Här kommer alla känslorna på en och samma gång…

Hej….

Det blev visst lite tyst här inne igen. Ni vet hur det är, livet. Högt och lågt. Fram och tillbaka. Glädje och sorg. Just nu känner jag att universum prövat mig på ett sätt där jag känner att det börjar bli över mänskligt. Både känslomässigt och fysiskt.

Idag är det en vecka sedan vi begravde Astrid. Konstigt, då det känns som igår, men också väldigt avlägset. Vi var i Forsa Kyrka i Hudiksvall.

Vi började med Psalm 248. Tryggare kan ingen vara. Trots att det mer är en dop psalm, så passade den Astrid perfekt ❤️

Begravningen var vacker, otroligt vacker. Jag tittade fram på Kin och Bror. ( dotter och respektive) , varje gång jag mötte Kins blick gick jag sönder. Att se hennes förtvivlan, hennes separationsångest och kamp i att landa u någon form av acceptans. Det kändes för jävligt! Jag önskar att man kunde ta en del av deras smärta. Både Kins, Brors men också tjejerna , men det går ju inte ?

Astrid var varm, omtänksam och en av de absolut finaste människorna jag känner ❤️?? Sund, klok och genom snäll. Jag har aldrig någonsin hört Astrid säga ett enda ont ord om någon. Inte ens när det funnit belägg för det. Astrid var inte sån..

Såhär vill jag minnas jag Astrid ❤️ Denna bild har nu sett förut då jag lagt upp den tidigare. Men den gör mig så glad , fina Kin och Astrid ❤️

Här är en annan favorit… Jonas står bakom kameran ☺️

Vi skapade en tradition för ganska många år sedan nu… Där vi alltid firade midsommar hos dom i Hudiksvall ( Bromsvallen) . Mysigt, traditionellt, och väldigt familjärt. Vi spelade alltid kort, kubb och krocket. Astrid var i lag med Ludvig ❤️

Jag själv känner att jag befinner mig i sorg. Då kan ni tänka er hur familjen känner sig ?. Det enda man kan göra ur mitt perspektiv är att finnas där. Vi har försökt hjälpa till med små saker. Praktiska saker. Handling, ständig, fylla på med mat… osv. Sånt där som känns sååå meningslöst i det stora hela. Men som ändå hjälper där och då. När man saknar orken till att knappt äta sin mat.

Samtidigt pågår min flytt. Samma dag begravningen var, så skickades alltså första lasset upp till Skärplinge. Jonas föräldrar får min bäddsoffa, studsmatta osv. Jonas bror hjälpte oss att köra upp det, bära in det OCH montera det ??? TACK Petter ??

Jag har tagit in flytt hjälp från Smart flytt, där min granne mitt emot jobbar. Dom i sin tur har anlitat dom här grabbarna som packat ihop, flyttat ut OCH nu även magasinerar allting.

Så får våran del skulle vi försöka att packa med oss saker som vi ska ha under 4-5 veckors tid. Kläder, hund saker ?, Ludvigs alla saker, PS4, kläder, fotbollsgrejer, gympa kläder, lite leksaker, osv. Både jag och Jonas jobbar hemifrån en del… så bara dessa saker tar sin plats ?

Jag la även i. Det jag är mest rädd om. Fotografier, tavlor, osv

Plus att mina små-växter som inte bor hemma hos Anna ska få följa med….

Intensiva dagar. Där jag tagit helt ledigt. Första dagen när dom skulle komma och packa. Då kom dom ca 2h försent. Jag blev SÅ nervös!!! Man ringde mig och informerade om att man hade flera som var sjuka… Därför stannade jag kvar själv och packade mer än halva dagen. Utöver det så hade jag TACK och LOV förpackat ca 15-20 kartonger ?

Min granne Per ( floristen morr emot) kom över och skulle säga hej då till Svea … Dom har ett speciellt band ?❤️ Han mutar, och hon överöser med kärlek ?

Jag dog nästan av skratt när jag såg denna bild!!! Inte behöver man någon stege när flyttgubbarna är nästan två meter långa ? Ni anar inte hur tung denna lampa är….

Igår hämtade vi det sista. Fixade lite i trädgården och sa ”Hej då” till huset… bilden är från dagen innan, när Jonas och Ludvig var med. Den översta bilden när jag är ledsen. Den är ifrån igår när jag sa ”hej då” till huset ?. Jag var där för att dubbelkolla att flyttstädningen var bra. Att vi inte glömt något osv.

Usch vad jobbigt det var! Jag vill verkligen inte flytta!!!! ? Det är för jävligt att man själv ska behöva göra det , när mobbarna går kvar. Sååå många tårar på sista tiden. Dom tar lixom inte slut.

Jag har alltid svårt för stora förändringar . Trots alla gånger jag varit med om det. Ända sedan barnsben. Men det sliter mig i tu. Denna gången kände jag mig verkligen ”hemma”. Det har jag inte gjort på 10 år, sedan jag flyttade ifrån Lillemans pappa.

Jag var påväg att börja göra det i Sigtuna, då allting slets upp när Ludvigs pappa inte skrev på papper att vi kunde bo där. Då var det bara att packa ihop och flytta till Öland. 1.5 år senare så enades vi om tvärt om igen… Pga av orsaker vi inte delat med oss av. Då hamnade vi i Vasastan. Allting började jätte bra vid starten i januari. Tills Ludvig blev sjuk i covid-19 i mars. Det tog fram till hösten innan han blev helt återställd. Då tog jag beslutet att köpa radhuset och flytta ut till vad vi trodde var idyllen ? En dröm jag länge haft..

Hur det gick här, det vet ni nu….

För er som ställer en massa följdfrågor. Ludvig utsattes för grov mobbning i hela ÅK3 . Mobbning, kränkningar och misshandel. Den sista och grövsta misshandel var 4 dagar innan skolavslutningen. Det blev droppen! Inga barn ska behöva ta emot så mycket skit! Ludvig blev slagen med en stor Sten rakt i huvudet. Inte en sekund till på denna skola. Eleven var punktmarkerad, ändå såg ingen detta förrän det var försent…

Området som vi bor på, är fantastisk. Miljön, grannarna, avståndet till stan. Närheten till Arlanda. Närheten till Sigtuna och många olika badplatser att välja på☺️ Men på andra sidan skogen ligger Valsta. Där det förekommer gängkriminalitet, skottlossning var och varannan dag. En 22 åring sköta till döds utanför min oanat utlämning vid 10 tiden en förmiddag ?! Då har det i min värld gått långt , för långt…

Nu har vi mellanlandat på ett lägenhets hotell. På Lidingö. Många frågar varför där och inte i Täby. Anledningen är av ekonomiska skäl. Jag sparar otroligt mycket pengar. Därför byter vi i det sura äpplet och pendlar härifrån tillsvidare.

Men kanske är det så att vi kommer få tillgång till Jonas lägenhet vid månadsskifte om vi har tur. Det vet vi i dagarna ?? OM vi får det, så är det gångavstånd till Ludvigs skola OCH min nya bostad ☺️

Vi har ett jättefint rum ?? Ljust, fräscht rent och snyggt!

Men det är på tok för litet för 3 personer och en Hund ? Vi ligger på rad, och Ludvig ska sova kl 20:00 . Svårt för oss att vara tysta efter det ? man ska duscha, dricka te, gå ut med Svea, greja lite med datorn… osv ? Ja, ni fattar…

Men det är också ganska mysigt ❤️

Ikväll blir det fredagsmys , jag ska tända ljus och få undan så myckey som möjligt i vårat hotellrum. Jag har ju tagit med en del privata prylar, så som: tavlor, lite extra krokar för att hänga upp morgonrockar , doftljus, blommor m.m

Hur ”löjligt” det än kan se ut… Så känns det iallafall lite mer ”hemma” med några av våra privata saker ☺️ Ludvig ser detta som ett spännande äventyr ☺️

Vi hörs senare….

46 Komentarer

 1. Du är enormt duktig. Eller det är bara förnamnet. Mitt i allt så kom ihåg (det vet jag att du gör) att det du ger och förmedlar till din son är att allt är möjligt, han märker hur mycket du älskar honom- och du visar att man kan om man vill och att mobbarna inte fick vinna. Ni tog saken i egna händer. De är kvar i sitt jobbiga liv. Ni flyger vidare. Ni har inte gett upp. Ni har tagit kommandot. Och du- Täby är bra underbart och har allt (också ) ? Kram!’

  • MW, fast nu vann ju mobbarna som kommer fortsätta med en annan stackare som också kommer att få flytta eller ta sitt liv.
   Jag menar inte att My skulle låta sin grabb gå kvar och bli ännu mera slagen men mobbarna vann återigen.
   Sverige och dess politiker, mer pengar i sina rika plånböcker gör allt bättre.

   • Ja… Det är ett sätt att se på saken.
    MEN. Jag låter inte min son stanna kvar, i någon form av experiment där man hoppas och kämpar för att ändra mentaliteten där ute. Även om man kämpar med skolans problem, kriminalitet , drogproblem och gängproblem runt omkring….
    Så slänger jag inte bort Ludvigs möjligheter och skoltrygghet.
    Skolan ligger ett stenkast ifrån ”orten” . Dvs Valsta där det är skottlossning var och varannan dag.
    Oftast skjuter gången på varandra. Men vad händer när någon annan råkat gå emellan. Fel plats, fel tillfälle.
    För ett tag sedan blev en 22 åring skjuten mitt på ljusa dagen utanför min paket utlämning ….
    Så återigen. Rektorn på skolan Ludvig lämnade är fantastisk ( ❤️??) . MEN, det saknas resurser, och personalen som jobbar där kämpar som f*****n!
    Men det är andra problem också, dom äldre barnen erbjuder dom mindre barnen droger ( utanför skolan) .
    Det är helt eller ingenting för oss!
    Så därför stannar vi inte kvar. Jag är tacksam att jag har den möjligheten, det har nämligen inte alla…

 2. Hej My
  En liten fråga ska ni inte bo ihop som du säger att Jonas ska ha en lägenhet och du huset? bara lite nyfiken
  men har ju inte med det att göra.
  Ha en trevlig helg och sköt om er.

  • Jo… visst ska han det , Men det är mitt nya boende som jag har köpt. En etage lägenhetsliv, men en liiiten uteplats. Inget hus tyvärr. Ekonomin håller inte för ett hus i Täby ? 7 milj och uppåt.
   Jonas har kvar sin lägenhet som han äger.
   Vi kommer att bo i min lägenhet, som är mycket större, där alla får plats . Så vi fortsätter att var sambo…

 3. Jag vill inte förringa din sorg på något sätt men tycker det är och bör förbli en privat del. Har svårt att förstå att Kin är med på att du skriver om det. Man önskar såklart att de lever för evigt men närmare 80 år kan ju inte vara någon direkt chock.
  Ang flytten blir jag trött av att bara läsa om den ? förstår inte hur du orkar med alla flyttar och allt röj -köp och sälj hela tiden.
  Måste bli oerhört dyrt dessutom.
  Har svårt att hänga med på varför ni inte skapar ett gemensamt boende efter flera år tillsammans? Du skriver ju att det är din bostad och dina saker.
  Ska Jonas flytta tillbaka till sin egen lägenhet?

  • Kin är som en syster för mig. Kin har ingenting emot det jag skriver om Astrid
   Jo… visst ska han det , Men det är mitt nya boende som jag har köpt.
   Jonas har kvar sin lägenhet som han äger.
   Men vi bor i min lägenhet, som är mycket större, där alla får plats .
   Flytten är pga av Ludvigs skolsituation. Punkt. Dyrt eller inte. Jag gör allt för mitt barn, oavsett prislappen på det! Prislappen emotionellt är betydligt högre än ekonomiskt….

   • Okej bra att hon är med på att du lyfter hennes sorg!
    Är lite svårt att förstå varför ni inte satsar på ett gemensamt boende. Dvs köper ihop. Säljer han sin lägenhet borde ni ha ett helt annat ekonomiskt läge och hade inte behövt flytta till mindre när tanken var att ni skulle flytta till större. Det var ju pga Jonas ni behövde större.. hänger verkligen inte med på den biten.
    Jag förstår att du gör allt för din son. Hade jag också gjort i det läget. Men förstår inte varför allt ska säljas hel tiden. En säng borde ju funka i nya boendet osv.
    En lärdom av allt rensande borde ju vara att inte hamstra så framöver.
    Mindre kostnader i samband med flytt generar ju också att du inte är i behov av lika hög inkomst och därmed inte måste jobba lika mycket. För din stressade situation under alla år hänger ihop med för mycket jobb. Något du borde ta lärdom av efter alla flyttar.

    • Men snälla M. Varför vi inte köper gemensamt boende är väl helt upp till oss.
     Det är ju otroligt många aspekter som spelar in. Ekonomi, försäljning, fördelning osv, osv. Vilket är vårat privatliv, inte nyfikna ”M”.
     Min nya bostad är nästan lika stor som mitt radhus. Det skiljer 3 kvadrat.
     Men det är annorlunda planlösning som ställer till det med delar av möblemang. Därav sälja och tänka om.
     Plus att jag hade kvar delar ev möblemang ifrån Öland. Då jag under många år haft dubbla boenden.
     Så om inte den förklaringen räcker för att du ska förstå… då får du visa upp konversationen för någon närstående som får tolka/förklara för dig.
     För jag ger då upp ? och svarar inte mer efter detta svar.
     Jag hamstrar inte. Det är dina egna förutfattade meningar, som saknar substans. = Dumheter ?
     Sängen har jag sålt, för att köpa en annan. Vill ha en hårdare säng då Jonas har ryggproblem, och istället valde jag en säng med högre höjd så att jag får in förvaring ? Comfort och förvaring passar oss fint…
     Jag tjänar bra i grunden. Det är offentliga siffror, som man enkelt kan läsa av via bolaget. Så min ekonomi behöver du inte oroa dig över.
     Jag jobbar endast deltid sedan årskiftet, vilket passar mig bra med tanke på hur jag mår… Ekonomin är ändå stabil och trygg.
     Om dina vänner flyttar, säljer/köper saker. Skulle du ifrågasätter dina vänner som du ifrågasätter mig? Är du lika oförskämd emot som? Eller är det bara emot mig…
     (och delvis Jonas)
     Vad är det som gör att du lägger ner denna tiden på att fundera över min familj, ekonomi, flytt, jobb osv?
     Känner du att du bara måste veta? Känner du att du mår bättre av att ”rätta” andra?
     Eller har tanken slagit dig att du kanske framställer dig som ganska dum?
     Dvs elak/oförskämd ?
     När man frågar, är det en sak.
     Men när man som du gör, baserar situationen på DINA förutfattade meningar ( alltså INTE fakta) Då är det en helt annan sak…

   • Barnen går före allt annat som du säger My, viktigt att dom mår bra.
    Heja dig och bra lösning med 2 boende och tack för du svarade hur det ligger till.
    Kram

  • 1. Det är Mys sida = hon skriver om vad hon vill.
   2. Tvärtom! Det är inte bra för alla att hålla sorgen privat. Man behöver prata om den om och om igen, annars sätter den sig i kroppen. Och sorg och förluster tillhör livet, vare sig vi vill det eller ej. Det är också ett sätt att minnas och hålla en kär människas ljus levande i hjärtat.
   My! Du är en vacker och stark krigarkvinna! Vill du ha en kopp kaffe på norra delen av ön, är du alltid välkommen! Kram Mamma M

  • Jo… visst ska han det , Men det är mitt nya boende som jag har köpt.
   Jonas har kvar sin lägenhet som han äger.
   Men vi bor i min lägenhet, som är mycket större, där alla får plats .

 4. Hoppas allt blir bättre nu och där. Hälsan och familjen är det viktigaste. Har man det, har man allt. Positivt tänkande nu och en tro på att allt löser sig. Ni fixar detta också ❤️

 5. Hej. Jag har följt dig ett tag och tycker du är stark som kämpar så för din son!
  Undrar bara hur det kommer sig att Jonas inte säljer sin lägenhet så ni gemensamt kan köpa ett boende? Du verkar dra ett väldigt tungt ekonomiskt lass❤️

  • Varför han har kvar den är våran privata ensak ☺️
   Det är ingenting han eller jag vill dela med er…
   Jag sitter inte tight till ekonomiskt. Jag får vådligt låga omkostnader då jag går in med mycket kontant….
   Min lön är precis som alla andras offentlig, så det går ingen nöd på mig ??
   Tack för omtanken ❤️

 6. Hoppas ni kan landa i lite lugn och ro nu innan inflyttning även om det blir tätt inpå varann i ett rum.
  Men desto närmre till kramar
  ( hoppas det går bra för lillkillen i skolan nu)
  Kram

 7. Vilken kämpe du är My nu hoppas vi bara på att det snart ljusnar för dig så ni alla kan landa och må bra i det nya boendet. Trevlig helg.❤️

 8. Vi håller tummarna att allt kommer bli bra i Täby nu. Att Ludwig kommer trivas i skolan och må bra. Att Jonas är glad är ju givet. Och My, om Ludvig och Jonas är glada så är jag helt säker på att du också kommer bli glad och trivas. Lycka till med allt! ?

 9. Du har kämpat dig igenom många stormar, så detta kommer du att klara också. Ta en dag i taget så sitter ni snart i nya lägenheten. Ska bli kul att se på story sen dina promenader i Täby igen.

 10. Tjänar du pengar svart? Dina sk onlineklienter kan ju knappast dra in så mycket.
  Grov misshandel borde betyda akut sjukvård.. Just saying..
  Har du aldrig tänkt på du upprepar dig hela tiden, tjat om samma saker du redan nämnt?

  • Det är klassificerat som grov misshandel. Polisrapporten, sjukhusjournal osv. Frågor på det?
   Jag tjänar inte pengar svar. Inte nu, inte tidigare, inte sen….
   Jag omsätter dryga miljonen ex moms, per år på mina sociala medier ( offentliga siffror).
   Plus träningsresor inrikes/utrikes, PT Studio, fysisk PT och online coachning.
   Jag jobbar hårt för mina pengar, och har under många år byggt upp mina olika ben av inkomster. ??
   Dessutom utifrån yrken och jobb som jag VILL göra ?? Bara det är en vinst i sig…. Och långt ifrån alla får ju tyvärr jobba med det dom vill.
   Ingenting jag skäms över… Utan tvärt om, är stolt över ??‍♀️
   Återupprepar mig?
   Självklart, nya läsare tillkommer tiden ?

   • Det verkar ju enbart finnas ett bolag registrerat med koppling till dig. Borde det då inte innebära att träningsresor inrikes/utrikes, PT Studio, fysisk PT och online coachning etc är inräknade i din omsättning på dryga miljonen? Om de inte ingår i det bolaget, får du pengarna då som lön från de du samarbetar med?
    Verkligen bra att kunna jobba med det man vill jobba med. Tror dte är många i livet som inte har det så lyxigt.
    Vad hände med nyheten om affären du gjort och bilderna på lägenheten? Är ju såå spännande att se vad du köpt.

    • Min ekonomi kommer ifrån flera ben….
     Olika bolag, affilaite, och projektanställningar . ( Tex Lohilo, Lifestyle, SATS m.f)
     Vad tänker du på? Nyfiken på min ekonomi?
     Just nu behöver jag varken någon mer kordinator eller revisor. Det är dom som har full insikt ?
     Men du kan alltid hålla utkik på plastbacken , OM din nyfikenhet inte stillas…
     Visst är det som du säger ”lyxigt” att ha ett relativt fritt arbete med många fördelar som att kunna styra arbetstider , platser, renstek, lön osv.
     MEN, alla har samma möjlighet ? Vill man, så kan man. Jag startade från noll. I alla mina bolag. Jag har såklart stött på motstånd, konkursen som jag själv försatte min butik i. MEN, inget ont som inte har något gott med sig, bättre erfarenhet kan man inte få.
     Blogg, sociala medier osv. Har varit en inkomstkälla i snart 9 år. Ingenting kommer gratis.
     Att ”lilla jag” lyckats hålla mig kvar… trots att jag har tackat ner till många tv – erbjudanden ( PH, Love Island, lyxfällan, blinde date m.m )
     Så har mitt sätt att kommunicera ändå räckt till…
     Med detta sagt. Om man drömmer om den ”lyx” du beskriver mitt jobb som. Så ska man vara medveten om att det är ett j*vligt hårt arbete bakom…. MEN, att alla kan om man vill ?? Även du Frida ☺️
     Lägenheten har jag valt att inte visa upp, pga av alla bitska kommentarer ☺️

    • Det är ju väldigt dum av dig att pratta sådär om hela Valsta bara för att din son har råkat illa ut i skolan. Det finns ju underbara människor i Valsta och det där med att det är ”skottlossning var och varannan dag” är bara väldigt osmart att säga. Finns det massa med problem i Valsta? Ja. Skulle din son kunna bli mobbad i Täby likaså som i Märsta? Ja också.
     Och bara så att du vet så är Valsta ingen ort. Orten är ju Märsta, vilket var förresten samma ort som du bodde i ?.
     Sedan om du var så förälskad i radhuset och i slottsbyn förstår man inte riktigt varför ni inte byte skola till någon ”vitare” (för vi vet alla att det är det du menar men inte vågar säga rakt ut ;)) skola i Sigtuna t.ex. De håller på att bygga en skola i slottsby tom så att ni kunde ha väntat något år tills det blir klar i någon skola i Sigtuna. Är det inte enklare att skjutsa barnet till skola än att hantera tre flytt? Men men, nu ska ni bo i Täby och jag hoppas att det blir bra där. Undrar vad man ska skylla på om det nu inte blir bra i det vita paradiset Täby ^^

     • Orten är Märsta. Valsta är ett område i Märsta. Båda delarna tillhör Sigtuna kommun.
      Att det är skottlossningar mer än ofta i området Valsta, som ligger i Märsta och som i sin tur tillhör Sigtuna kommun, det är baserat på ren fakta.
      När jag jobbade på SATS Märsta sprängde dom en svart fin Mercedes som tillhörde byggfirman ovanför.
      Razzior på droger var och varannan dag. Vi såg problematiken och gängen med egna ögon.
      Du behöver inte påstå att det handlar om hudfärg. Det är ten bullshit.
      Jag är halvsvenskt . Min man från Ecuador. Våra bästa vänner Dr Alban , hans barn och deras mamma. Hyfsad mörka om du frågar mig ?.
      Nog om det. Det där påståendet är bara trams!
      Vi har letat boenden i sigtuna, men det föll över på Täby i slutändan. Både täby och sigtuna har bra OCH mångkulturella elever.
      Skolan i slottsbyn kommer ta måååånga år innan den är klar ? Tyvärr. En fråga vi varit extremt aktiva i. Det behöver byggas många fler hus, och många fler barn behöver flytta dit.
      Varför Kalle du täby där det ”Vita Paradiset” ? ? Då har du inte varit här på länge vill jag lova….
      Jag tror inte ett skit på att du menar att du hoppas att vi får det bra.
      Vi gav inte upp Steninge höjdens skola. Vi kämpade ett år.
      Dom större eleverna erbjuder dom mindre barnen ( JA, Ludvigs ålder) droger i buskarna utanför skolan. Rent j*vla kokain.
      Att bli knuffad på , spottas på, hånas, frysas ut, och samtidigt som fysiska knuffarna till slag och sparkar. Inte okay!
      Dagarna innan skolavslutningen blev Ludvig slagen med en stor Sten rent i huvudet. Det blev svart, han fick hjärnskakning.
      Slaget kom ifrån en elev som pga av situationen var punktmarkerad. Ändå kunde detta hända. Varför? För att resurserna inte räcker till. Skolan har större problem, på en omfattande nivå med både kriminalitet , våld och fighter.
      Det finns också de barn som trivs bra. Det finns klasser som är ”lugnare” .
      Självklart knatar inte alla barn. Det är heller inte alla barn som säljer droger… Men några av barnen i 9:an gör det. Dessa barn har erbjudit våra barn.
      Färgen på barnen? Ingen j*vla aning! Jag ser rött!
      Så. Återigen. Oavsett hudfärg, religon eller bakgrund… Så tänker jag att fortsätta skydda min son från mobbning, våld, misshandel, droger och allt skit vi hittills varit med om……
      Och jag stör fast vid att Valsta är ett riktigt j*vla skitställe! Gängkriminalitet, droghandel, våld och dödskjutningar går nämligen inte att förklara bort.
      Polisen cirkulerar mer. Man försöker att ”snygga till” och förbättra tryggheten… Men det räcker inte till. Det är ett samhällsproblem.
      Samma sak här. Vissa gator är lugnare än andra gator. Har man bott där hela sitt liv så vet man inget annat. Tiderna har förändrats, det var inte såhär som det är idag när mina vänner bodde där för ca 13-15 år sedan….
      Men som det är idag, önskar jag att alla kunde få en möjlighet att få flytta därifrån eller känna sig trygga..

 11. Sitter och läser ikapp lite här på bloggen och man blir ju f****n mörkrädd av alla elaka kommentarer och frågor om Jonas ska flytta med eller inte, frågor om hur hon har råd etc…. hur kan det var viktigt för er att veta???
  Lycka till med allt My du gör det bra som orkar att svara alla nyfikna människor, men om jag var du skulle jag ignorera för närgående frågor, det angår ingen. <3

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...