Ingen bra start på dagen …

Århundrades sämsta start på dagen ?

Det började bra hemma. Då vi har nya rutiner i och med att jag ska köra Ludvig från Steninge Slottsby till skolan i Täby så behöver jag strukturera om lite.

Jag behöver gå upp betydligt tidigare.

☕️ Jag laddar kaffebryggare kvällen innan.

? Lägger fram kläder till oss båda.

? kvällen innan är allt packat till oss båda. ( skolväska, frukt, vattenflaska, data/jobb väska, gymväska m.m)

? Frukost till Lilleman. Steker ägg och gör äggmackor kvällen innan.

? Jag väcker Ludvig tidigt så att han ska få mysa i soffan med Svea och inte behöva känna någon form av stress ??

Allt var förberett även imorse. Jag tar en kaffe smoothie med mig i bilen, så att även jag får i mig frukost ☺️ ( Ni ska få receptet )

MEN. Väl framme i skolan, där jag kramar Ludvig hej då. Där inser jag att jag glömt data väskan hemma ?? Tanken var att jag skulle sätta mig och jobba. Med online coachningen, och bokföring. Jag brukar sätta mig på ett café som är ganska lugnt….

Istället fick jag köra hela vägen tillbaka , för att sedan behöva åka tillbaka igen! Förstår ni min frustration! Det blev en extra resa på nästan 2 h då det hunnit bli rusningstrafik ?

Dessutom har jag en hyrbil. Som jag betalt extra för varje kilometer jag kör ? ( min bil blev ju påkörs och är på verkstad ?)

Så. Med andra ord, ingen bra start på dagen…. Men så blir det ibland. Nu ska jag in till min coach och träna ?️‍♀️ Tredje passet denna veckan ??

Igårkväll tränade Ludvig. Plus att dom efter träningen även hade match mot Sigtuna ⚽️ Sjukt spännande med många duktiga spelare!

Vi hörs sen! ☺️

Posted in: My Martens
Kommentarer (9)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.