Långfrukost utomhus…

Hej på er!

Vi har suttit ute i solen och ätit långfrukost☺️ Vi passar på att njuta av varje solstund som vi kan få ?? Snart är det trots allt höst och rusk ? Även om jag hoppas att vi ska få många vackra, soliga höstdagar ?

Mina killar ❤️❤️

Även Svea njuter av solen… Hon är riktig soldyrkare ☀️

Jag sitter och planerar hur jag ska få plats med mina växter i våran nya bostad ? Alla träd måste följa med till vårat tillfälliga lägenhetsboende ? Citronträd ? , Kumquat, Palm ?, olivträd ? ( 3st) Mina bambu ska jag ge bort….

Jag är så nervös för att bo på lägenhets hotell, då jag ogillar att inte vara ”hemma” . Plus att allting blir så omständighet …. Men nu är det bara att fokusera på att det är får en god sak, och att det bara är en begränsad period.

Nu ska jag ta en promenad på 90 minuter, innan jag ska vila resten av dagen ☺️

Hoppas att även du njuter av det fina vädret, och har en lugn och skön helg ??

12 Komentarer

 1. Mitt tips ang dina växter är att fråga någon vän om de kan ha dem hos sig så länge, Anna bor ju i hus och kanske kan ha dem hos sig ?

 2. Du vet att Du klarar det där tillfälliga boendet! Ni klarar det utmärkt tillsammans! Oroa Dig inte för det tar så mycket energi och varför skriver jag så…jo den erfarenheten har jag gjort men bytt ut mot ”Räkna de Lyckliga stunderna blott”…vilken fin blomma!
  För varje liten sekund är ni närmare målet!
  Lycka till!

 3. Hoppas allt går bra med lägenhetshotellet. Rätt som det är har den perioden också passerat och ni får flytta in i nya bostaden. Tycker du löst allt så bra och kämpat med att lösa allt, på kort tid. Heja dig! Ha en fin helg!

 4. Hej,
  Vad mysigt ☀️?
  Samma här, passar på att njuta.
  Så glad för er skull att allt löst sig när det gäller boende och skola. Hoppas nu Ludvig trivs i nya skolan.
  Kanske kan dina växter förgylla någon annan väns hem tills ni flyttar till nya bostaden ?
  Mvh Maria

 5. Kan inte era goda grannar eller Anna ha träden hos sig tills ni flyttar på riktigt?
  De har ju hus och så slipper ni ha dem på lägenhetshotellet.

 6. Bolån har en reklam i ditt textfält som gör det svart så att det inte går att läsa. Vet inte om det bara är hos mig det är svart men jag tror inte det. Ville bara upplysa dig om det.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...