Fortsättning följer….

En liten uppdatering på våran situation….

Idag behövde jag rensa tankarna ?? Sista veckan har jag knappt kunnat sova, äta eller göra något annat än att få till en lösning för min familj och framförallt Lilleman ??

Idag åkte jag för första gången på länge in till studion @mywellnessstudiostockholm och körde ett tungt benpass?

( tränar här ute där jag bor nu , innan mina fysiska klienter är igång efter semester igen)

Jag behöver endorfin påslaget och samtidigt få ut min frustration, då finns det ingen bättre träning för mig???

Till alla er ”tränings experter” som härjar omkring i mina kommentarsfält ? Sluta! ? Nu bjuder iof, på några goa skratt…. Men att be mig sluta träna, börja yoga eller rida , att säga att träningen är farlig eller ”av erfarenhet vet jag att det inte är bra att tok-träna” .

Jag tänker såhär, om du sköter ditt, så sköter jag mitt ? Allting handlar om helheten . Ingen av er vet min helhet, mina värden, sjukdomsbild och därmed inte heller mina förutsättningar. Vart går gränsen, hur mycket kan jag ligga på i puls, vad klarar jag av. Vart går gränsen mellan att bygga upp och bryta ner osv . Men det vet jag ! Jag är proffesionellt utbilda som tränare, personlig tränare, coach, inom rehab, kost osv…. Så snälla ”hobby coach” Låt mig vara ??✊??

och, nej det är inte många som klarar av en månad på Mikes, där är nämligen den mentala biten snarare hårdare än den fysiska ? Ingenting jag rekommendera för vem som helst. Åker man led mig en vecka på träningsresa . Då är det något helt annan är, där våra deltagare får sig en upplevelse man kommer att leva länge på. Men om man som jag, åker dit lång tid på rehab. Där man tränar med eliten, där man möter olika coacher/tränare från hela världen . Det är för oss som är utbildade och erfarna inom branschen. Eller för eliten som tränar inför stora tävlingar. Tex UFC, OCR, EM, VM och även OS. Det är ett riktigt tränings Mekka på ett annorlunda vis…

Nu har jag gnällt färdigt gällande det.

Nu till våran rysare. Jag befinner mig i en riktigt spännande situation! En rysare även för mig! Jag tål mycket, men i våran situation så är det f*n föööör mycket även för mig ??? Men bitarna börjar ändå fall på plats. Vi ska inte t ut något i förskott, men tror att fy hoppas ödmjuk på att vi kan ha en fungerande lösning inom kort.

Efter oändligt många turer fram och tillbaka med alternativ, visningar, skolor, budgivningar så höll jag på att ge upp….

När det var som allra mörkast och vi förlorat en budgivning på ett objekt jag verkligen ville ha, då bröt jag ihop ?.

Då satt Jonas och jag i bilen. Jag höll på att ge upp, men han Han stöttade och peppade mig ??

Vi skulle köra hem då jag fick för mig att titta jag på hemnet igen ( typ 10 gånger /dagen ?) Då har ett nytt objekt kommit ut som jag kommande….

Sen följer en lång historia kring hur jag näst intill tvingat mig in på visning ?Då var den dessutom redan såld, men inget kontrakt påskrivet. Jag höjde budet direkt, innan jag ens fått se den.

Läget var perfekt. Skolor runt hörnet, badplatser och en plats vi bott på tidigare….
( vi har ju bort både i täby och sigtuna)

När jag tillslut fick se den, så blev jag förälskad direkt ? Det kändes SÅ rätt. Etage lägenhet, balkong OCH egen uteplats att använda …. Känns mer som ett radhus än lägenhet, Egen ingång osv.

Nu håller vi bara tummar och tår för att denna pärla blir min ✊?

Samt att vi får skolplats ✊??

Samt att vi hittar någonstans att bo i 6 veckor OM vi får den ?✊?

Samt att mitt nybyggda icke inflyttade hus säljs till världens bästa människor ?✊?

Sen är det en miljard småsaker som ska klaffa…. Men det skiter vi i just nu ?

Sen mys med Svea på min baksida ❤️ SOM jag kommer sakna min trädgård ☺️

17 Komentarer

 1. Håller verkligen mina ???? att det kommer att lösa sig på det bästa sätt fler er alla. Mår barnen bra så mår oftast vi föräldrar och andra viktiga vuxna som finns i barnens närhet bra❤️ Du är verkligen en kämpe My och Jonas som kämpar bredvid/tillsammans med dig. Lilleman kommer att få det bra?

 2. Jag tycker ju L I T E synd om dem som lägenheten var ”såld” till men önskar er lycka till i vilket fall som helst och att ni hittar nåt att bo i under tiden och att du får radhuset du köpt sålt.
  Skolplats borde väl inte vara så svårt, man har väl rätten att välja och pga din sons problem på tidigare skola borde det gå att lösa oavsett
  Kramar

 3. En strimma av ljus…håller tummarna! Det stämmer liksom med dikten jag fick själv i en svår situation….”just i soluppgången är himlen alltid grå”! Det måste gå bra nu….det skall bara gå bra! Nu har det varit uppförsbacke…och är men det kommer en utförslöpa….Lycka till!
  Kram till Dig och hela familjen!

 4. Lycka till önskar er verkligen det !
  Ett bo tips i väntan sommarstugor brukar hyras ut lite längre den årstid som kommer sensommar/ höst

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...