SUEDI Biopremiär. Du bara måste se den….

Godmorgon!

Idag är det riktigt grått, trist och regnigt ute ?. Min energi är fortfarande låg. ( ni som läste gårdagens inägg vet vad jag menar ) . Men. Kreativiteten är på banan igen, så det blir jobb hemifrån med tända ljus, Svea och datorn ? . Man får ju ändå passa på att möta upp dom tristare dagarna med mysiga ljus, filtar och tofflor ☺️ Så…. Istället för att fokusera på det gråa vädret och min låta energi. Så ska vi prata om den nya filmen SUEDI.

För ett par dagar sedan såg vi premiären SUEDI. Filmen hade dagen efter premiär på Via Play ☺️

Alltså WOW vilken rolig film! ? Ni bara måste se den!!! Vi såg sen på Biograf Park. Där man bjöd in till mingel…. Med efterfest på Spybar. Men vi höll oss till mingel med popcorn ??

Manuel Concha förklarade en del när presenterade filmen uppifrån scenen. Bla att det är mycket skratt, humor och självdistans i filmen. MEN, poängterade också att det ligger en hel del sanning i hur det är. En allvarlig situation som pågår, här och nu . Att många av situationerna är baserade på hans och andras verkligen händelser….

SUEDI är verkligen sevärd, renommerat det varmt! ☺️ Jag ska se den igen, med Ludvig ?

Haha! Första gången jag är på mingel sen pandemin startade… ? Kul att man sätter en fin bild ?? Bjuder på den…

Svea är min partner in work idag ?❤️

Vad ska ni hitta på?

4 Komentarer

  • Ja verkligen ?? Tack!
   Det var jätte svårt… Första gången på drygt 1.5 år. Då ingår det dessutom i mitt jobb.
   Min sambo puschade mig, och fick mig att klä på mig och gå ändå.
   Det tog emot. Det var jobbigt. Men just där och då… så kändes det bättre för en stund. Där och så så fick jag mingla med många av mina ”ytliga” vänner och bransch kollegor.
   Min sambo sa ”det är ju bara en biopremiär, mingel en stund innan. Sen bio” .
   Han hade helt rätt. Vi minglade en stund. Sen tog vi våra platser i mörkret i biosalongen. Flera meter till närmaste person. Njöt av filmen och åkte hem.
   Jag kan se det som ett nerdekad att jag inte minglade lika länge som dom andra. Jag kan se det som ett nederlag att jag ser ut precis som jag mår. Jag kan också se det som ett nederlag att jag lämnade strax innan alla andra och artigt tackade nej till efterfesten på Spy Bar.
   Men jag kan också se det som en vinst, ATT jag klarade av det jag gjorde. Att jag klev utanför min comfortzone fastän det tog emot.
   Köra ”C” . Jag hör din ironi och sarkasm i din korta kommentar. Jag klickar på ditt IP nr och får alla dina tidigare kommenterar samlat.
   Att vara deprimerad ( oavsett sjukdomsbild ) Är svårt. Det kan te sig på enormt många olika sätt. Ingen dag är den andra lik. Ingen person har samma upplevelse som den andra.
   Många gånger syns det inte att man är sjuk. Det syns inte att man inte mår bra.
   Då ska man få höra, från såna som du. ”Hur kan du… som är så sjuk” .”wooow märkligt att du kan handla när du är deprimerad” .
   Osv osv… den ena kommenterar simmaren än den andra.
   Även när man är sjuk och mår dåligt så behöver man göra saker. Duscha. Gå på toaletten. Handla, ta hand om familj, underhålla de relationer som man orkar underhålla. Jobba, ( mer eller mindre berodde på tillstånd) . Betala räkningar. Förlora göra saker som gör ATT man kommer ut och aktiveras sig.
   Tex som denna biopremiär….
   Tyckte att din kommentar var ett praktexempel på dumhet. Så jag villa använda den som ett exempel ?
   Önskar dock att jag kunde publicera alla dina tidigare kommentarer, så att andra läsare förstår mitt långa utlägg….
   Men du, TACK?? Jag har precis blivit påmind om hur viktigt det är att ta upp detta ämnet. Att det inte är svart eller vitt.
   Jag ska därför tillägna ett separat blogginlägg om detta…

 1. Vad mysigt med mingel och bio ?.
  Kanske måste ge filmen en chans till. Jag och sambon började titta på den på Viaplay häromdagen och tyckte bara att den verkade jätterörig ?. Den kanske tar sig när man kommer in i den, eller?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...