Radhuset sålt… Mot Skärplinge

Radhuset sålt, början på ett nytt kapitel

Wiiiii! ??? Då var mitt älskade radhuset sålt ☺️ Det var med dubbla känslor som jag skrev på papperna. Jag älskar verkligen läget på mitt hus. Bortskämd med minimal insyn, och sol från morgon till kväll ☺️ Känslan att lämna Vasastan och city pulsen, för detta läge var SÅ rätt!!! Harmonin, lugnet, naturen och att kunna fånig barfota på verandan eller gräsmattan… Jag har verkligen känt mig ”hemma” , vilket är väldigt ovanligt för min rotlösa själ. Därför tog det emot en aning. Samtidigt som jag är jätte glad att vi fick det sålt. Jag fick det jag ville ha, och mina köpare verkade SÅ gulliga! ☺️ Att vi dessutom kommer att bli nästintill grannar är ju också lite roligt ?

Nu väntar nya äventyr och i September beräknas nya huset vara färdigbyggt och vi kan flytta in ☺️ På måndag ska jag gå in i visningshuset för att ta lite mått, nu när inredning, och allt kommit på plats ☺️ Jag älskar Steninge Slottsby och kommer bara att flytta ca 350 meter ?

Tack snälla Bo.

Vill passa på att tacka Bo , på Stigens som är en gammal, väletablerad mäklarbyrån med mycket personlighet . Jag har både köpt och sålt genom samma mäklare , Bo ☺️

Nu lämnar vi mäklarkontoret och åker till Jonas förädlar i Tierp / Skärplinge .

En lugn helg med mjukiskläder, promenader, god mat , familj och påsk ?❤️

Påsktradition ?

Igår var jag med Kin, Anna och kina två flickor. Vi ”pickade ägg” och åt påskmat. Så mysigt ?

Väldens finaste Kin ? och Anna ?. Jag är så glad att jag har dessa två tjejer i mitt liv!

Vi målade såklart äggen innan vi pickade ?

Jag är SÅ kass på att måla ägg ? Men bjuder på det! Dom andras var betydligt finare ??

Vi är lite barnsliga …. och visst är det befriande att få vara det ibland ☺️

Innan vi åkte ut på Lidingö så körde jag 2 PT klienter i stan ??

Jag älskar min lilla studio! Påminner mig om att stanna upp och var tacksam och även stolt över det jag byggt upp ??

Påtal om helt annat… bananer ?

När Lilleman åkte till som pappa så blev det några bananer kvar. Det är basen i hans morgon smoothie. När dom är såhär bruna så kan man även göra banan pannkaka ?☺️ Men vi har inte varit sugna på det… Därför vill jag tips om att man kan frysa in.

Så kan man ta fram dom och använda dom i smoothie även som frysta ?

Tips och tips… Detta är såklart inget nytt…. Men vill slå ett extra slag för att inte slänga frukt som börjar bli lite ”trött” ☺️

Nu sitter vi i bilen påväg till Svärföräldrarna ❤️ Ville egentligen kika in och berätta den glada nyheten att mitt radhus är sålt! Vilken lättnad, med tanke på att jag köpte först ? Man vet ju aldrig ?

Men framförallt så ville jag önska dig en skön påskhelg ? ?

7 Komentarer

  1. Grattis My. Vad roligt. Det är alltid oroligt innan huset säljs. Framförallt om du köpt ett annat innan.
    Ha en bra påskhelg.

  2. Så skönt My, grattis och visst är det skönt att få vara barnslig inte så seriös….Äggen var ju jättefina!
    Kramar och glad påsk ???

  3. Härligt att dina svärföräldrar har fått sitt vaccin. Jag längtar till att mina föräldrar och svärföräldrar får sitt. Det har varit ett långt år utan att kunna träffas ordentligt.
    Vi önska er en fin påsk.

  4. Grattis till försäljningen! Du har verkligen ett jätte fint inrett radhus, bra smak! Snyggt och hemtrevligt på samma gång! Kram ♥️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...