Tack för din omtanke

Hej på er!

Tack SNÄLLA för både omtanke och tips ❤️?? Det uppskattas verkligen .

Som jag skrev. Jag har vänt upp och ner på ALLA möjligheter. Besökt 16 skolor. Pratat med alla möjliga instanser. Elevombudsman, kommun, rektorer osv.

Allt hänger ju ihop. bostad, område, skola. En sak är konstaterat. Det finns ingen aktuell skola i området som han kan ta sig till. Skolskjuts och kommunal trafik är inte heller fungerande.

Så återigen. Det står mellan Sigtuna och Täby. Då vi bott på båda ställena och känner oss trygga med umgänge på båda ställena ❤️???

Både täby kommun och Sigtuna är omgivna av naturområden, badplatser , idrottsklubbar och det vi värderar högt??

Priserna är betydligt högre på båda ställen, vilket gör oss begränsade…

Ludvig grät och klamrade sig fast vid mig, och sa att han vägrade gå tillbaka till skolan. Han var/är förtvivlad över detta….. I samma stund som jag tittade honom i ögonen och LOVADE att han inte skulle behöva det…. Då började denna kamp!

Försäljning, letade efter ny bostad, undersökning av ALLA potentiella skolor. Banken, elevskyddsombud, familjen, mäklare, osv osv osv.

Tre budgivningar har jag förlorat. Det har gått utanför min budget. Visningarna har jag tappat räkningen på….

Hela min/våran energi går åt detta. semestrar är inställda. Alla ”roliga” saker är avbokade. Vi försöker att bada, grilla, och njuta av det vi kan/hinner ☺️ Jag hoppas få till en dag på Gröna Lund , det hade varit sååå kul!

Som ni kanske förstår så tar detta väldigt hårt på mig. Min energi är väldigt låg. Vilket ni förstår på föregående inägg. Det är en pärs att fasa in medicinen. Det känns som att bestiga ett berg vara det ? Så egentligen är övrig situation allt annat än det jag behöver … Men det är ju så livet är emellanåt…

Detta har även lett till att jag inte orkar med så mycket annat. Jag har blivit asocial och väldigt introvert just nu. Undviker allt och alla ? Det är någonting mina riktiga vänner respekterar och förstår. Det är Jonas, våra familjer , några grannar, och några få vänner som jag orkar ses/prata med.

Just nu är vis hos Jonas föräldrar i Skärplinge. Pausar alla fysiska besök men fortsätter ringa på alla alternativ gällande allt.

Jonas syster, man och son var här igår ☺️ Hon gjorde en sååå god efterrätt på grekisk yoghurt , nötter, granatäpple ??

Min älskade vän Bobby har äntligen släppt sin dokumentär. Hans historia kände jag till sedan innan. Därför är jag vänlig glad och stolt över att han delar med sen till alla er ❤️?? Det är sååå modigt, baket och ärligt ?

Han hade ett mysigt event på mälarpaveljongen i stockholm. Där han visade dokumentären. Många vänner på plats denna viktiga kväll. Men jag klarade inte av att närvara. Jag mår för dåligt för att utsätta mig för några typer av så stora sociala sammanhang just nu…… Det tog såklart emot, jag velade in i det sista… Jag fick dåligt samvete, men valde mig själv och min hälsa först ?? Någonting som jag börjar bli bättre och bättre på.

Men, jag vill verkligen rekommendera er att se denna ?? Om ni inte redan gjort det ? Ni hittar dem på SVT1

Nu. Fika med Jonas familj ❤️

Hörs snart….

20 Komentarer

 1. Fina fina My❤️
  Hoppas du snart mår bättre, har tänkt på dig jätte mycket!
  Var rädd om dig!❤️
  Massa kramar till dig från mig.
  /Tina

  • Taaaack Tina ❤️?? Uppskattar det verkligen ? Blev så glad över att se era bilder från Aspa. Ren och skär kärlek och lycka ❤️
   Stor kram My Martens

 2. Hej bästa My! Förstår att detta tar all din/er energi. Men du gör det enda tänkbara. Det kommer att bli bra på andra sidan berget.
  Stor värmande kram från Öland
  MammaM

 3. Tråkigt och jobbigt för er med allt nu. Dokumentären med Bobby var väldigt fin. Jag blev väldigt berörd både av er situation och Bobbys dokumentär. Jag hoppas att det löser sig med Ludvigs skola och ert boende. Önskar er och även Bobby all lycka ❤️

 4. Heja dig My, vilken kämpe och underbar mor du är ❤ Det löser sig å blir bra ska du se även om det är jobbigt nu,så kommer det vara värt det när det är klart ? Så skönt för Ludvig å slippa gå tillbaka till den där skolan, han har verkligen lidit nog där ? Bra att du ställer in det du inte orkar ?

 5. Hej fina My, ni kan inte tänka er Sollentuna? Vi bor här sedan 12 år tillbaka och trivs jättebra ? Min son (11år) går i Töjnaskolan och det är en jättebra skola. Även helt nybyggd.
  Jag tycker Sollentuna ligger bra till, nära åt alla håll inkl. E4 ?
  Hoppas ni hittar det perfekta boendet med närhet till den perfekta skolan.
  Hittade ett fint och insynsskyddat radhus: https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-norrviken-sollentuna-kommun-lansmansvagen-241-17775035
  Kram ❤

 6. Har lite svårt att förstå att du kunde prioritera egen semester i en månad medans du ställer in allt kul när du väl har sonen. Borde det inte varit tvärt om? Lite dålig timing att åka iväg på bantningsresa när skol och boende situationen är så akut. Hade aldrig kunnat finna ro i ett sådant läge och åkt iväg så länge. För sonens skull hoppas jag verkligen det löser sig ? han behöver få möjlighet att rota sig och hitta vänner. Inser hur jäkla bra ens egna barn har det i sin vardag. Trots att man ibland känner oro och det händer saker i skolan är det inte i närheten av vad Ludvig fått utstått! Tycker genuint synd om honom ?

 7. Jobbig situation ?Men borde du istället att åka till Spanien, försökt att fixa allt hemma? Din son är väl det som du prioriterar först ❤️Inte din vikt.. Och jag vet av erfarenhet att man mår inte bättra att man toktränar.

 8. HAR DU TITTAT PÅ HUS I ULLNA ALLE SOM LIGGER VID ARNIGE CENTRUM ?? DÄR HAR DU SKOLA I OMRÅDET DIREKT NÄR DU ÅKER IN I OMRÅDET SÅ LIGGER DEN PÅ HÖGER SIDA.

 9. Håller med er om att det kanske inte var det lämpligaste att åka i väg en hel månad när det är på det här viset. Jag hade aldrig prioriterat mig själv. Mina barn går alltid först. Vi gör alla våra egna val och My valde sitt. Det är inget vi ska lägga nån börda på nu. Jag har däremot inte förstått varför ni inte kan bo kvar och du skjutsar L till och från skolan. Jag vet inte hur långt det är och hur lång tid det tar. Kanske alldeles för lång tid att komma i tid till skolan. My kan ju däremot anpassa sin tid, inte alla förunnat. Ska du köpa själv eller kommer din karl köpa tillsammans med dig? Om inte, kanske ni ska prata om det och då ha råd med lite dyrare. Finns fler alternativ då?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...