Första skolveckan avklarad …

Nu har vi klarat av första veckan med pendlingen, Steninge slottsby – Täby! ?

Bara 4 veckor kvar ?? Innan mellanlandning, på lägenhetshotell. ( Förmodligen Lidingö) . Inflyttningsdatum Täby är den 22 oktober. -SOM jag längtar!

Jag har redan separations ångest över att lämna området och slottsbyn ? Men jag vet i mamma-hjärtat varför. Så därför vill jag sluta bort plåstret snabbt och fokusera på att landa i det nya. För nu när jag är här hemma så är jag sentimental, och tänker på allt och alla jag kommer att sakna ?.

Ja… ni fattar.

Träningen har iallafall flutit på bra denna veckan. 4 pass hittills, utöver PW varje dag ??

Nu ser jag fram emot en lugn helg, med sovmorgon. Jag rensar, säljer och slänger här hemma ☺️

Kolla vad min Dr Westerlund har växt! Helt otroligt ?

Önskar dig en trevlig helg ☺️

Posted in: My Martens
Kommentarer (11)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.