Hemma från sjukhuset….

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej. Jag är hemma igen. Skönt ??Viruset har inte krupit ner i lungorna. Än. Så nu håller vi tummarna för att det inte gör det. Jag är trött. Jätte trött.

Om jag ska beskriva min fysiska form just nu så är jag yrslig. Så fort jag ställer mig upp, eller sätter mig upp…. Så snurrar det till. Jag har svårt att hålla balansen när jag går till toan tex. Ont i kroppen, en värk från helvetet. Vissa stunder jag velat hugga benen av mig själv. ( vilket jag såklart aldrig skulle göra) . Men känslan av outhärdlig smärta… ? Smärtan över bröstet är också kvar men inte lika skrämmande nu när man uteslutit en massa läskiga saker. Det är en av symptomen för covids. Så det är bara att härda ut.

Febern. Den är fortfarande kvar. Men den kommer och går. Igår och idag har jag haft feberfria stunder. DET känns som ett framsteg.

Första dagarna åt jag ingenting. Sedan har jag levt på yoghurt. Idag åt jag riktig mat för första gången på en vecka. Kokt potatis, sky och kyckling. ( jag beställde det av jonas ) . Jag fick i mig litegrann. Jag har dock bara smak då och då. Inte på morgonen med yoghurten . Men vid lunch. Märkligt….

Jag är bättre… men mår fortfarande uppriktigt skitdåligt! ?

Den där bilden tog jonas. Först tänkte jag absolut inte dela den. För att jag ser ut som skräp. Men jag vill ändå visa att Svea är min trogna följeslagare. När jag gråter, torkar hon mina tårar och hittar en väg upp i min famn oavsett hur svårt det är. Hon finns där ❤️ När jag var på sjukhus sov hon på min huvudkudde ? ?❤️

Jonas skickade denna till mig… ??

Just precis nu i skrivande stund så ligger hon mellan mina ben. Jag halvsitter och försöker få ihop detta inlägg till er…..

Helst vill jag ligga ner. Men det är inte bra för lungorna. Jag är livrädd för två saker. Att coronan kryper ner i lungorna. Eller att det utvecklas till bakteriellt och blir lunginflammation uppe på detta ? . Så jag sitter mycket. Djupandas för att ”träna” lungorna. Vilar, dricker en massa vatten. äter Alvedon maxdos/dag. Jag försöker att hålla mig lugn och acceptera min situation. Jag får flera gånger om dagen påminna mig om att det är tillfälligt…..

Jag fick en dunder kartong av Svensk Hälsokost! Jag är ambassadör för dom som ni vet. ”Håll dig pigg och frisk i vinter” blev dock ett slag under bältet ?.

Men så mycket efterlängtade grejer. Mina Omega-3 och D-vitamin har varit slut ett tag. Samma sak med mitt Acai pulver. Jonas fick ta emot budet. Han fick även order om att packa upp det och ta några bilder till er.

Det kan vi väl ändå ge honom… bra jobbad Jonas ? Snyggt arrangerat. Ni skulle hört dialogen här hemma jag i sängen, han i köket ?

Det är ju Black Week . Den största veckan på hela året för online försäljning. Många passar på att shoppa julklappar till reducerade priser. Vissa passar på att köpa ”det där” som man väntat på ska bli nedsatt. Vi köpte en tv på Black Week ett år.

Men Svensk Hälsokost har så grymt bra priser redan från början och såååå mycket hälsoprodukter. Spana in deras sortiment?? HÄR Då deras ”Årets shoppingvecka” är i full gång ?

Sanningen gällande Black Week är att jag skulle haft många kampanjer. Det är en av mina största inkomstkällor på året. Men jag är inte i skick att genomföra det som varit planerat ?

Känns alltid tråkigt att göra andra besvikna. Att inte stå för avtal och den planering man gjort. Men blir man sjuk, så blir man…. Vissa förstår. Andra inte ?

Som ambassadör för Svensk Hälsokost så känner jag att jag vill ge er en hint om att besöka deras butik som har spännande kampanjer hela veckan Genom länken ovan. D-vitamin är för övrigt sååå viktigt under vinterhalvåret.

Jag är även ambassadör för Rosenserien HÄR ??

Vill jag även göra en pusch för deras kampanj. Rosenserien erbjuder sina kunder 20% under blackweek. Men jag, jag har en kampanjkod som ger dig 25% rabatt på hela sortimentet ❤️

Jag skulle spelat in video, kört en tävling, tagit nya bilder . Osv. Men tävlingen skjuter vi upp. Bilder får jag ta när jag är frisk. Kampanjkoden kan ni ta del av nu ☺️

För er med känslig hy eller rosacea. Läs mitt tidigare inlägg HÄR .

Men glöm inte. Kod: my25 = 25%

Nu mina vänner. Nu är kraften slut. Jag har påbörjat satta inlägg 3 gånger. Sovit /där emellan.

Men det var skönt att få det ”gjort”. Dels för att många undrat hur jag mår. Dels för att alla mina förlorade jobb denna veckan stressar mig. Pengarna är en sak…. Men att göra andra människor besvikna är jätte jobbigt ??. Så därför är det också skönt för mig att förklara det. Att dela Rosenseien och Svensk Hälsokost länkarna till er☺️

Men nu, nu behöver jag sova en stund. ( 15:26??)

Tack för att ni finns ❤️ ??

31 Komentarer

  1. Krya på dig , när jag hade covid? hade jag ett glas vatten med sugrör i och blåste bubblor, långt djupt andetag hållt andan och blåsssss ? det håller lungorna ” igång”

  2. Krya på dig My, hoppas du mår bra snart ! Tycker att din Jonas verkar vara en klippa som stöttar och finns där på alla sätt , härligt att se ?

  3. Om du har Covid så håll dig undan från vovven. Hon kan bli smittad av dig. Vår kisse blev jättesjuk kring jul förra året då båda jag och min man insjuknade,

  4. Krya på dig!
    Jag hade vad jag tror var corona, innan man fick testa sig. Hade samma känsla som dig att jag ville ta bort mina ben, hemsk upplevelse!
    Angående smaken, är extra zink ett tag. Jobbar med hälsa och många av mina klienter som förlorat smaken och lukten har fått tillbaka den av zink. <3
    Ta hand om dig

    • Visste inte jag…
      Det var läkaren som berättade för mig om det jag skrev….
      Vart har jag skrivit att L är vaccinerad?? ?
      Barnen får inte vaccinerad ännu. Jag skrev familjen. Dvs alla familje medlemmar som FÅR vaccinera sig…
      Knäppisar som tror annat ?

  5. När du är frisk- glöm inte bort Åkersberga växtförsäljning. En lisa för själen som du kan behöva efter detta kaos din kropp utsätter dig för. Kämpa på du starka. Krya på dig!

  6. Kära My, stackars dig, jag skickar så många tankar o positiv energi till dig hela dagarna!! Vi är många som har varit bekymrade för dig. Så skönt att det e någorlunda ro på Ludwigs skolsituation o att din kära verkar vara en superfin kille!! Många kramar från en av dina medsystrar♥️. Har efter ett längre uppehåll tagit tag i terapin igen. Såå nödvändigt och hårt kramar Sara

  7. Jag är helt hooked på magnesium fast köper mitt på Lidl. Hade sjukt ont under fötterna innan jag började med tillskott och det har helt försvunnit!

    • Ja???
      Vad menar du?
      Skulle som 4 hemma test jag gjort ha fel? Skulle min inläggning på sjukhus med deras testutrustning ljuga?
      Min dåliga syresättning som jag fick hjälp med? Kanske vara ett symptom av … magsjuka?
      #suck?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...