid-19 är dubbelvaccinerad så även med vaccinering är man inte säker för smitta.

 5. Hej, jag får heller inte vaccinera mig pga autoimmun sjukdom. Jag måste alltså isolera mig så gott det går, bär alltid munskydd de ggr jag måste till affären. Alltid tvätta o sprita händer så fort jag tagit i något! Så till all de som klagar på dig My, försök att inte bry dig, ty dom vet inte bättre…Krya på dig❣️

 6. Läste en del av kommentarerna.
  Usch.
  Många experter.
  Så tråkigt att se.
  Jag håller med dig.
  När du är frisk så är du mera imun än dom som tagit sprutorna.
  Kram L

 7. Åh, My. vad tråkigt. Inte sjuk nu igen. Men nu finns det bara en väg framåt. Det kanske är så att ditt immunförsvar är lite lågt. Nu efter all oro för Ludvig. All flytt mellan olika ställen. Och så som du varit sjuk och inte hunnit hämta dig. Nu när allting är på plats så slog viruset till. Krya på dig och ta det väldigt lugnt nu.
  Kram.

 8. Är man ovaccinerad bör man alltid använda munskydd, du träffade ju många i samband med flytt och olika kalas. Min svärmor är inte vaccinerad och då får hon hålla sig hemma, vi umgås inte med henne förutom någon enstaka gång utomhus med munskydd. Jag har fått 3 doser som vårdpersonal .

 9. Du behöver inte försvara dig om varför du inte tagit vaccin de ska andra skita i och detta påhoppandet är jag så less på! Jag skulle rekommendera dig att inte ta vaccin med de förutsättningarna allrahelst inte nu när du blir skyddad minst 6 månader kanske längre efter genomgången infektion! Jag tar inte vaccin har sett flera som fått stora problem runt mig och vissa fortfarande sjuka MEN sköter såklart mina restriktioner och har både handskar/munskydd på mitt jobb innan nån hoppar på ??Nu ser vi ju runt i världen att de vaccinerade börjar bli sjuka trots att de fått dubbeldos! Stay strong så hoppas jag att du snart mår bra kram till dig❣️

 10. Hej My. Jag älskar att följa din vardag och allt du skriver. Gör man inte det förstår jag inte varför man ens är på din sida. Du är stark, va rädd om dig. Du skulle haft någon som rensar bort allt elakt i kommentarfälten. ❤️ Krya på dig

  • Nina sätt sig på en kaktus och rotera ?
   Innan nya restriktionerna klev in så sa man så.
   Så varje morgon innan skola.
   Ett 5-pack på apoteket kostar 99:-
   Nina…. Du är SÅ bitter ? och konstig som envisas med att skriva här inne. Skaffa dig ett liv, och skit i mitt liv ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...