Respons på gårdagens inägg. Renoveringen går mot sitt slut …

Hej!

Wow vilken respons… många åsikter. Men majoriteten har en sund inriktning till rätt och fel . Jag låter ca 90% avfallet skit jag utsätts för, passera. Jag raderar kommentarer. Släpper inte igenom kommentarer på bloggen för att skona er….. Mina bloggläsare ❤️

Men ibland måste även jag sätta ner foten . Min förhoppning är att Anders ska lära sig en läxa. Att han för sin egen skull, men framförallt för barnens skull bidrar till ett vänligast klimat på nätet/online. Vilket i sin tur kanske leder till att fler tar efter samma beteende ??‍♀️

Svea… ? Tigger du Svea??

Ni fattar inte vilka röriga dagar det har varit. Vi får flytta runt möbler, täcka lite här. Täcka lite där. Målaren Benny har varit här. Med en kollega. Vi har samsats bra här hemma, då jag jobbat hemifrån under tiden ???

Idag var det dags för sovrummet…. Som skulle tapetserats. Ni har fått se tapeterna innan, och trots att jag själv gjort det så har jag längtat ihjäl mig ?

Här börjar det ta form ?? Jag är sååå nöjd ??

Jonas hoppade upp och börjar dra åt skruvar som skall spacklas över och målas över ☺️

Köket ska också fixas. Jag skall ta bort alla luckor, byta bänkskiva, kakel, och ta bort kyl/frys och diskmaskin. Jag ska ha integrerade vitvaror , dvs samma luckors som dom övriga. Det ska bli en snygg stenskiva. Helst granit. Men mer praktiskt vore det om jag valde komposit sten som är tåligare. Men tänk er att vårat lilla minikök ska bli enhetligt, minimalistiskt i tonerna svart, beige och mässing. Precis som övriga bostaden ? Men detta lilla projekt tar vi i början på nästa år. Jag orkar inte med mer kaos här hemma just nu ?

Svea håller med…. Hon är trötta på målare och elektriker som kommer och går ? Även om dom är hur snälla som helst….

Köpte nya plåtburkar. Ganska fina va? Från Mio ☺️

Min bil fick hämtas med bärgningsbil. Tredje gången samma sak. Med återupprepade problem om och om igen… ?? Trots att bilen är så pass ny som den ändå är. Lång historia, som vi hoppar över helt ?

Nu sova. Imorgon träna ?️‍♀️, jobba ?‍?, sen fixa hemma … ställa iordning alla möbler. Städa bort dam och rester. Fortsätta piffa ? Jonas åker till sina föräldrar i helgen, så det blir en mamma-son helg ❤️

Natti natti ☺️

17 Komentarer

 1. Det blir ju såå fint! Älskar de höga golvsocklarna i sovrummet ?
  Jag har stenbänk i köket, jättesnyggt men tyvärr går det gärna sönder koppar och ugnsformar i glas/porslin… Antingen sätter man ner för hårt /fort eller så kommer man när kanten på bänken med en mugg eller tallrik. Bra att ha i bakhuvudet när man byter bänkskiva. Eller så är det bara jag och min familj som är klumpiga ?

  • Jag tänker mig en Stenkomposit ( krossad Sten med högpolarad glansig yta ☺️
   Den är tåligare ??
   Jaaa socklarna är så fina ???Så glad att dom fanns i hela lägenheten när jag köpte den ??

 2. Hej My
  Jag tycker du verkar vara en helt underbar människa. Du är jättefin som du är. Jag önskar att jag hade en My i mitt liv. då du verkar vara en fantastiskt vän. Bra att du säger ifrån och sätter ner foten.
  Din blogg är så kul att läsa. Jag har också gått in i den berömda väggen och kämpat mig tillbaka till ett bättre mående..Gått upp och ner i vikt..
  Var rädd om dig My
  Kram Jessica

  • Tack snälla Jessica ❤️??
   Jag uppskattar verkligen dina ord ? Jag blev rörd till tårar ❤️
   Stor kram till en medsyster ❤️

 3. Det är helt ok att säga ifrån men du vet vad jag personligen tycker att man ska göra först.
  Men nog om det..
  du släpper inte igenom kommentarer för att skona ”oss” dina bloggläsare.
  Jag tycker det vore bättre att få läsa även de negativa för kanske kan nån rätta till och svara emot.
  Vi kan skriva och ha åsikter men på sikt kanske man kan göra det utan att vidrigheter och elakheter ska förekomma.
  Vi KAN faktiskt lära oss, av oss själva och av andra.
  Njut av helgen nu

 4. Bra jobbat my. Det jag blir arg över är att du har din hälsa att tampas med och man kritiserar inte någon som kämpar. Så kämpa på. Vi är bara människor och ska bry oss om varandra. Så glad du får det så fint hemma och har din sambo och fina son och hund. Önskar dej allt gott!

 5. Så fint det blir. Ska bli kul att se hela lägenheten i bilder när du börjar bli klar. Har du lyckats hålla den fina ordningen i badrummet? Jag vill oxå ha en Anna om organiserar..:-).

 6. Hej. Om man skriver till dej och stöttar och du inte tar med kommentaren undrar jag varför? Så kan man inte göra mot någon människa. Mvh anonym.

  • Kanske inte såg den? ??‍♀️ kanske var ledig och utloggade från sociala medier och helt enkelt missade den…
   Ledsen om jag sårat dig Anonym.. ?

 7. Vilket slöseri med jordens resurser!
  Du ska byta ut fullt fungerande luckor, bänkskiva, kakel, kyl/frys och diskmaskin. För att du ska ha integrerade vitvaror och stenskiva.
  Hur kan man göra så? Otroligt miljöfientligt!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...