Hälsan går före allt. Även det som är galet kul!

Inlägget innehåller reklamlänk

Hösten är ändå rätt mysig trots allt ? ?
Idag sol och klarblå himmel.
Egentid, promenader, natur och gym ?? En bra lördag om du frågar mig?

Samtidigt är Jonas på resande fot med spelning igår och idag ??? ?

Förstår ni vilka kontraster våra liv har?!

Antingen jag träningsevent, någonstans runt om i Sverige. Eller så är jag hemma och tittar på Netflix, samtidigt som han går på scenen mitt i natten?‍♀️ och reser runt på allt ifrån, nattklubbar till arenor…

För nån vecka sedan var det dags för Jonas & hans kompanjoners kryssning 90 talsvågen ?‍♀️???Tanken var att jag skulle följa med. Favoriter från 90-talet och goa vänner. Kan ju inte bli bättre ??

Dagsformen sa annat. Redan nån vecka innan kände jag hur energin inte räckte till. Från en dag till en annan försvinner den ibland.

Förut skulle det gett mitt ångest. Ångest över att missa en massa skoj. Att inte vara med ”där det händer”. Oavsett om det är kryssning, middag, mingel eller premiär. Ångest över att göra mina vänner/ familj besvikna ?

Nu är det annorlunda.
JAG väljer när jag vill var med och vad jag vill göra. Jag sätter för första gången i mitt liv mig själv och hälsan först?. ( Det är dock inte alltid enkelt?)

Det tog många år att komma hit. Många år att hitta acceptans för de perioder energin försvinner. Många år att förstå vilken livstil jag behöver lägga som grund för att fungera. Rutiner, träning, kost och återhämtningar viktigt för alla. Men avgörande för mig.

33år tog det att komma hit. 33år att hitta en acceptans i att acceptera det jag inte kan förändra i min sjukdomsbild.

Jag är såklart inte fullärd, det blir man aldrig ?. Jag är fortfarande hungrig på att utvecklas och lära mig mer om mig själv för att bli mitt bästa jag ??

( gäller såklart även yrkeslivet… )

Men jag är trygg…

För första gången på många år känner jag mig trygg i vem jag håller på att bli, och vart jag står.

Resan hit har varit lång & påfrestande ska ni veta?Men som man säger,

-what doesn’t kill you makes you stronger ?

Trots olikheterna mellan mig och Jonas. Att vi hunnit både flytta ihop och isär några gånger??. Tvivlat, tvekar och hittat tillbaka igen. Vi har gjort en stor resa tillsammans. Vi vandrar in på vårat 5:e år, Starkare än någonsin??

Älskar dig min Indian Jonas❣️Tack för att du är du ??❤️

( även om du också är skiiiit jobbig emellanåt ?)

Vill ni läsa mer om nästa kryssning som är i Mars 2022 någon gång, så kan du göra det HÄR Där kommer du både till info och boning… Vem vet, vi kanske syns där?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...