Tillbaka hos min coach…

Hej på er!

Idag har jag varit hos min coach. Första passet hos honom på länge. Men vi tränade inte ”bara”, vi la också en plan för kommande 10 veckor .

Jag är i betydligt bättre form än på länge. Både fysiskt och mentalt. Jag har bättre styrka, mer resurser att ta av… Samtidigt som pulsen återhämtar sig snabbare än innan.

Så nästa måndag får jag nytt kost och träningsupplägg ??? Invägning och nya mått ska tas.

Min coach har även fungerat som en ”bromskloss” när jag haft för bråttom emellanåt. Det kan vara minst lika svårt att bromsa som att öka. Men nu är jag redo att lägga i en växel till ? – Äntligen!

Igår var jag på Arlanda 2 gånger ? först lämna Lilleman som skulle flyga till sin pappa. Sedan hämta Jonas som kom hem från Finland ??. Det är sååååå rörigt på Arlanda just nu. Långa, långa köer. För lite parkering. Underbemannat och all kämpar för att få det att fungera . Det är nämligen totalkaos inne på terminalerna nästan hela tiden…. Jag lider med personalen! Mer om det i ett senare inägg.

Idag har jag varit bekväm. Jag har beställt matlådor för både denna vecka och nästa. Det är för mycket med alla turer kring skola, boende, sälja, köpa, räkna, budgetera, titta osv osv. Så nu måste det gå enkelt! ( Obs , ej samarbete! Jag betalar för mina matlådor ?)

Nu har Svea och jag precis varit på promenad nere i slottsparken ☺️ Otroligt mysigt ??

4 Komentarer

  • Jo det är precis det jag jobbar med ☺️
   Jag skulle säga att anledningarna är flera… Dels för att jag tränar med min coach och tragglat med min rehab länge… Min coach är näringsfysiolog, han programmerar både kost/träning för elit idrottare. Men han har också stor erfarenhet av min sjukdomsbild. Kombinationen av mina mediciner, som i sin tur slår ut sköldkörtel osv. Han har koll på Mina värden,provsvar, mina inläggningar på sjukhus under året .. osv.
   Trots underproduktion i sköldkörtel, infasning av mediciner ( pågår fortfarande) så lyckades vi först stoppa viktuppgång. Bibehålla … innan vi något halvår senare sakta men säkert börjat ge efter igen…. Kroppen svarar trots motståndet och Viktor ger med sig.
   Jag kan känna att det handlar mycket om att ha någon att dela allting med. Någon att diskutera de olika förändringar som skett, de gånger jag kraschat fast energin funnits där dagarna innan… Hur lägger man om strategin då , osv.
   Min sjukdomsbild är knepig. Den får mig också att känna mig väldigt ensam.
   Så största anledningen är stödet och bollplanket.
   Sen är det ju så att generellt i branschen så har även coachen en coach. När jag jobbade som PT på sats så programmerade vi åt varandra . Det är kul och alla utvecklas?
   Så spontant när jag läste din kommentar så tänkte jag… ”Guuud vad trångsynt” . Sen tänkte jag, nä. Hon vet nog faktiskt inte det☺️ Så därför fick du ett lååångt svar ?
   Med vänlig hälsning,

 1. Varför lagar du inte egen mat och gör egna matlådor, det måste ju bli billigare. Plus att man vet vad man får i sig. Naturlig mat utan konserveringsmedel m.m är ju nyttigare.

  • Kära ”pionen” . Jag gör både och ? Varför ska du alltid vara så negativ i din ton till mig, gnällig och otrevlig… i sååå många år! Släpp taget om mig, och låt mig vara någon gång ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...