Flyttdag nr 1

Att flytta är tydligen min grej ? Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter!!!

Idag har vi lastat in 2 fulla personbilar på lägenhetshotell på Lidingö ?

Flyttpackat ”hemma” i huset i Slottsbyn.

Åkt TRE rundor till återvinningen ??

Hämtat/lämnat i skolan i TÄBY. Plus en fotbollsträning i Odensala ⚽️? ( TACK Anna för sällskap ❤️)

Alltså idag är jag faaaan en super-morsa ??.

Nu sitter vi på Mc Donalds i Täby, då jag utifrån rådande omständigheter förser mina killar med mat ? ? Ni som känner mig ni vet att jag aldrig någonsin tyckt om Mc Donalds . Varken som barn eller vuxen!

Nu ”hem” till Lidingö , en dusch och sedan BUMS i säng! Imorgon börjar vi om igen. Skolan täby, flyttlass i slottsbyn. Sista återvinningen, innan skolan täby, och tillbaka till Lidingö ?? Over & out ??

PS: Svea och Per har separationsångest ❤️

Posted in: My Martens
Kommentarer (9)
 • MW

  Hej
  https://parttimehome.eu/lagenhetshotell/taby/
  Du borde bo här (tillfälligt) istället för på Lidingö. Värdens bästa läge för dig och väldigt populärt fik (Triften) i samma hus (frukost tex) …men antar att det är lite sent nu…du vill ju inte flytta igen ☺️?från ert tillfälliga boende
  Kram!

  • My Martens

   Tack Mona för tips ??
   Men som jag skrev till någon annan… jag spar 22500:- på att bo på Lidingö istället…
   Jag är inte gjort av pengar? Så därför biter vi ihop och gör det bästa av situationen ☺️

 • tant H

  Målet hägrar! Heja, Heja! Det här kommer att bli bra! Ta helgen till att vila-det gör mig glad om jag får höra det.

 • Sofia

  Jag tipsade dig för ett tag sedan om lägenhetshotell i Täby. Närmare skolan och rummen ser dessutom större ut än vad du visat på Stories. Förstår inte varför du vill åka fram och tillbaka till Lidingö varje dag? Kanske missar jag något men ibland känns det verkligen som att du inte väljer den mest praktiska lösningen.

 • Britt-Inger, Falun

  Ska du flytta ifrån Jonas??? ?

 • St

  Vet inte om du lagt ut bilder ? Men det är väldigt långa avsnitt mellan dina textrader ?
  Undrar trots allt lite över hur du kan ha så mycket att köra till tippen efter relativt kort tid i Slottsbyn och i och med att du bodde i en liten lägenhet innan ?
  Spara inte, samla inte på dig.
  Gör som ERNST sa, städa för döden.
  Hur hemskt det än kan låta…
  Så är det väldigt smart.
  Att inte ha mer än man behöver .
  Sen är vi faktiskt nyfikna / intresserade av hur det går för gossen i skolan nu.

  • My Martens

   Jag bodde inte ”bara” i en mini 3:a innan. Jag hade samtidigt boende på öland ?
   Du vet…. Jag pendlade via öland – Sthlm tills det bestämdes att Ludvig skulle bo med mig i Sthlm. Då som först kunde jag säga upp ett av mina 2 boenden…
   Så något j*vla samlande har det så aldrig blivit. Snarare tvärt om, minimera , minimera. Men som man snabbt kan räkna ut. Det blir mycket man har dubbelt av.
   Sängkläder, handdukar, kaffebryggare, tv, skoställ, leksaker, radio/sterio, skaffat,sladdar/förlängnings kablar, spegel, , bäddsoffa, prydnadskuddar+ filtar, så vissa möbler, all köksutrustning även om jag har försökt att bara ha 4-6 av varje tex. Växter….
   Vilket innebär att båda dessa flyttlass hamnat i mitt radhus. Vilket sen har lett till att en hel del blivit gåvor, till bättre behövande, en del har jag slängt, mycket har röda korset fått. En del har använt i radhuset… och resten har slängts.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.