Mot Teneriffa

Hej!

Dagarna flyter ihop och vi jobbar och pysslar hemma ? Lilleman har varit hemma och varit genomförkyld. Så när han äntligen blev bra, kunde vi andas ut ?? Han hade nämligen en resa till Teneriffa inbokad. Där han ska vara en vecka med sin pappas familj ☀️ ? 26 grader igår…

Jonas och jag var på mini-dejt igår. Sen eftermiddag på värdshuset …

Dom har världens godaste pizza ?!! Halva följde med hem i en kartong som blev Jonas lunch…

Jag var även förbi Jonas studio ? ? Det ligger ju bara 10 min hemifrån oss. Så smidigt för honom att åka till jobb/möten.

Sakta men säkert börjar mina rutiner komma tillbaka … långt ifrån där jag brukar vara . Men ändock påväg ??

Vi har bara bott här i 9 dagar. Vilket känns helt sjukt ? För det känns som om vi bott här i ett halvår ?

Min lilla balkong är min dagliga plats för morgonkaffe ☕️ i alla bostäder jag haft, har jag en speciell plats ☺️

Jag har EN flyttkartong kvar att packa upp ??‍♀️ Sen såklart en massa småfix. På fredag kommer elektrikern. Jag ska dölja alla kablar så att dom syns minimalt…. Byta ut några ”gamla” uttag mot nya. Men framförallt dra fram ström så att vi kan ha uttag på sidan om sängen??‍♀️ då vi inte har ett enda uttag där??‍♀️

Efter elektrikern kommer målaren. Men på måndag…. Jag ska måla om ALLT , utom Ludvigs rum. Sen ska jag tapetsera om sovrummet ?

Det kommer att bli SÅ bra! ( hoppas jag ?)

Funderar mycket kring den där tavlan… jag tycker SÅ mycket om den. Men jag är tveksam på om den ska vara där …. Den passar ju in storleksmässigt , men samtidigt tar den bort lite ljus ifrån rummet ??‍♀️ Jag ska ta lite bättre bilder på all rum så att ni får se….

Efter att målarna är klara så kommer att annat företag med gardin prover, men framförallt så ska dom både mäta, sy, montera och få dom på plats. Jag har ALDRIG fått till gardinerna som jag vill ? Så detta är jag banne mig värd?

Nu ikväll ska vi hem till Anna, för att hämta alla blommor ☺️ DET ska bli spännande att se om dom ens får plats? ???‍♀️

Fortsättning följer …

6 Komentarer

 1. Tavlan är fin och stjäl inte ljus. Men soffan och tavlan går i samma ton vilket gör att den inte ”poppar” och sticker ut.
  Skulle du däremot ha en vit eller tex svart soffa så skulle den sticka ut mer.
  Placera den över en annan möbel som inte är så grå.
  (Tips från mig som inredare)
  Åh så härligt med en resa till sol och värme ❤️
  Du strålar i ditt utryck och det märks att du mår rätt okej nu ❤️

 2. Härligt å få åka till solen ? Klart det kommer bli fint med nymålat å tapeter ? Jag skulle nog valt en mindre tavla, med lite färg i ? Men det är ju jag ? Haha, förresten har jag 0 tavlor i mitt vardagsrum, älskar min fina tapet ? trevlig helg ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...