Betakaroten förgyller brännan och skyddar huden.

I samarbete med Svensk Hälsokost

ÄNTLIGEN mina kära vänner går vi mot en ljusare tid med grönska, sommar och förhoppningsvis massa sol! ☀️
Alla minns väl sommaren 2018 när det var värmebölja i Sverige och alla fläktar sålde slut?! Haha helt galet. Även om det var liiiite för varmt och man knappt kunde sova hade det varit magiskt att få en riktigt fin sommar efter detta ja, helvete rent ut sagt.

Ni om några vet ju hur mycket jag älskar att ta min egentid , med hemmagjord havrekattè i solen.

MEN när den starka (vår)solen kommer, behöva vi skyddas oss. Både för att undvika ålderstecken som rynkor och ja, i värsta fall hudsjukdomar, som hudcancer, så förutom solskydd 50 i ansikten så kompletterar jag med…. Betakaroten ☺️??

Det gör jag alltid genom att använda populära Betakaroten från Healthwell , som finns på Svensk kosttillskott som ger en fräsch och hälsosam fin bränna, samtidigt som det skyddar. Betakaroten är PERFEKT att börja med redan NU NU NU så lägger man snabbare en bra grund samtidigt som solbrännan håller längre. Så passa på nu när Svenskt Kosttillskott dessutom har 25% rabatt! Ni kommer inte ångra er! in och shoppa HÄR ??

2 Komentarer

    • Alla detaljer står när man klickar på länken, information, rekommendation osv ☺️ Jag överlåter det på experterna…

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...