Flyttas, garderober , växter

Sista natten i huset.

För att summera dagen. Lååååång, tung, svettig, påfrestande och komisk ?

Jag sålde allt möjligt idag. Lampor, katt-klippnings maskin, garderobsvägg… Den ni ser på bilden att vi lyfte ut genom fönstret. Vilket j*vla projekt ? Men vi lyckades. Deras släpvagn räckte inte till. Så vi blandade ihop våra olika grejer och körde gemensamt förbi Anna. Sedan till deras ställe där vi lastade av garderoberna. Innan Jonas åkte vidare till Täby, och lastade av alla hans kontorsmöbler och utrustning. Sedan vidare till återvinningen med huuur mycket som helst ?

Imorgon bitti kommer flytthjälpen. Dom ska packa det sista . Innan magasinering.

Växterna fick flytta hem till Anna tillfälligt ? där stannar jag på en välbehövlig paus i 30 min ?

Jag har inte tagit en enda bild på mig idag ?? Så jag lägger upp gårdagen…. Den återspeglar hur jag känner mig

Gonatt….. ?

4 Komentarer

  • Kunde inte sagt det bättre själv…. Jag är nära att krascha igen. Men försöker att ta en sak i taget…. Och fokusera på ”där borta” när alla affärer är klara och vi får flytta in i nya bostaden,..
   Tack för omtanken ??❤️

 1. En liten undran. Varför säljer du så mycket? Har ja missat nått? Är det så mycket mindre? För ni har väl inte bott där så länge så så ni samlat på er? Kram

  • Läs gärna kommentaren jag skrev till någon annan ovan ( långt svar ?)
   Kort sammanfattning.
   Innan jag köpte detta radhus, hade jag 2 boenden. En mini 3:a i Vasastan, plus ett boende på öland. Båda fullt möblerade, med dubbel av allt med andra ord. Även om jag även försökte rensa/sälja/ge bort innan flytt.
   Sen har vi köpt
   Till utemöbler och vissa saker som inte kommer att passa det nya boendet…
   Ja, typ därför ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...