Heeej?

Några dagar försvann igen utan inlägg här inne . Jag är inte i en ”bra period” just nu. Jag gör det jag måste och inte mycket därtill.

På bilden står jag i hissen påväg till tandläkaren . Jag har tagit tag i något jag påbörjade innan pandemin. Men sedan pausade helt. Nu har jag bytt tandläkare ifrån en tandläkare på Östermalm, till en som ligger bara några minuter hemifrån. Precis som med allting annat så försöker jag att bygga upp en vardag med så mycket som möjligt i närområdet.

Lång historia kort. Jag har i hela mitt liv haft problem med tänderna. Detta är genetiskt och min mamma, mormor, osv har haft likande problem ?

Så när jag påbörjade allting så var det 3 rotfyllningar, 4 visdomständer, varav 1 kräver special operation och narkos. 2 kronor som gått sönder. Nån brygga, och en massa små-skit av gud vet vad ??‍♀️ Lägg då till att jag har sjuk tandläkareskräck och behöver lugnande redan från början. Men under resans gång har jag börjat vänja mig. Jag kunde ta bort lugnande mot slutet. När jag sedan opererade bort den komplicerade tanden, så blev jag såklart sjuk. En infektion med dubbla antibiotika kurer och liggande i ca 3 veckor. Då sa tandläkaren att vi pausar lite… Sen kom covid-19 och det stannade av helt.

Min tandläkare slutade och jag fick panik! Nu har jag då tagit upp tråden. Gjort en ny grundundersökning och lagt upp en ny plan. Jag var hos 3 olika tandläkare i Täby, innan jag hittade den jag har nu ?? Hon är fantastisk!

Denna veckan har jag hunnit med undersökning, 2 lagningar och en rejäl tandhygienists genomgång ( ni vet tandsten osv) . Nästa vecka ska jag göra en lagning, samt göra om en rotfyllning eller justera den ( fattade inte riktigt) . Innan jul ska vi ta sista visdomstanden. Sedan följer vi resten på listan… Den totala offerten ligger på ca 28 000:- ? D har jag redan lagt över 20 000:- hittills ?

Så jävla opassande efter flytt, och med kommande renovering som påbörjas nästa vecka ? Men som tandläkaren säger. Vi MÅSTE komma till det läget får vi ”nollställer” allt.

Sedan tätare kontroller och underhåll. Tro inte att jag inte håller efter mina tänder. För det för jag. Jag borstar tänderna med eltandborste 2-3 gånger dagen. Fluxar nästan alltid och småäter inte. Använder tandtråd i den mån jag kan. Men svårt att komma in överallt. Har dragit ut 6 -7 tänder hittills pga av för trångt och för många??‍♀️ alltså fy faaaan vad jobbigt detta är. Men nu j*klar ska vi veta av detta sakta men säkert ???

Just nu sitter jag i bilen påvägen till Skärplinge och Jonas föräldrar. Som ni kan se, inte i en?”bra” period ??

Vi ska sova där ett dygn. Mysigt ? Vi har varit hemma hela tiden sen Ludvig åkte till Teneriffa. Passat på att sova ut. ( vi båda har ju jobb som lätt justeras) . Vi försöker komma iordning hemma. Vi har haft elektriker på plats för att dra fram nya eluttag, samt dölja kablar (jag hatar som syns ?) .

På måndag kommer målaren, då börjar dom det stora projektet ? Det ser jag fram emot!

Igår övertalade Jonas mig och bakade scones på morgonen . Sååå gott! ? OCH charmigt…. Även om kroppen fick en brödchock – deluxe!

Vi har hämtat växterna hemma hos Anna ❤️?? ( Återigen TACK Anna) så nu har vi våran djungel hemma igen ?

Igårkväll möblerade jag ut allting. Ali i hörnan vid trappen. Resten på övervåningen ? Ni ska få se när vi är hemma igen. Det var så mörkt igårkväll.

Skrivbordet längst bort till höger blev hämtat ( sålde det) Jag säljer så mycket jag kan. Försöker att bli minimalistisk. Jag sålde vissa saker redan innan flytt. Det som var självklart att det inte skulle få plats. Resten tar jag bort nu….

Det börjar bli SÅ mysigt här hemma ❤️ Vi har bott här i endast 10 dagar. Men det känns redan som hemma??

Nya kaffebryggaren invigs ☕️. köpte den i somras på kampanj, men packade inte upp den. Ibland dricker vi snabbkaffe ibland denna ☺️

Här om dagen kom Anna & Felicia förbi. Felicia hade inte varit här innan, så det var kul att dom kom förbi ❤️ Denna vänskap är på ”riktigt” . Det kan man inte ta ifrån oss….

Vad gör jag förutom att piffa i mitt hem och sova ?. Jag jobbar stenhårt. Min online verksamhet växer så det knakar! ( PS ignorera mitt otvättade hår?)

För och nackdelar med att jobba hemifrån? Att jag inte piffar mig när man inte ska iväg.

Mina dagar börjar ofta med en lång PW minst 60min. Det är balsam för själen. Sen jobb vid datorn. Kampanjer och framförallt online coachning. Det är bökigt mycket mer jobb runtomkring än vad nu kan förstå ??‍♀️

jag kommer att ge er mer inblick i det lite längre fram. Samt dela med mig om fler redaktionella tips både här och på Instagram. När energin kommer tillbaka. Efter mörka perioder så vet jag att den gör den…. Men det kan ta lite tid längre ibland

Just nu är jag för trött. Jag jobbar, kör min PW, hemmaträning just nu. Några fysiska PT som snurrar. Privat Ludvig med allt vad det innebär❤️

Men jag själv privat är deprimerad, låg, trött … extremt trött ❤️‍? . Med samma gamla vanliga ångest jag brottas med.

Såklart att flytten har en stor inverkan. Bonde på hotell i flera veckor osv , plus allt stök runtomkring där jag är ledande i alla projekt.

Men också mina mediciner jag började med i våras . Dom har hittills bara gett biverkningar , trötthet, viktuppgång, och stora bakslag vid justering av dos. ??‍♀️ Men, man säger att det ska bli bra… så jag kämpar på ?? kanske, kanske börjar dom minska djupet på depressionerna. Men samtidigt så tycker jag att dom sänker min energi generellt…. Fan! För mig som knappt ätit Alvedon i hela mitt liv innan. Till att bli tungt medicinerad och sakta men säkert se hur hela mitt liv och emellanåt flyter ihop i en dimma. DET är en utmaning! Men precis som vanligt…. Jag kämpar på ??

Förra helgen fyllde en av mina absolut bästa vänner år. Kin ❤️ Jag sov bort hela helgen och orkade inte följa med. Igår. Jonas hade tänkt att övervaka med Spa, hotell och middag på fin restaurang. När han kom hem ca 15:30 , jag sov. Jag hade iof ont ifrån tandläkarbesöket . Men ni fattar…. Jag är inte på topp❤️‍? Det är två saker som jag inte missar för allt i världen normalt sett!

TACK och lov så har jag ett jobb som jag ÄLSKAR, det ger mig energi. Att få se mina klienter lyckas är en magisk känsla ??? Som ger mig den energin jag behöver för att just nu i en ”dålig” period får mig att fungera?? Sen såklart Ludvig ❤️, Svea ?❤️ och Jonas….. som stöttar mig helt!

Det jag är bra på, det är jag jävligt bra på?? Yrkesmässigt Att coacha människor till bättre hälsa.

(Något jag brinner extra mycket på pga av min egen erfarenhet )

Att vara mamma. Han är mitt lilla energiknippe som plockar fram krafter jag aldrig trott var möjliga ??? Svea, hon är så otroligt viktig för mitt mående. Mer än jag kan beskriva !

Jag sköter alla mina måsten, även ond er kostar på. Men sen sover jag och mår därefter.

Det jag vill ha sagt med mitt långa inägg.

Att jag inte mår så bra just nu. Är anledningen till glesare inlägg ☺️

Även NÄR jag mår riktigt illa. Så lyckas jag på något outgrundligt sätt att få ihop det ändå??‍♀️ Där är kosten och träningen avgörande ??

Till dig som relaterar, Du är inte ensam ❤️ Stor kram till mina medsystrar….