En uppdatering från Mikes

Jag krigar vidare ????

Morgonträning, sen frukost ☺️. Sen PW till stranden ( ca 1 timme och en kvart) . Sen kaffe ☕️??. Sen chill, återhämtning sol och bad ?? innan promenad hem som då tar längre tid pga av uppförsbacken ⛰ Innan det är dags för kvälls träning ???

Nu. Sooooova ❤️ Gonatt…

2 Komentarer

  1. Vilken lycka att kunna åka iväg och fokusera. Du ser magisk ut på bilderna, stark och smal. Heja dig. Nu har du flow i livet. Bra jobbat. Och modigt.

  2. Hej.
    Du skriver mycket om kostschema. Jag läste vad Paolo Roberto skriver om kostschema: Det handlar noll om kostschema och 100% vad som händer i ditt huvud. Så nyckel till att gå ner i vikt är inte ett schema utan att kunna kontrollerar sina känslor. Så man lär sig äta för att fylla sin kropp med bra energi istället mätta sina känslor. Jag är benägen att hålla med honom, för det mesta sitter i huvudet och känslorna. Är det någon som kan träning så är det han. Jag tror att mycket sitter i ”huvudet” när det gäller issues och jag tror att det är bättre att börja där.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...