Hemma från Vadstena

Hej från hemmaplan! ☺️ Nu är vi tillbaka hemma… på bilden är vi dock i Täby, då vi hade ärenden där…. ☺️

Igår var vi hemma och städade, tvättade och packade upp på förmiddagen ☺️ Sen åkte vi till Jonas ”hemliga bad” som vi sagt sen ett par år tillbaka ? . Där övade Ludvig på att dyka. Först föll han som en Sten framåt. Men sakta men säkert började han få grepp om det ??

Använde min nya kylväska jag fick av mamma. Hon ville inte ha den, så jag fick den istället ? Jag tycker om att den är så färgglad ??

Vi tittade till vårat nya hus. Bygger är i fullgång…. Men det ser fortfarande extremt rörigt ut ?

Altanen börjar ta sig….

Mina nya skor fick sig en omgång i dammet ?. Eller nya och nya. Dom har legat oanvända i garderoben i ca 1.5 år.

Sista dagen i Vasstena umgicks vi med familjen. Mina storasystrar, med respektive och några av barnen ☺️ Mysigt med middag och kvällsbad❤️

Svåger Hence och Jonas ??

Pizza till alla ? fick avsluta sista kvällen i Vasstena .

Min mamma ❤️

Hon bor 2 minuter ifrån denna magiska strandpromenaden med en massa olika badplatser att välja på. Det är väldigt kul att se alla som går ner i morgonrock tidigt på morgonen för att ta ett morgondopp ☺️ Det är livskvalitet om du frågar mig ??

Nu… träning på WE. Hörs senare ??

3 Komentarer

  1. Så underbart! Har själv min husvagn uppställd på Vadstena camping ?
    Ser att ni oxå har de berömda ”Vadstena stolarna ”

  2. Hej! Hittade nyss till din blogg då jag sökte på Steninge slottsby, flyttade hit i början av sommaren. Så har läst igenom lite inlägg nu under kvällskvisten ? Såg att du tränar på WE, har precis börjat leta efter ett nytt gym då mitt nuvarande ligger alldeles för långt bort. Hur skulle du beskriva gymmet och atmosfären? Tyckte de var super att de även fanns paddel i närheten till gymmet ?
    Ha en fin kväll ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...