Nycklar, möten och grill!

Idag vill jag tacka mina PT klienter ????Det har varit en konstig dag från början tills nu….. ? Tjurgubbar i trafiken. Kaffe över halva mig. Vakande 04:35 och kunde inte somna om?‍♀️

Men det värsta… halvvägs in till stan inser jag att jag glömt min studio nyckel ( @mywellnessstudiostockholm ) hemma, när jag bytte väska i sista minuten ?‍♀️

-Sååå typiskt mig med nycklar ???‍♀️

Så idag fick mina klienter köra utomhus pass i Vasaparken ?? Vilket alla klienter gick med på ? Så stort tack till er ??❤️

Jag personligen älskar utomhus träning! I alla dess former! På bilden kör jag intervaller med gummiband. 15sek, fullt ös….. 10 sek vila. 10 rundor ??

Efter PT klienter åkte vi till skolan. Möte med rektor och elevombudsman. Jag ska landa lite i det, innan jag skriver någonting. Men kort och gott , så gick det BRA! ??

Jag har gillat rektorn redan från början. Men inser att rektorn inte haft full insyn i situationen. Vi gillade även elevombudsmannen och hoppas att vi ska kunna hitta en lösning tillsammans. Oavsett byte av skola eller inte. Men jag behöver landa i dagens möte och hela situationen…. Jag är så trött , och har huvudvärk för att jag gråtit så mycket ??. Men lite sömn och positiva tankar så är jag snart på banan igen… ?? Detta har varit en extremt påfrestande situation länge.

Denna bilden togs för exakt ETT år sedan… ?? Det är nämligen ett år sedan jag flyttade in i radhuset ? -Tänk vad fort tiden går!

Jag har köpt en grill! 599:- , Vilket fynd! ??? Jag höll nämligen på att köpa en Weber för 18900;- ? Men jag tänkte att jag kunde se om det blir att vi verkligen använder den innan jag fullkomligt ruinerar mig på en grill-j*vel….

Jag tänker verkligen inte köpa en grill för nästan 20 000:- det är ju helt galet vad dyrt det är med gasolgrill!? Fattar inte grejen med alla män som ska ha så stora grillar som möjligt ?‍♀️?

Nu ska vi grilla…. På min lilla söta grill ? Hörs snart igen! ☺️ Tack för ditt stöd ❤️

14 Komentarer

 1. Du är på rätt väg – inget förhastat får ske! Önskar att du kan sova i natt och skickar en tant -Kram som lugnar/

 2. Heja dig My, vilken kämpe du är ? Vet av egen erfarenhet att när det gäller sitt barn då kommer tigrrn i oss mammor fram ? kraft som vi inte trodde vi hade, kommer fram ? ? kram ?

 3. Fast det finns ju betydligt billigare gasolgrillar. Priset berodde nog mycket på märket och storleken. Fördelen med gasolgrill är ju att man kan vara mer spontan än med kol, som ju behöver lite tid för att få rätt glöd. Vilket ibland leder till att det blir stekpannan istället. Men klokt att börja med en billigare o känna efter. Vi har en som har både gasol och kol och en röklåda. Och den kostade nog max 8000. Den är kanon. Gasol när man kommer på hux flux att man vill grilla, kol när man är lite mer planerad. Båda två om man ska grilla mycket.

  • Grillen är nu… den ANDRA bilden med Svea där du även ser datum är som sagt 1 år gammal.
   Alla andra bilder från nu. Även grillen som köptes i förrgår … Hur tänker du, undrar jag ??

  • Va nej? ? jag går hos Bobby och Tilda… som jag gjort i 8 år snart ☺️ sugen på att boka tid?
   Gå in på hemsidan…

 4. Vi har en billig 1500kr elgrill med lock och stor grillyta som grillar köttet underifrån. Lika hög som en vanlig grill och den är perfekt.
  Sen har vi en billig kolgrill för nån hundring.
  Vi växlar mellan dessa två beroende på hur fort det ska gå, alltså hur hungriga vi är ?
  Smakmässigt ingen skillnad mellan gasol eller el.
  Men efter att ha läst om eldsvådor med gasolgrillar så vet jag att en sån kommer aldrig hit.
  Vi är ytterst försiktiga med kolgrillen också och använder den aldrig om det blåser ute.
  Hoppas det löser sig till det bästa för gossen med skolan och att han har kompisar under sommaren så han får göra lite ”barngrejer” och så..
  kramar till er

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...