Sjukstuga

Jaha…. 39.2 ? Började igår morse. Kände mig krasslig och trött. Tänkte, att jag nog var mest trött. Men sen, på kvällen då blev det katastrof ??‍♀️ Frossa från h*elvetet! En riktig mardrömsnatt där jag väckt Jonas gång på gång på gång. Feberyrat och även gråtit. Det minns jag bara lite grynigt…. Hmm. Konstigt det där! Feberdrömmar är det värsta som finns tycker jag ?

Ludvig och Jonas år frukost…. Jonas brukar sova då. När jag och Lilleman äter frukost. Därför var det ganska mysigt att se. ( jag ligger alltså i sängen och tar bilden) ☺️

Jonas packar för gig. Han åkte nyss. Ska till Finland och Estland. Han kom hem igår från sina föräldrar. Efter att han varit där i fyra dagar ☺️ Nu åker han hen igen och kommer hem på söndag. ,

Så nu saknar jag honom fast att han precis gick ut genom dörren.

Vi har handlar enkelt färdigmat som jag kan ge Ludvig om jag blir sämre. Finns annat också. Men bra med en plan b.

Igår tog jag fram en liten väska med alla vantar/mässor osv. Jag vädrade dom. Tvättade det som går att tvätta och sprayade ner allt i linne vatten. Det fick hänga ute inatt ?

Jag insåg att jag hade 5 – 6 mössor som jag inte använder . Detta ska jag börja på packa ihop till Akut Stockholm ( tror jag att dom heter… ) min väninna hjälper dom. Dom behöver alltid en massa kläder. Speciellt inför vinterhalvåret då allt för många människor behöver skydda sig från att uppriktigt frysa ihjäl.

Idag ska jag leva nedkrupen i denna, hela dagen ??❤️

Ludvig krigar på med läxor. Han har haft svårt att komma in i rutinerna sedan nystarten . Men nu har det lossnat ? Nu har han betydligt bättre koll! Det är ju inte alls konstigt att det tar lite tid innan rutinerna sitter och allt flyter på…… Så därför känns det väldigt bra att det går så bra nu ☺️ Nu har han även haft två prov senaste veckan. Han har sagt att det var roligt och kändes bra… ☺️

Nu sova…. Jag mår verkligen skiiiiit just nu ??‍♀️

12 Komentarer

  1. Oj det är nog ett virus som hoppat på dig…ja som jagat dig länge men du har hunnit undan – din fart hinner intet många hänga på! och när det blev ”rätt” tillfälle blev du ett byte!
    Ta det lugnt nu…beundra de vackra tapeterna! Njut av att ni tillsammans har ”hittat” hem. Hoppas det fort går över och du har ju en Riddare hemma så nog går det här bra! Krya på Dig!

  2. Du kanske har utmattningsfeber pga all stress med flytt och all stressen med skolan för sonen. Jag hoppas att du mår bättre snart. Det är en väldigt fin lägenhet som ser hemtrevlig och mysig ut med uteplats att vara på. Krya på dig!

  3. Går en jäkla massa förkylningar och virus. Själv blev jag som50 åring förmodligen smittad av den ungdomsgrupp jag jobbar med, fick feber, ont i kroppen och mådde skit, jag tror förloppet var på 4-5h innan jag däckade. ? I dag, dag 3 känns det något bättre. Önskar er all krya på er, men även då du känner dig frisk, gå emot dig själv och dina ”måsten” och ta det lugnt. Tänk att här ska ni bo så låt det ta tid. Kram och krya från influensa mm.Var rädd om dig, det finns bara en av dig.

  4. Du får kryapåkram att det går över snabbt och att killarna klarar sig.
    Toppen att det går bra för sonen i skolan och med kompisar.
    Fortsatt lycka till i nya boendet.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...