Ludvigs första skoldagar

Tack snälla ni, för eran omtanke ??❤️

Igår var det hans första dag… idag har vi tagit oss igenom dag 2. Jag har varit otroligt nervös.

Jag har frågat honom hur det går, hur det känns… Han är ganska reserverad med sina svar ? Men säger att det har gått bra. Han säger att fröken verkar snäll, och skolan är bra. Han berättade även att många av pojkarna i klassen spelar fotboll, i ”Viggan” .

Jag tycker att han är modig, jag är otroligt stolt ?? Jag minns själv hur nervös jag var när jag skulle börja 4:an. Utan att jag hade i närheten av hans upplevelser i ryggsäcken .

Jonas och jag var standby hela dagen igår. Vi började med att fira med en mysig frukost på ett charmigt litet kafé i Täby. Vi satt där och spekulerade i vad Ludvig gjorde och hur det gick ? Jonas är lika engagerad som jag. Vi kunde inte önskat oss en bättre bonuspappa ❤️

Han älskar Ludvig som om det vore hans egna son. Samtidigt som han har full respekt för Ludvigs pappa, som han också har en bra relation till ☺️??

Mina tre älsklingar ❤️❤️❤️

Mitt i allt så tränar jag. Stenhårt just nu. 3 dagar fysiskt med coachen. Utöver det 90 min PW dagligen. Kosten följer jag sisodär. Då jag är ute på vift, och sitter i Täby och väntar. Därför får jag improvisera lite när jag äter ute. Jag krånglar med personalen och beställer så att det ska funka och var så likt mitt kostschema ? Detta är något jag evigt tjatar om till mina klienter… Våga ”krångla” när ni äter ute. Ät så lika schemat man kan….

Denna veckan är min ”uppvärmning. För från och med måndag börjar jag 10 veckor utmaning ?? Strikt, fokuserat och svinkul! Då behöver jag kommit in i kosten, oavsett vart jag är. Planering, planering, planering ….

Just nu tar vi en dag i taget. Vi sitter som på nålar och väntar på att Ludvig skall få några kompisar. Men alla är ju nervösa i början, så hela första veckan går till att ”landa” och komma in i allting??

Ikväll har vi både tränat fotboll, OCH spelat match. Mot Sigtuna ⚽️

Det spöregnade hela dagen. Men sprack upp på kvällen och solen trängde igenom .

Det blev en riktig rysare…. 5-4 Sigtuna – Viggör. Det var otroligt spännande och båda lagen spelade riktigt bra ⚽️??

Nu sova… Vi får gå upp rysligt tidigt för att köra till Täby och lämna i skolan i tid. Man vet aldrig med rusningstrafiken, så därför får man ta höjd i tidsplaneringen ☺️

Återigen, tusen tack för ditt stöd ❤️??

9 Komentarer

 1. Men så underbart om allt ändå löser sig till det bästa. Ni är så gulliga ihop, du Ludvig Jonas och Svea och jag önskar verkligen att allt ska bli bra till slut. Kram.

 2. Så underbart att ha den tryggheten och stödet från Jonas och den kärleken till din son, det är minsann inte helt självklart när det kommer till bonusbarn och vise verse.
  Jag bor själv i Malmö och undrar hur långt avstånd det är mellan där ni bor och Täby?
  Kram

 3. Om det är flera på skolan som också spelar fotboll , finns det då inga där som han kan försöka bli kompis med?
  Jag tycker synd om killen som kommer helt ny till en skola där han inte känner nån.
  Har inte skolan nån möjlighet att ha nån aktivitet ( till ex brännboll, grilla osv) med föräldrar och barn nån kväll efter skolan.
  Ett lära känna tillfälle.
  Mina barns skolor hade nån sån aktivitet då och då där föräldrarna t ex fick spela mot barnen.
  För det är viktigt att veta vilka föräldrarna är också.
  Hoppas det går bra för killen nu,
  Kramar

 4. Hoppas det går bra för sonen. Inta många barn som fått byta skola så många ggr när han nu börjar i 4an. Inte lätt att få kompisar då.
  Tycker det låter skittrist att äta och leva som du gör, tur du har en tålig sambo. Men det är ju ditt val och ditt jobb, avundas dig inte.
  Håller nu tummarna för att ni äntligen får slå er till ro och får det bra.
  Kram och lycka till

 5. Hejsan My?
  Hade Ludvig några kompisar på sin förra skola?
  Jag är lite orolig för min 6 åring som precis har börjat på en ny skola! Min son är väldigt blyg o försiktigt!
  Hur peppar du Ludvig?

 6. Sitter hemma med samma känslor som du. Har en kille som precis börjat 6:an på ny skola i ny stad av samma anledning som din son. Vi hade turen att slippa flytta men den nya skolan innebär att sonen måste pendla med buss varje dag, en utmaning.
  Just nu håller vi föräldrar alla tummar och tår att allt ska gå bra, att han ska få några kompisar som ser vilken härlig kille han är och att hans självförtroende (som just nu är i botten) ska bli bättre. Stor kram till dig och hoppas att ni liksom vi gjort rätt val genom att byta skola.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...