Hej på er!

Mycket på en och samma gång…. Hej ??. Vi landar mer och mer här i Täby. ( Viggbyholm) . Därav lite glesare med inägg ifrån mig.

Ludvig har börjat på fotboll i Viggan ⚽️ Han trivs som fisken i vattnet redan efter några träningar. Mitt mamma hjärta slår dubbelvikter när jag ser honom bli en del av gemenskapen ? Han har börjat umgås med en del av dom även utanför skolan. Ikväll är det dags för skoldisko. Med halloween tema ? ? Därför var vi på Drottninggatan och shoppade smink och kostym.

Ikväll ska haj vara Zombie ?‍♂️ så vi får väl se hur det går med min sminkning på honom ikväll ? Jag ska göra mitt bästa! Jag älskar hur Buttericks skyltar utanför butiken ??

Vi väntar fortfarande på våran bostad. Jag räknar ner dagarna. En vecka kvar idag. Den 22:a får vi nyckel. Men jag tror att vi sover där första dagen den 23:e . Jag har försökt att styra upp logistiken så bra som möjligt. Mio Möbler kommer med nya sängen, Soffan och sittbänk . Jag har unnat mig både inbärning, montering och att dom har med skräp! -SÅ skönt??

Denna säng har jag köptMen jag har köpt till mässing ben istället. Jag älskar kombinationen med beige / sand och guld ? ??

Men det stannar inte det. Sen kommer en urgullig peson med en begagnad liten soffa, som jag ska ha på bottengång ? Vi kom överens om hemkörning. Vilket känns magiskt skönt nu när det närmar sig… sist men inte minst så kommer samma flyttfirma som tömde radhuset, med hela vårat bohag. Tjänsten är även med inbärning. Bäst av allt att några av mina närmaste vänner kommer att vara på plats både 22:a och den 23:e ❤️??

Jag har ÄNTLIGEN kommit igång med mina dagliga PW ?? Det har varit hipp som happ med både träning och PW sedan flytten drog igång. Jag mår så otroligt mycket bättre när jag har mina rutiner…. Jag älskar strandpromenaden vid Hägernäs och bort mot Viggbyholms Marina ☺️

Imorse var det dock extremt dåligt väder ☔️ Det blåste storm påvägen tillbaka ? Jag blev blöt hela vägen in till underkläderna …. MEN, skönt att ha rundan kör ändå. Kläder efter väder fick en ny innebörd då jag insåg att min jacka inte var helt vattentät ? När jag kom ur skogsdungen så testade jag en annan väg påvägen hem. Då jag sprang in i denna söta lilla bil…. Som stod med nybakat bröd och kaffebröd bröd ? Så jag köpte med mig två bullar till Jonas och Ludvig.

Alltså MUMS!!!! Jag är på strikt diet och blir galet läskad av dessa! Kanel och kardemumma ???

En helt annan sak…. Detta är min morbror Kari Martens. Gå gärna in och titta på en video om honom…. En riktig inspiration. Titta ?? HÄR

Hur fina är inte mina nya skor?! Köpte dom förlänge sen…. Mem som har legat i kartong och väntat på mig ?

Nu…. Sen frukost. Havregryns gröt ?

Havregryn, banan, osötad mandelmjölk, och lite jordnötssmör jordnöt ? ?

Resten av dagen ska jag jobba med onlineklienter , innan jag ska till gymmet och efter det förbereda inför disko ☺️

Trevlig helg ☺️