Lathund och möte

Godmorgon ? En ny dag med nya möjligheter.

Killarna låg och sov när jag tog med mig Svea ut , Strax efter 06:00. Hon är en latmask som helst vill sova vidare …. Men jag vill ha min vovve med på mina promenader , så nu ska jag träna upp henne ? Hon är världens underbaraste på alla sätt. Gosig , busig, omtänksam …. Men lat ? På ett komiskt sätt. För visst får hon sina ”Boston ryck ” . ( Ni som vet, ni vet )

Nu ska jag in till stan. Till min Studio. Kör PT klients, och ett eget pass ??

Sen ….. Till Ludvigs skola för ett möte av elevombudsmannen och rektorn. Det känns skönt ?? Så får vi se vad det leder till .,,,, Jag är både ledsen och arg på samma gång? Men gemensamt fokus är att tillsammans göra det som krävs??

-Håll tummarna ??

5 Komentarer

  1. Håller absolut tummarna ?jag har tänkt på situationen, å tänker att detta är ju inte klokt å inte schysst mot nån, hur kan de kasta in dessa barn i svenska klasser utan att de fått lära sig språket först? Det är ju inte konstigt att det slutar i katastrof, de måste ju få lära sig språket, och hur det funkar i Sverige, de kommer ju från helt andra förhållanden ? Detta för mig är rasism om något annat, de tar hit en massa människor å sen tas de inte hand om på värdigt sätt, nä fy, VAKNA UPP POLITIKER ? Jag är inte rasist nånstans men anser att de som tas hit måste tas om hand så de kan komma in i svenska samhället ? Att de är sån här katastrof å gängmentalitet i så unga åldrar är på riktigt skrämmande ? Båda sidorna är svikna av samhället anser jag ❤ Önskar dig å Ludvig all lycka till, tycker du ska kräva att han får börja om på nytt nån stans där det är lugnare, inte ens jag som är vuxen skulle volja sätta min fot igen på en plats som varit blandat med så mycke rädsla, å alla de som svikit honom genom att se detta i 2 tetminer å ej reagera, nä fy fan ? Kramar ftån Boden ❤

  2. Så otroligt ledssen över att du ska behöva slåss å kämpa över detta oxå, när du har nog med dig själv ? Tyvärr är det väl ofta så ❤❤❤ Men heja, heja, heja hoppas mötet gick bra ? Stora kramar från Bodrn ??

  3. Hoppas My att det går att lösa till det bästa. Inget barn ska behöva vara rädda för att gå till skolan p.g.a andra som mobbar. Ludvig verkar att vara en underbar unge. Men gör som du sa lär honom självförsvar. I fall det visar sig att han behöver det.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...