Långfrukost utomhus…

Hej på er!

Vi har suttit ute i solen och ätit långfrukost☺️ Vi passar på att njuta av varje solstund som vi kan få ?? Snart är det trots allt höst och rusk ? Även om jag hoppas att vi ska få många vackra, soliga höstdagar ?

Mina killar ❤️❤️

Även Svea njuter av solen… Hon är riktig soldyrkare ☀️

Jag sitter och planerar hur jag ska få plats med mina växter i våran nya bostad ? Alla träd måste följa med till vårat tillfälliga lägenhetsboende ? Citronträd ? , Kumquat, Palm ?, olivträd ? ( 3st) Mina bambu ska jag ge bort….

Jag är så nervös för att bo på lägenhets hotell, då jag ogillar att inte vara ”hemma” . Plus att allting blir så omständighet …. Men nu är det bara att fokusera på att det är får en god sak, och att det bara är en begränsad period.

Nu ska jag ta en promenad på 90 minuter, innan jag ska vila resten av dagen ☺️

Hoppas att även du njuter av det fina vädret, och har en lugn och skön helg ??

Posted in: My Martens
Kommentarer (12)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.