8 platser lediga för online coachning… Ansök NU.

Reklam för min online coachning ( HÄR )

Svensk sommar ändå ??❤️ Semestertider, mindre krav och ”måsten”, sovmorgon, sena kvällar och utomhus träning ?? Helt underbart.

Men för många också en utmaning att hålla i träningen, äta bra mat och sova tillräckligt… ? Men en sommar ska njutas av, man ska kunna äta, grilla och göra allt det där man annars kanske inte kan. Just därför är det extra roligt att följa mina online klienter när dom tar sig närmare sina mål trots allt vad sommar och semester innebär ⭐️??

Mina online klienter fortsätter att närma sig sina mål TROTS semester ?? Dom tappar/ ökar, blir starkare, lyckas med de individuella målsättningarna även om rutiner är ur balans och sommaren är här ☀️

Jag är SÅ stolt över er ???? ⭐️

känner du att DU också vill starta upp sensommaren/hösten starkare och hälsosammare utan att gå på tråkiga dieter som ändå inte håller i längden… Då ska du passa på att ansöka NU:

OM du får en av platserna, så bestämmer du själv startdatum. Efter semestern, nästa måndag, eller… på en gång ??? Helt upp till dig…. Men då vet du att du har din plats..

Oavsett målsättning , om du vill gå ner/ upp i vikt, eller forma/tighta till kroppen eller helt enkelt hitta DIN balans så anpassar jag det utifrån din målsättning .

Jag ser till helheten – alltifrån återhämtning, sömn, träning, Vardag, rutiner, kost, eventuella allergier osv. Vad det gäller kosten så är makrofördelning super viktig !

Mitt mål är att DU ska nå DIN målsättning ? Men också hitta en hållbar hälsa, så att du kan fortsätta i sunda, starka spår i framtiden, även utan mig som coach ?

IIndividuellt:
?Kostschema
?️‍♀️Träningsschema ( Hemma / gym, du väljer)
?‍♀️Återhämtning/vila
?‍♀️Cardio / vardagsmotion
?App med chattfunktion -kommunicerar när du vill.
❤️Återkopplingar varje vecka & justeringar vid behov
?Rapporteringar med vikt, mått, bild, motivation varje vecka, inkl, justeringar vid behov, där vi ser så din progression går åt rätt håll?

Målet är alltid långsiktighet, livsstilsförändring kräver beslutsamhet och att du har bestämt dig. När du har bestämt dig så kommer vi tillsammans att bryta ”ovanor” och skapa nya hållbara vanor ??

Är du redo att investera i dig själv? Då är jag redo att ta emot dig, och förse dig med verktyg för att uppnå DIN målsättning där du MÅR som bäst! ???

Gå in via länken HÄR , skicka din intresse/anmälan på en gång! Så blir du sedan kontaktad av min Kordinator för en personlig telekonsultation, innan du bestämmer dig och sedan kommer till mig ☺️

Ni går igenom detaljer, priser, olika upplägg osv. Hittat det som passar dig bäst!

-Let’s go! ?? Hoppas att vi hörs snart!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...