På benen efter sjukstuga. Micke räv?

Hej mina vänner❤️

Hoppas att finalhelg har varit bra ☀️ Vi har varit sjuka allihopa så därför har jag legat lågt på social medier…. Ludvig blev sjuk först, och frisk först . Men nu är vi på bättringsvägen☺️

I helgen har Ludvig spelat fotboll. Visst var det en passande kexchoklad han fick ladda upp med inför match ???

Jag måste säga att det är bland det roligaste jag vet ⚽️ Jag vet att många föräldrarna som inte tycker om att vara med på träning/matcher. Jag tänker precis tvärt om. Jag ÄLSKAR det! ?

Vi har varit i Uppsala både lördag och söndag. Ludvig och dom andra blev glatt övertalade när man stod och grillade hamburgare efter match ☺️ Det var en pågående cup , så dom hade varit kreativa och grillade hamburgare ?, korv ? . Samtidigt som dom hade fotbolls-loppis. Det är ett kreativt sätt att dra in pengar till föreningen ☺️

Måste vara ge mitt hår lite uppmärksamhet… Alltså WOW vad långt det har blivit, och kvaliteten är JÄTTE bra ☺️ Det är ett halvår sedan jag tog ur löshåret för att ”pausa” med det. Men nu tror jag att jag ska låta bli att sätta i det ?

Även Jonas följer med på vissa matcher ( även om vi ordagrant fick släpa honom upp ur sängen) Han är SÅ morgontrött ?

En av mina väninnor ringde till mig…. Jag svarade, ”hej, jag är på fotboll” Hon säger ”jag vet… såg det på Instagram, tänkte rädda dig och prata med dig när jag går på PW”

Jag dog av skratt. Vi känner varandra väl. Extremt väl ❤️ Men här hade vi noll-koll åt båda hållen ? Hon menade väl och skulle göra mig en tjänst… jag ville vara ägna mig åt matchen ?. Så kul det kan bli ibland !

Men, tillbaka till dagens match…. Jonas gick undan och pratade i telefonen med sin syster…

När alla barnen på avbytarbänken började peka på någonting ? Dom pekade exalterat och ropade högt! Då dyker en räv upp ? Jonas hör varken barnens eller oss fotbollsföräldrar när vi ropar?

Han forsätter att prata och gå fram och tillbaka. Tills han stor rakt framför räven ?

Här får dom ögonkontakt … Den kommer närmare.

Jonas sätter sig ner… Räven går ännu närmare…

Och räven kommer fram ( det finns video på min instagram story @mymartens )

Den ser sååå fin ut ? Frisk, starke och välvårdad! Jag tror att det är en Mickelina , eller vad tror du? En Micke – räv ?

Efter fotbollen åt vi lunch med några kompisar. Killarna hängde lite vid en rolig gunga! Den var det vart i vill jag lova!

Hemma hos oss fortsätter resning inför flytt. Jag har så sjukt mycket lakan/påslakan/örngott hemma. Jag har ju alltid haft dubbelt då vi hade boende på Öland parallellt med Stockholm i flera år ? Plus att jag bytte ut alla Jonas ( ungkarls bäddset) sängkläder mot nya. Detta har resulterat i att jag skulle kunna öppna Bed and breakfast ? Så nu tvättar jag upp ALLT! Packar ner det som vi ska behålla…. ( Det får följa med till magasineringen 1 månad ) Resten ger jag bort ☺️ Vissa saker är inte använda, andra använda Max 1-2 gånger .

Han börjar bli lång nu….

Lördagsmys …. Popcorn med örtsalt är det bästa jag vet ? ?

Hur är det med er? Förkylda? Sjuka? Covid?

All runt omkring oss är/har varit sjuka…. Vi tog negativa covid- test. Vi har haft feber, ont i halsen, kroppen osv….. Som alla andra känns det som ?

Men men. Nu hoppas vi att vi håller oss friska ??❤️

3 Komentarer

  1. Jag har varit mer eller mindre snorig och hostig en dryg vecka.
    Men man måste veta att man kan bli sjuk utan att det alltid behöver vara Corona .
    Men testa sig är viktigt i alla fall så bra att ni gjort det!
    Man KAN ju dra smitta med sig även om man är vaccinerad
    Håll er friska nu

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...