Tillbaka i crossfit boxen

Wow! Tillbaka i rutinerna och tillbaka i crossfit boxen vid Arlanda stad. ( We Arlanda stad) .

Tufft ? kul ? och sviiin jobbigt ? . Jag har bara kört lite hemma träning med mina Sten-hantlar, varvat med dagliga promenader sedan jag kom hem ifrån Mike’s . Men nu är det på’t igen ?? Min resa fortsätter ….

Gårdagens pass om någon vill prova

Svettigt värre ?

Sen kom Kin, tjejerna och hennes föräldrar förbi ❤️ Det blev skrattfest deluxe !!!???? Kolla Lillemans min ?? Samtidigt som Julia sprutar ut dricka ur munnen för att hon skrattar så mycket ?? Sjukt kul!

Efter allt lek och bus så däckade Svea helt.. ☺️.

3 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...