Nya kollektion Ideal of Sweden ”Active collection”

I reklamsamarbete med Ideal of Sweden

Nu hörni… en kollektion som passar mig som handen i handsken! ??

De har precis släppt en kollektion som heter Active Collection. En kollektion för dig som lever en aktiv livsstil!

Kollektionen innehåller en snygg väska som jag använder den när jag ska in till min studio (My Wellness Studio S.T.H.L.M), en snygg vattenflaska som matchar väskan och en riktigt snygg magväska (Bum Bag). Jag ääälskar färgen grönt, därför valde jag att klicka hem dem i den fina gröna färgen ”Khaki”. Finns också i svart, med svart eller rosa vattenflaska.

Rabattkod ”mymartens15” ger dig 15% rabatt hos Ideal of Sweden.

Du får 15% rabatt på Active kollektionen och om du är sugen på ännu mer produkter så ger koden även 15% extra rabatt på den pågående rean på hemsidan också! ? In och shoppa loss ? HÄR! (Rabattkoden är redan inlagd via den länken) ???

En helt ny produktkategori

Ideal of Sweden har lanserat en helt ny produktkategori – Väskor! ?

De har laptopväskor, axelbandväskor, airpods-väskor, iphone-väskor  – och nu även träningsväskor (Active Bag) och magväskor (Bum bags). Tycker det är så snyggt att man kan matcha alla accessoarer till en outfit. Du kan dessutom köpa olika ”straps” och byta ut dem för att på ett enkelt sätt förnya dina väskor. Hur smart?! Man gillar det tänket då jag är en sån person som lätt tröttnar. ??

Deras väskor och straps funkar lika bra till en snygg outfits som till gymmet. ?

Bum bag från Ideal of Sweden

Brukar ni använda magväskor? Jag har börjat göra det för jag har insett hur smidiga dem är! De nya väskorna ”Bum Bag” har Ideal lanserat i svart och khaki. Riktigt snygga och funkar till alla tillfällen! Jag kommer absolut använda denna väska mycket när jag går mina promenader och inte har fickor på träningskläderna.

Du hittar min Bum Bag ? HÄR – Kom ihåg min rabattkod ”mymartens15” för 15% rabatt!

Mina favoriter från Active Collection

Kom ihåg att använda min kod. Går du in via ? denna länk ? ligger rabattkoden redan inlagd! Min kod fungerar på ALLT hos Ideal of Sweden ifall du hittar något annat fint du vill klicka hem. Kanske dags att shoppa lite nya vårskal? ?

Bilder från mitt senaste samarbete med Ideal of Sweden, när jag visade er skal från SS21-kollektionen. ? De får ni också 15% rabatt på just nu! 

Ideal of Sweden SS21

Ideal of Sweden SS21

/My Martens

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...