Tisdagsdepp

Igår var det ”Måndagspepp” idag är det tisdagsdepp ?? Men det är sant….

Svea och jag har iallafall fått till en rask långpromenad. Förutom första 1-2 km när hon ska stanna och lukta på allt ? Men, vi kompromissar. Sen kommer tempot upp! Hur söt är inte min lilla tjej? ?? Såååå mycket kärlek !

Idag är en riktig skitdag! Förlåt att jag utrycker mig så, men det är verkligen en riktig skitdag!

Det är grått och trist. Jag har sovit sviiiin dåligt inatt. Medicinerna ger mig massa biverkningar som jag ordagrant hatar! ? Jag är så trött så trött att jag inte vet vad…. Precis efter promenaden så var jag lite piggare. Drack lite kaffe, men inte ens den smakade särkilt gott, eller fick fart på mig.

Jag satt vid köksbordet och jobbade. TACK och lov att jag kan jobba så mycket hemifrån, just en dag som denna! Ett litet tänt ljus. Kaffe ( som inte hjälper) och en frukt ? Bra kontor…,

Sen, när jag var klar med onlineklienterna så Kronohagen ner vid Svea ❤️ och sov 2 h. Sen… tittade jag på en serie, ca 1 h innan jag somnade igen ? #trötttjej

När vi promenerar så går vi mer till Hägernässtrand . Jag älskar den rundan. Man kan gå åt båda hållen. Vacker natur, rogivande, upplyst, nära vatten osv. Även när vi flyttar till nya bostaden så så är detta närmaste löp/PW slinga ☺️

Vi träffade en bekant som Svea hälsade på förra året. Som liten valp. Den stora vackra Vilda som är en Grand danois . Hon är en tik, så hon är liten för sin ras ?. världarna lugnaste och snällaste tjej. En omtalad täby hund som har figurerat i lokaltidningen☺️ Hennes husse Peter levt med MS och detta är hans bästa vän. Vi bor väldigt nära varandra och kommer säkerligen ses igen ☺️

Svea var såååå rädd! Inte bara för Vilda, utan för ALLA hundar hon mötte. Det är något nytt som inte hänt förut. Hon var beredd att hoppa ut i skogen när det kom en liten söt tax?

Men jag tror att själva naturen är lite ovanlig för henne,ä. Fastän det inte är stora områden så blir detta mer skog för henne ? Men. Första dagen, imorgon kör vi igen, så snart är hon inne i det ?❤️

Nu ska jag ta en dusch…. Sen stannar jag i soffan resten av dagen. En liten poäng att ta med sig av detta inägg. Det är att även de där dagarna som tar emot och känns ”mörka” . Både fysiskt och psykiskt. Försök att komma ut en stund ändå. Det gör SÅ stor skillnad ??

Hörs imorgon, eller senare OM jag får feeling att skriva ?

15 Komentarer

 1. Klart att du är trött och vem skulle inte vara det med alla påfrestningar! Livet är som Du redan vet våg och dal! Du gör det så bra och gjorde det så bra som fattade ett klokt beslut att just flytta! När det ”skakat” färdigt blir det just Bra! Du har din fina lilla familj omkring Dig och en riktigt söt liten Svea! I morgon är en ny dag…en bättre dag och Lycka till! Skickar god energi inlindad i en Kram!

 2. Ja såna dagar kan och får man ha. Har själv suttit och legat i soffan hela dagen. Tränade med sjukgymnast 40 min, enda aktiviteten idag. Har opererat in en ny knäled, fått infektion och rehab går trögt och blir deppig av det. Sover mycket och tillåter mig dagar i soffan då jag har depp dagar. Kram på dig från en annan Täby bo som uppskattar promenader runt hägernäs strand.

 3. Hoppas det snart känns bättre för dig.
  Men ursäkta att jag frågar … och som vanligt är det ju inget tvång att svara. Men hur känner sonen och vad gör han när du ”deppar”, är så nere som idag. Eller orkar du släppa på det när han kommer hem från skolan.
  Vad gör Jonas?

  • Ludvig märker oftast inte när jag är det. Jag brukar förekomma och säga att jag är lite extra träer.
   När han kommer hem ifrån fritids så är det läxor, middag, tv-mys och sen sova. Det håller jag ihop… ( om jag sovit lite på dagen) sen somnar vi samtidigt ❤️
   Jonas stöttar.

 4. Skönt att du har Svea. Få saker som är så läkande som en promenad i fin natur med en fyrbent vän ?.
  Hoppas att det känns bättre imorgon.

 5. Är såå imponerad av dig, vet att det inte alltid känns så men du är verkligen en förebild för oss med psykisk ohälsa. Jag har många dagar där jag är som en trasa när jag kommer hem från jobbet men samtidigt ger det ju energi. Det är så skönt att veta att det är fler som kämpar med kroppen och knoppen. Tycker att du är så stark som törs skriva så ärligt det hade jag haft väldigt svårt att göra. Bamsekram till dig♥️.

  • Tack, tack, tack snälla du Sara ❤️?? Just idag kunde ditt meddelande inte kommit lägligare ?? Uppskattas enormt mycket!
   Vi är inte ensamma. Vi är många… som kämpar på olika sätt, men som gemensamt kämpar ??
   Det är inte alltid enkelt att skriva öppet. Ibland ångrar jag det , pga av kritik från vissa som helt eller inte förstår eller håller med.
   Men för det mesta så känner jag att jag kan få andra att känna sig mindre ensamma. Då är det värt det ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...