Flyttdag nr 1

Att flytta är tydligen min grej ? Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter!!!

Idag har vi lastat in 2 fulla personbilar på lägenhetshotell på Lidingö ?

Flyttpackat ”hemma” i huset i Slottsbyn.

Åkt TRE rundor till återvinningen ??

Hämtat/lämnat i skolan i TÄBY. Plus en fotbollsträning i Odensala ⚽️? ( TACK Anna för sällskap ❤️)

Alltså idag är jag faaaan en super-morsa ??.

Nu sitter vi på Mc Donalds i Täby, då jag utifrån rådande omständigheter förser mina killar med mat ? ? Ni som känner mig ni vet att jag aldrig någonsin tyckt om Mc Donalds . Varken som barn eller vuxen!

Nu ”hem” till Lidingö , en dusch och sedan BUMS i säng! Imorgon börjar vi om igen. Skolan täby, flyttlass i slottsbyn. Sista återvinningen, innan skolan täby, och tillbaka till Lidingö ?? Over & out ??

PS: Svea och Per har separationsångest ❤️

9 Komentarer

  • Tack Mona för tips ??
   Men som jag skrev till någon annan… jag spar 22500:- på att bo på Lidingö istället…
   Jag är inte gjort av pengar? Så därför biter vi ihop och gör det bästa av situationen ☺️

 1. Jag tipsade dig för ett tag sedan om lägenhetshotell i Täby. Närmare skolan och rummen ser dessutom större ut än vad du visat på Stories. Förstår inte varför du vill åka fram och tillbaka till Lidingö varje dag? Kanske missar jag något men ibland känns det verkligen som att du inte väljer den mest praktiska lösningen.

 2. Vet inte om du lagt ut bilder ? Men det är väldigt långa avsnitt mellan dina textrader ?
  Undrar trots allt lite över hur du kan ha så mycket att köra till tippen efter relativt kort tid i Slottsbyn och i och med att du bodde i en liten lägenhet innan ?
  Spara inte, samla inte på dig.
  Gör som ERNST sa, städa för döden.
  Hur hemskt det än kan låta…
  Så är det väldigt smart.
  Att inte ha mer än man behöver .
  Sen är vi faktiskt nyfikna / intresserade av hur det går för gossen i skolan nu.

  • Jag bodde inte ”bara” i en mini 3:a innan. Jag hade samtidigt boende på öland ?
   Du vet…. Jag pendlade via öland – Sthlm tills det bestämdes att Ludvig skulle bo med mig i Sthlm. Då som först kunde jag säga upp ett av mina 2 boenden…
   Så något j*vla samlande har det så aldrig blivit. Snarare tvärt om, minimera , minimera. Men som man snabbt kan räkna ut. Det blir mycket man har dubbelt av.
   Sängkläder, handdukar, kaffebryggare, tv, skoställ, leksaker, radio/sterio, skaffat,sladdar/förlängnings kablar, spegel, , bäddsoffa, prydnadskuddar+ filtar, så vissa möbler, all köksutrustning även om jag har försökt att bara ha 4-6 av varje tex. Växter….
   Vilket innebär att båda dessa flyttlass hamnat i mitt radhus. Vilket sen har lett till att en hel del blivit gåvor, till bättre behövande, en del har jag slängt, mycket har röda korset fått. En del har använt i radhuset… och resten har slängts.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...