Hej!

Wow vilken respons… många åsikter. Men majoriteten har en sund inriktning till rätt och fel . Jag låter ca 90% avfallet skit jag utsätts för, passera. Jag raderar kommentarer. Släpper inte igenom kommentarer på bloggen för att skona er….. Mina bloggläsare ❤️

Men ibland måste även jag sätta ner foten . Min förhoppning är att Anders ska lära sig en läxa. Att han för sin egen skull, men framförallt för barnens skull bidrar till ett vänligast klimat på nätet/online. Vilket i sin tur kanske leder till att fler tar efter samma beteende ??‍♀️

Svea… ? Tigger du Svea??

Ni fattar inte vilka röriga dagar det har varit. Vi får flytta runt möbler, täcka lite här. Täcka lite där. Målaren Benny har varit här. Med en kollega. Vi har samsats bra här hemma, då jag jobbat hemifrån under tiden ???

Idag var det dags för sovrummet…. Som skulle tapetserats. Ni har fått se tapeterna innan, och trots att jag själv gjort det så har jag längtat ihjäl mig ?

Här börjar det ta form ?? Jag är sååå nöjd ??

Jonas hoppade upp och börjar dra åt skruvar som skall spacklas över och målas över ☺️

Köket ska också fixas. Jag skall ta bort alla luckor, byta bänkskiva, kakel, och ta bort kyl/frys och diskmaskin. Jag ska ha integrerade vitvaror , dvs samma luckors som dom övriga. Det ska bli en snygg stenskiva. Helst granit. Men mer praktiskt vore det om jag valde komposit sten som är tåligare. Men tänk er att vårat lilla minikök ska bli enhetligt, minimalistiskt i tonerna svart, beige och mässing. Precis som övriga bostaden ? Men detta lilla projekt tar vi i början på nästa år. Jag orkar inte med mer kaos här hemma just nu ?

Svea håller med…. Hon är trötta på målare och elektriker som kommer och går ? Även om dom är hur snälla som helst….

Köpte nya plåtburkar. Ganska fina va? Från Mio ☺️

Min bil fick hämtas med bärgningsbil. Tredje gången samma sak. Med återupprepade problem om och om igen… ?? Trots att bilen är så pass ny som den ändå är. Lång historia, som vi hoppar över helt ?

Nu sova. Imorgon träna ?️‍♀️, jobba ?‍?, sen fixa hemma … ställa iordning alla möbler. Städa bort dam och rester. Fortsätta piffa ? Jonas åker till sina föräldrar i helgen, så det blir en mamma-son helg ❤️

Natti natti ☺️