Att få ihop vardagen, jobbet och familjen även när man inte mår så bra…

Heeej?

Några dagar försvann igen utan inlägg här inne . Jag är inte i en ”bra period” just nu. Jag gör det jag måste och inte mycket därtill.

På bilden står jag i hissen påväg till tandläkaren . Jag har tagit tag i något jag påbörjade innan pandemin. Men sedan pausade helt. Nu har jag bytt tandläkare ifrån en tandläkare på Östermalm, till en som ligger bara några minuter hemifrån. Precis som med allting annat så försöker jag att bygga upp en vardag med så mycket som möjligt i närområdet.

Lång historia kort. Jag har i hela mitt liv haft problem med tänderna. Detta är genetiskt och min mamma, mormor, osv har haft likande problem ?

Så när jag påbörjade allting så var det 3 rotfyllningar, 4 visdomständer, varav 1 kräver special operation och narkos. 2 kronor som gått sönder. Nån brygga, och en massa små-skit av gud vet vad ??‍♀️ Lägg då till att jag har sjuk tandläkareskräck och behöver lugnande redan från början. Men under resans gång har jag börjat vänja mig. Jag kunde ta bort lugnande mot slutet. När jag sedan opererade bort den komplicerade tanden, så blev jag såklart sjuk. En infektion med dubbla antibiotika kurer och liggande i ca 3 veckor. Då sa tandläkaren att vi pausar lite… Sen kom covid-19 och det stannade av helt.

Min tandläkare slutade och jag fick panik! Nu har jag då tagit upp tråden. Gjort en ny grundundersökning och lagt upp en ny plan. Jag var hos 3 olika tandläkare i Täby, innan jag hittade den jag har nu ?? Hon är fantastisk!

Denna veckan har jag hunnit med undersökning, 2 lagningar och en rejäl tandhygienists genomgång ( ni vet tandsten osv) . Nästa vecka ska jag göra en lagning, samt göra om en rotfyllning eller justera den ( fattade inte riktigt) . Innan jul ska vi ta sista visdomstanden. Sedan följer vi resten på listan… Den totala offerten ligger på ca 28 000:- ? D har jag redan lagt över 20 000:- hittills ?

Så jävla opassande efter flytt, och med kommande renovering som påbörjas nästa vecka ? Men som tandläkaren säger. Vi MÅSTE komma till det läget får vi ”nollställer” allt.

Sedan tätare kontroller och underhåll. Tro inte att jag inte håller efter mina tänder. För det för jag. Jag borstar tänderna med eltandborste 2-3 gånger dagen. Fluxar nästan alltid och småäter inte. Använder tandtråd i den mån jag kan. Men svårt att komma in överallt. Har dragit ut 6 -7 tänder hittills pga av för trångt och för många??‍♀️ alltså fy faaaan vad jobbigt detta är. Men nu j*klar ska vi veta av detta sakta men säkert ???

Just nu sitter jag i bilen påvägen till Skärplinge och Jonas föräldrar. Som ni kan se, inte i en?”bra” period ??

Vi ska sova där ett dygn. Mysigt ? Vi har varit hemma hela tiden sen Ludvig åkte till Teneriffa. Passat på att sova ut. ( vi båda har ju jobb som lätt justeras) . Vi försöker komma iordning hemma. Vi har haft elektriker på plats för att dra fram nya eluttag, samt dölja kablar (jag hatar som syns ?) .

På måndag kommer målaren, då börjar dom det stora projektet ? Det ser jag fram emot!

Igår övertalade Jonas mig och bakade scones på morgonen . Sååå gott! ? OCH charmigt…. Även om kroppen fick en brödchock – deluxe!

Vi har hämtat växterna hemma hos Anna ❤️?? ( Återigen TACK Anna) så nu har vi våran djungel hemma igen ?

Igårkväll möblerade jag ut allting. Ali i hörnan vid trappen. Resten på övervåningen ? Ni ska få se när vi är hemma igen. Det var så mörkt igårkväll.

Skrivbordet längst bort till höger blev hämtat ( sålde det) Jag säljer så mycket jag kan. Försöker att bli minimalistisk. Jag sålde vissa saker redan innan flytt. Det som var självklart att det inte skulle få plats. Resten tar jag bort nu….

Det börjar bli SÅ mysigt här hemma ❤️ Vi har bott här i endast 10 dagar. Men det känns redan som hemma??

Nya kaffebryggaren invigs ☕️. köpte den i somras på kampanj, men packade inte upp den. Ibland dricker vi snabbkaffe ibland denna ☺️

Här om dagen kom Anna & Felicia förbi. Felicia hade inte varit här innan, så det var kul att dom kom förbi ❤️ Denna vänskap är på ”riktigt” . Det kan man inte ta ifrån oss….

Vad gör jag förutom att piffa i mitt hem och sova ?. Jag jobbar stenhårt. Min online verksamhet växer så det knakar! ( PS ignorera mitt otvättade hår?)

För och nackdelar med att jobba hemifrån? Att jag inte piffar mig när man inte ska iväg.

Mina dagar börjar ofta med en lång PW minst 60min. Det är balsam för själen. Sen jobb vid datorn. Kampanjer och framförallt online coachning. Det är bökigt mycket mer jobb runtomkring än vad nu kan förstå ??‍♀️

jag kommer att ge er mer inblick i det lite längre fram. Samt dela med mig om fler redaktionella tips både här och på Instagram. När energin kommer tillbaka. Efter mörka perioder så vet jag att den gör den…. Men det kan ta lite tid längre ibland

Just nu är jag för trött. Jag jobbar, kör min PW, hemmaträning just nu. Några fysiska PT som snurrar. Privat Ludvig med allt vad det innebär❤️

Men jag själv privat är deprimerad, låg, trött … extremt trött ❤️‍? . Med samma gamla vanliga ångest jag brottas med.

Såklart att flytten har en stor inverkan. Bonde på hotell i flera veckor osv , plus allt stök runtomkring där jag är ledande i alla projekt.

Men också mina mediciner jag började med i våras . Dom har hittills bara gett biverkningar , trötthet, viktuppgång, och stora bakslag vid justering av dos. ??‍♀️ Men, man säger att det ska bli bra… så jag kämpar på ?? kanske, kanske börjar dom minska djupet på depressionerna. Men samtidigt så tycker jag att dom sänker min energi generellt…. Fan! För mig som knappt ätit Alvedon i hela mitt liv innan. Till att bli tungt medicinerad och sakta men säkert se hur hela mitt liv och emellanåt flyter ihop i en dimma. DET är en utmaning! Men precis som vanligt…. Jag kämpar på ??

Förra helgen fyllde en av mina absolut bästa vänner år. Kin ❤️ Jag sov bort hela helgen och orkade inte följa med. Igår. Jonas hade tänkt att övervaka med Spa, hotell och middag på fin restaurang. När han kom hem ca 15:30 , jag sov. Jag hade iof ont ifrån tandläkarbesöket . Men ni fattar…. Jag är inte på topp❤️‍? Det är två saker som jag inte missar för allt i världen normalt sett!

TACK och lov så har jag ett jobb som jag ÄLSKAR, det ger mig energi. Att få se mina klienter lyckas är en magisk känsla ??? Som ger mig den energin jag behöver för att just nu i en ”dålig” period får mig att fungera?? Sen såklart Ludvig ❤️, Svea ?❤️ och Jonas….. som stöttar mig helt!

Det jag är bra på, det är jag jävligt bra på?? Yrkesmässigt Att coacha människor till bättre hälsa.

(Något jag brinner extra mycket på pga av min egen erfarenhet )

Att vara mamma. Han är mitt lilla energiknippe som plockar fram krafter jag aldrig trott var möjliga ??? Svea, hon är så otroligt viktig för mitt mående. Mer än jag kan beskriva !

Jag sköter alla mina måsten, även ond er kostar på. Men sen sover jag och mår därefter.

Det jag vill ha sagt med mitt långa inägg.

Att jag inte mår så bra just nu. Är anledningen till glesare inlägg ☺️

Även NÄR jag mår riktigt illa. Så lyckas jag på något outgrundligt sätt att få ihop det ändå??‍♀️ Där är kosten och träningen avgörande ??

Till dig som relaterar, Du är inte ensam ❤️ Stor kram till mina medsystrar….

51 Komentarer

 1. Jag vet hur det är med tandläkare och sprutor. Har i många år undvikit i den mån jag kunnat. Men nu har jag fått tag i en underbar tandläkare. Han är bara så bra. Det roliga är att han själv har tandläkarskräck och sprutfobi. Han talar om exakt vad han ska göra. Och han behandlar inte förrän bedövning sitter. Värsta är att jag har fått kostnadsförslag och det kommer att sluta mellan 31500 och 46500. Beroende på om han måste göra 5 nya kronor eller inte plus en ny brygga. Måste tyvärr göra det så fort som möjligt då han även ska göra en snarkskena. Som tur är så står regionen för den kostnaden åtminstone

  • Men efter 3000 får man ju 50 % av referenspriset och efter 15000 betalar man ju bara 15% av referenspriset så jag skulle kolla upp det där. Tror inte dom sista två tänderna räknas in helt men jag har fått rabatt på dom. Om du har vissa sjukdomar har du även rätt till betydligt billigare så har du sjukdomar kolla upp vilka som gäller. Jag skulle inte göra en hård bettskena om jag var dig. Gör en mjuk. Det har jag haft i åratal och den är så mycket bättre än hård. Mycket billigare också. Lätt att bita sönder tänder av det. Tandvård oj vad man ska passa sig, även om dom låter och är så snälla. Min förra tandläkare hade sönder varenda tand som han lagade och lagade och lagade och sen gjorde han sönder alla mina tänder mer eller n. Sista jag hörde var, äsch jag behöver inte tjäna kulor på na. Han var såååå bra trodde jag. Fick sen veta att han lurat alla och tjänat storkovan.

   • Priset efter avdrag är ändå över 20 000:- .( plus allt annat som jag gjort ?)
    Jag ska inte göra någon bettskena ??‍♀️ Men tack för tips ??
    Men guuuud vilken obehaglig upplevelse för dig…. Hoppas det blir bättre nu ??

 2. Bodde du inte på hotell i ngr dgr bara,? Sen bodde ni väll i Jonas lgh?
  Det var länge sedan du visade ngt från din studio. Tar du kunder där oxå?

  • Det blev nästan 2 veckor, plus mellanlandning hos en familj.
   Innan 4 veckor hos Jonas. Med varsin resväska, inkl, hundsaker, fotbolls grejer m.m
   Studion har jag lagt upp en massa bilder på. Scrolla bakåt vetja ??‍♀️
   Ja klienter fysiskt och onlien …

 3. Du är en kämpe. Det är fint att läsa din blogg mycket i och med att du är så ärlig med hur du mår, och allt annat. Har själv haft en jobbig svacka, och får det ofta på hösten. Höst depression. Man känner sig mindre ensam när man läser att även andra har svackor ibland. Hoppas du snart mår bättre och hittar energi. Tack för en bra blogg!

 4. Ett tips. Sluta eller minimera att dricka läsk, energidryck och juice. Om du vill vara snäll mot dina tänder. Spelar ingen roll om det är sockerfritt. Fräter på emaljen oavsett. Ersätt med vanligt vatten. Man vänjer bort suget efter den söta smaken så småningom . Talar av egen erfarenhet. Det genetiska kan man inte påverka men desto viktigare är vad man stoppar i munnen. Att inte småäta är bra som du skriver men många glömmer bort att dryck påverkar minst lika mycket.

  • Hej Christina!
   Jag dricker Max 2-3 energidryck /veckan.
   Om ens det. Senaste 3-4 månaderna = 0 ?
   Mer på sommaren, då jag ibland byter ut kaffe emot zero tex. Men jag dricker nästan alltid vatten.
   Ingen annan läsk, saft eller liknande heller ???‍♀️

   • Vad bra att du mest dricker vatten då det är det bästa att dricka både till och mellan målen.
    Du har säkert redan fått den info från din nuvarande och tidigare tandläkare. Har nog fått fel uppfattning inifrån de bilder du lagt upp. Hoppas att allt går bra nu med det som behöver åtgärdas. Och att det dröjer länge till nästa gång.

   • Stämmer det där verkligen? När du åkte till Mikes så hade du ju hela resväskan full med nocco eftersom din favoritsmak inte fanns hon mike.

    • Ja det stämmer ☺️
     Jag lät iof, alla killar som jag tränar smaka på varsin ( jag gör alltid så med de nya smakerna) dom kommer lååångt efter till Spanien ??.
     När man tränar 6-7 h dagen, som jag gör där. Då dricker man mer , och behöver mer energi. Kaffet smakar skit hos Mike ! ( sorry Mike) så det utesluter jag helt. Så… låt mig säga, max 1 Nocco / dagen. Plus nån capucciuvid stranden då och då.
     Inte mer…. Vatten, sjuka mängder ??‍♀️
     Ser som blev kvar ifrån väskan när det var dags för hemfärd. Det gav jag till Alvaro och hans team ☺️
     Nu hemma i Sverige , nästan ingenting denna årstid.
     .

 5. Tänk på att stanna upp och bara andas ibland. Ja, jag vet att jag tjatar om det…men jag vet också att det är ett måste.
  Å du, hade du inte skrivit om ditt ”skitiga” hår hade i alla fall inte jag reagerat.
  Ta hand om dig / er

 6. Hur kan det möjligt vara 28000 på tandvård? Av de första 15000 betalar man 9000 själv. Av det som överstiger 15000 betalar man 15%. För att få en nettokostnad på 28000 måste den bruttokostnaden vara nära 140000 (!!!!!!) kronor. Det kan inte ens vara möjligt, om inte FK reglerna ändrats?

  • Jag lägger gärna upp offerten så får du se…,
   Har du någon ytterligare deal med F-kassan, vänligen ge mig samma ???‍♀️

   • Lägg gärna upp så man ser specifikationen, ska själv göra lite lagningar osv men har ingen prisbild – dvs ingen offert – så ser gärna vad det kostar. Låter ju sjukt dyrt! ?

    • Jag har samma rabatt som alla andra.
     Men inte som problem ??‍♀️ helt ensam är jag såklart inte. Men majoriteten slipper nog.
     Innan denna offert har jag redan gjort 6-7 rotfyllningar. Dragit ut 3 visdomständer , varav en blev en komplicerad operation. Pga av att den låg för nära nerven, och för att den vuxit sig in under käkbenet på något sätt.
     Jag sövdes och allt gick bra. Åkte dock på en infektion som behövde TVÅ antibiotikakurer innan jag blev frisk ??‍♀️?
     Vanliga lagningar, vet ej hur många. Kronor 2. Tror att det var allt jag gjort innan den offert…. Vad det kostade? Multum , yppade räkningen till slut. ? ? etta gjorde fram mars 2020, innan pandemin bröt ut. Så nu ska jag ta tag i resten ??‍♀️
     Känner kanske inte att jag behöver mina bloggläsare hjälp att räkna.. även om jag ödmjukast tackar för erbjudandet ???
     Tandläkaren och F-kassan har förklarat det bra för mig….

   • Du skrev att du gärna lägger upp offerten men nu skriver du att vi inte ska hjälpa dig med att räkna.. då var du alltså inte beredd att lägga upp offerten??
    Självklart frågar jag min tandläkare om mina priser. Men har hittills bara träffat tandhygienist så därav fortf oklart för min del. Just därför jag gärna hade sett. Har tid först i slutet av dec.

    • Jag känner att jag helt eller struntar i det.
     Min man påminde mig om att jag inte har redovisningsplikt till många av de dårar som figurerar här inne ( bla du?) .
     Dels för att skydda tandläkaren från stalkers, som ringer och hittat på saker ?( har hänt förr, till Sats, lohilo, apollo, lifestyle, sade Education m.f)
     Dels för att mina personuppgifter, och annat står med där….
     Så nu min kära stalker. Nu kommer du att bespara mig dina kommentarer. Detta är det sista ( och första otrevliga svar) som du kommer att få.
     Jag har sett alla dina övriga kommentarer med olika namn nästan varenda gång??‍♀️ Läskigt och lite obehagligt .
     Från och med nu, rakt i papperskorg ????
     Adjö ??

 7. Har också sjukt dåliga anlag när det gäller tänderna, så himla trist när man sköter dem ordentligt men ändå är det alltid något som måste åtgärdas.
  Jag övergav rotfyllningar och bryggor som bara strulade, de fick dra ut de dåliga tänderna och sätta in implantat. Tror de kostat typ 17.000 kr/tanden EFTER rabatt från FK :-/

 8. Hej
  Hoppas du förstår när jag skriver detta.
  Du skriver gång på gång att du mår dåligt av medicin m.m( jag tror dig det är inte de och de måste vara jobbigt.) Det jag inte inte förstår de tempo du kör. Familjen som är ett måste jobb se till att kroppen mår bra och att gå till tandläkaren är otroligt viktigt. Det är så konstigt att de ska behöva kosta så mycke. Jag har gjort rotfyllning 5000kr. Har haft jobbigt med ekonomin i många år löneutmätning, men nu fått de bättre och då prioritera jag tänder före allt annat tex köpa nya möbler resa osv. Det du ska dra ner på att hela tiden ha projekt på gång allt ska bli klart på en gång verkar de som. Ta de lugnt de kommer bli färdigt Jag har inte med detta o göra men jag fattar inte hur du har råd med allt. Tandläkaren ett måste. Men all renovering målning städ nya inredning och annat fix till lägenheten.
  Du säger ofta jag har varit hos kronofogden och de kostar,men du har som de verkar mycket pengar.
  Ha nu en bra dag.
  Kram

  • Hej Lena!
   Tack för din omtanke ?? och tack för att du delar med dig ❤️
   Jag har inte prioriterat bort mina tänder pga av pengar.
   Utan jag har haft tandläkarskräck och gick inte dit på ca 7-8 år. ( det har jag skrivit i separat blogginlägg) .
   Men sedan dess har jag tragglat vidare.
   Jag går regelbundet och vi jobbar emot att komma till en ”nollställning ” där allt ska bli klart.
   Jag har hittills gjort 6-7 rotfyllningar. Lagningar, ingen aning måste se i journal ??‍♀️??‍♀️
   3 visdomständer , varav en krävde en omfattande operation pga av att den satt för nära nerven, OCH vuxit sig fast i benet. ? ( vad är oddsen lixom ?) som höll mig i handen när dom sövde mig… så det gick bra tillslut. ?
   Jag har tack och lov råd att betala för allting jag behöver. Jag har dessutom sedan några år börjar sätta undan 1500:- /månaden för framtida problem ? även om det suger….
   Min familj har samma problem, så jag fixa tipset av dom.
   Jag kan skatta mig lycklig som inte behöver välja mellan möbler/tänder.
   Jag tjänar bra och är höginkomsttagare sedan många år. Jag hade det tufft ett par år efter konkursen men jobbade arslet avling för att komma tillbaka igen. 2 bolag, flera saker som får hand i hand med varandra. PT, onlineklienter, blogg/sociala träningsresor/event osv ☺️
   Du skriver ”du säger ofta att jag varit hos kronofogden och de kostar”
   Jag har INTE varit hos kronofogden. Verkligen inte!
   Men jag har erfarenhet av dålig ekonomi. Bla efter konkursen. Då tog jag tre jobb ( olika projekt ) för att kunna betala av det jag och banken delade på.
   Innan, du vet när jag började försörja mig själv som 13 åring. Då var det tufft. Under en period var jag bostadslös. MEN, jag har inte varit hos KFM tack och lov ??
   Jag fick däremot hjälp av sociales med bostad och ekonomi i några månader innan jag fixa jobb som servitris. Men det där kommer i min självbiografi ☺️
   Kram kram

   • Hej My
    Skönt att du tog det positivt och gav svar på de jag undra. Tandläkarskräck då är vi två jag är så rädd o alltid varit ej varför. När jag skulle göra rotfyllning sa tandläkaren bedövning behöver man inte tanden är död. Jag vill ha sa jag betalar extra. Hon sa de behöver du inte. Försöker jobba bort tandkräm. Nån sa har tips. Jag äter medicin och detta gör att mina tänder mår sämre. Tandläkaren sagt.
    Nu måste jag fråga My du behöver inte svara om du inte vill.
    När man är bloggare får man betalt?
    När man gör reklam för något får man betalt?
    Tex om jag köper något som du som bloggare el någon annan lägger ut att jag får rabatt får ni då bloggare betalt för varje kund?
    Visst är de bra att spara undan en slant till olika saker gör jag nu när jag kan.
    Kan vara viss summa till juklappar( så inte allt kommer som chock sen I november dec)
    Även resakonto osv..
    Jag blir berörd och ledsen när jag hör om detta när du som 13 åring försörja sig och varit bostadslös. Hemskt.
    Ha nu en trevlig kväll och va rädd om dig.
    Kram

    • Om man äter medicin ska man be sin läkare om ett intyg. För OM medicinen kan ha en negativ inverkan på dina tänder så kan du gå ytterligare rabatt på varje besök.
     Värt att undersöka ??
     Via blogg och sociala medier får jag betalt. Varje affär kan se olika ut.
     En fast ersättning. Ett arvode plus provision på det som säljs. Ett ambassadörskap med ett årsavtal som löper på där man får en månadslön .
     Använder man ”bara” affilaite länkar tex, ( det som märks som AD eller Adlik ) så får influensern provision på sälj eller klick, eller båda delarna☺️
     Vissa kampanjer innebär medverkan på fotografering/inspelning av reklamkampanj. Då får man mer betalt.
     Osv osv. Det finns galet många olika sätt att lägga upp ett arvode / en kampanj på☺️
     Hoppas att du förstår lite till.
     Lycka till☺️ stor kram

 9. Hej, vad har du gått för utbildningar för att bli utbildad till det du är.,(PT). Hur lång är utbildningen. Det hade varit kul att få se hur dina diplom ser ut som jag antar att man får efter utbildningen. Du har aldrig funderat på att ta upp din utbildning till märklare igen?

  • Hejsan Ann!
   Kul att du kikade in…. ☺️
   Vem är du? Vart bor du? Vad jobbar du med? Vore så kul att få lära känna mina läsare lite bättre….. speciellt dig ?
   Du får gärna dela med dig av din egen yrkeserfarenhet och jobbmeriter.
   Utbildningen för mig tog ca 1.5 år.
   Jag blev färdig 2016.
   Jag gick på SAFE Education. Som då låg på södermalm, under SATS slakthuset. ( tror jag att det hette) .
   SAFE blev uppköpta av SATS strax innan jag började. Hela utbildningen var fysisk på plats. Idag 6-7 år senare så har det mesta blivit digitalt med några få saker fysiskt. Jag föredrar den gamla skolan ??‍♀️ haha!
   Jag fick vänner för livet genom denna utbildning. Både elever och lärare.
   Jag gick licensierad PT och licensierad kostrådgivare .
   Sedan något halvår efter att jag var klar, så köpte jag till ” Träning under och efter graviditet”.
   Men den tog vara 2 helger och lite hemma studier.
   Samma sak med rörlighets kursen. Mobilitet /styrka. 4 helger uppdelade under några månaders tid. Endast 2 prov.
   Grupptränings instruktör. 1 helg per moment. Långa dagar dock. Dessa via SATS , som ville att man även skulle vara internt utbildad.
   Gällande mitt yrkesliv i övrigt så har jag varit som längst i blomsterbranshen som jag är född och uppvuxen i. Egen handelsträdgård i 10 år. Jobbade plus 5-6 år innan det i pappas butiker. Så totalt 16 år.
   Genom denna erfarenhet var jag duktig många saker, men två saker tog jag med mig i mitt försök att hitta mig själv och börja om efter att jag avvecklat butiken. Det var varumärkesuppbyggnad, och sälj.
   Jag byggde upp min Habdelsträgård och köpte in på plats i Amsterdam varje vecka. Sista åren var jag grossist till ICA bla. ?? under 25 år gammal. Jag fick årets unga företagare faktiskt ☺️
   Livet tog en annan vändning. Blev ensamståande med bebis. TV3, blogg, avveckling av butik. Min enda trygghet jag haft. Tiderna förändrades och varuhusen slog sönder min marknad, så jag fick ta en exit.
   Sista åren stöttade bloggen upp med pengar. Samt träningsresorna jag gjorde parallellt.
   Så när jag utbildat mig till PT och jobbade som PT så hoppade jag på mäklarutbildnungen.
   Efter flera intervjuer valde Erik Olsson mäklarbyrån att sats på mig. Som betalde min utbildning och satte in mig på skolan FEI.
   Jag försörjde mig och min son genom blogg och PT.
   Det gick jätte bra. Jag kan trots allt sälja vad som helst, till vem som helst ? Jah tyckte att det skulle bli kul..
   Tills jag kraschade. Hamnade på sjukhus. Tog en dialog med min läkare. Min hälsa har blivit sämre för varje år som går ( jag har inte fått ut med sjukdomsbild ännu. Orkar inte det) .
   Men i samråd med min läkare så kom jag fram till att mäklarbranschen med konstant press, långa dagar, jobb varje kväll och helg inte kommer att pass mitt mående.
   Utan att jag istället borde satsa på hälsobranschen där jag in hjälpa människor med olika behov. Jag kan styra mina tider och försörja oss bra på blogg/sociala , PT fysiske ? Online coachning, resor/event .
   Där är jag idag ??
   Sen har jag även tackat jag till några ”prestige fyllda” uppdrag på fast tidsbestämmelse ( Tex Lohilo. Rekrytera ett marknadsteam, aktivera affiliate , marknads & Pr strategi , sociala medier , kampanjer osv)
   Men då har jag haft mitt egna lilla gym paralleller med det. Kört mina PT kunder? Och blogg /sociala medier rullar på.
   Just nu skulle jag tacka nej till mimande uppdrag, så jag är låg på energi just nu. Jag känner mig ”hemma” i det jag gör.
   Jag tjänar bra, jag älskar det jag gör , och det jag gör får mig att må bra ❤️?? att få hjälpa andra..
   Det var min story. Nu väntar jag med spänning på din story, Ann

  • Kom hem till mig Östermalmaren. Jag bjuder på kaffe … Samt en PT lektion …. Och en vett & etikett kurs ?
   Jag trycker på ditt IP nr och får upp alla dina kommenterar och olika namn…
   Jag misstänker att du inte bor på Östermalm , med tanke på hur du skriver.
   Men OM du gör det…. Komsi komsi ? Vi skall nog kunna få ordning på både det ena och det andra…..

   • Att du vågar skriva komis komis?, det skulle jag aldrig våga?. Vet ju inte vad det är för dåre som kommer och knackar på dörren ??.
    Bra att du står på dig och inte tar skit från ”trollen”??

    • Haha!
     Jag är så säker på att trollet inte vågar visa sig i dagsljus att jag vågar skriva det ????
     Men OM trollet vill komma över på vett & etikett /träning/ snack osv.
     Då Garderar jag mig med alla möjliga ?
     Plus kameror innanför/utanför osv ???

   • Ursäkta men ska DU prata skit om hur någon annan skriver? Dina texter är oftast helt oförståeliga dels pga autokorr som du inte dubbelkollar och rättar och dels pga du inte kan skriva en konsekvent text. Det är hur pinsamt som helst att du inte ber någon att se över dina texter innan de läggs ut. Ganska roligt att du ens vågar säga något om hur någon annan skriver ???

    • Jag kan stava fel, särskriva och vända på hela meningar ibland. ???‍♀️
     Jag har dyslexi viket framgår i min intro-text ” Stavfelen, dom bjuder jag på ” är mitt sista citat.
     Jag kritiserar VAD man skriver. Inte HUR man skriver.
     Nolltolerans för människor som du, och andra små troll.
     Nolltolerans för rasistisk påhopp, kränkning, förtal, trakasserier, hot, mobbning m.m

  • Östermalmare, är du bättre än andra Om du skulle bo på Östermalm? Är pengar nått att skryta om? Jag har hellre fullt med empati, sympati och medmänsklighet än sitter där och räknar pengar. Skotta kol får du ändå göra i evigheten sen, där finns inga pengar att hämta.

  • Åk 8. Fyller i november …
   Jag har gjort intervjuer om detta tidigare. Men nu låter jag det vara fram tills det att min bok är redo att komma ut. ( och jag själv såklart ? många dubbla känslor )

 10. Vad du drabbas av mycket elände. Hur orkar du ens stå? Och folk skriver en massa skit för att vara elaka. Jag hade legat ner för längesen. Man behöver inte älska alla men man ska fan visa lite respekt. Vart är snällheten? (Baserar detta på kommentarer på instagram jag sett, helt galet)
  Nåväl. Till varför jag kommenterar för det gör jag nästan aldrig. Du vet väl om att man har rätt till STB (särskilt tandvårdsbidrag) vid vissa sjukdomar. Kolla med din tdl om din diagnos innefattar den. Inte jätte mycket men iallafall någonting. Då får man hjälp med förebyggande vård. Ett tips bara då många inte vet om det!
  Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...