Kosttillskott från Healthwell

I reklamsamarbete med Healthwell / Svensk Hälsokost ?

My står i sitt kök tillsammans med produkter från Healthwell Svensk Kosttillskott

Hej fina läsare! Hur mår DU idag? ?

Vad det gäller katterna så är det så är det som ni kanske förstår, en tung sorg ??? Men jag påminner mig om vilket fint hem jag hittat ❤️

Vad det gäller min hälsa så mår jag lite bättre, även om det är en stor utmaning just nu.

Jag tar ett steg i taget, och försöker att inte stressa fram något. Men något som hjälper mig att hålla mig i balans är mina kosttillskott, därför vill jag ägna detta inlägg åt just dem. Jag är som många av er vet, extremt trött, orkeslös och matt. Saker som vanligtvis är en ”baggis” blir en tuff utmaning….. Så lite extra energi är inte fel! ?

Healthwells högkvalitativa produkter

Svensk Hälsokost har tagit fram ett eget produktsortiment som heter Healthwell. Det är just Healthwell jag är stolt ambassadör för. Jag har nu under några månader fått testa deras tillskott och jag kan med handen på hjärtat säga att de är riktigt bra, håller vad de lovar! De har vi tagit fram ett högkvalitativt och modernt hälsokostutbud till riktigt bra priser. De anser att hälsokost är till för alla – likaså jag! ?

Deras produkter uppfyller högsta krav på kvalitet och fabriktillverkas med HACCP-standard. Klicka in HÄR och läs mer och scrolla bland deras produkter.

Produkter från Healthwell står på en vit köksö.

Min första beställning från Healthwell i januari innehöll dessa produkter;

Har länkat alla produkter i listan

  • Chiafrön (Dessa använder jag i min havregrynsgröt eller när jag gör chiapudding tex.)
  • MCT C8-olja  (Ibland använder jag några droppar i mitt kaffe och ibland i maten)
  • Super greens (Adderar i mina gröna smoothies)
  • Acai-pulver (När jag gör acai-bowls använder jag gärna pulver. Har ni testat göra det?)
  • Nyponpulver (Rik på Vitamin C och nyponpulver ska hjälpa till att behålla ledernas rörlighet)

Mina vardagliga kosttillskott

My martens hälsopaket från Healthwell

My Martens Hälsopaket

Jag har fått plocka ihop mina favoritprodukter som jag inte kan leva utan! Dessa tillskott behöver jag få i mig varje dag. ??

Zink – Zink har flera funktioner i kroppen, bland annat är zink betydelsefullt för ett normalt immunsystem och för kvaliteten på hår, hud och naglar. Healthwell Zink har hög biotillgänglighet och tas lätt upp av kroppen. Kapslarna är helt vegetabiliska och lättsvalda.

Magnesium 800 – Magnesium 800 är ett högdoserat tillskott med magnesium. Magnesium är en mineral som har flera funktioner i kroppen, bland annat finns magnesium i alla våra celler där det bidrar till musklernas förmåga att slappna av. Bra för återhämtning mellan träningspassen! Många som har problem med ”krypningar” i benen har fått bort det helt med hjälp avnjuta magnesium ☺️

Vitamin C – Vitamin C har flera funktioner i kroppen. Det hjälper till att bygga upp kroppens brosk- och benvävnad och behövs för att kollagen ska bildas. Vitamin C är också viktigt för immunsystemets normala funktion.

Omega-3 Fiskolja– Omega-3 är en fettsyra som framförallt finns i fet fisk. Det innehåller de essentiella fettsyrorna EPA och DHA som bland annat bidrar till hjärtats och hjärnans normala funktion. Healthwell Omega-3 Fiskolja omega-3 är hämtad från fisk i kalla vatten för att ge dig en så bra fiskolja som möjligt. Både jag och Lilleman äter på tok för lite fisk, så vi äter dagligen Omega 3 ☺️

Vitamin D3 5000 IE – Vitamin D är solens vitamin och under vintermånaderna har många svårt att få i sig tillräckligt med vitamin D. Healthwell Vitamin D3 5000 IE är ett högdoserat vitamintillskott som innehåller naturligt fett från fårull. Vitamin D har flera viktiga funktioner i kroppen, bland annat upprätthålla ett normalt fungerande immunsystem och stärka tänder och skelett.

SmartShake Lite Svensk Hälsokost – En shaker som är perfekt att blanda din proteinshake i med ett praktiskt mixernät så du slipper klumpar. Den rymmer 400 ml och du kan enkelt rengöra den genom att diska den i diskmaskin.

Core Whey Protein – Utmärkt proteintillskott för dig som vill öka ditt intag av protein. Protein medverkar till både återhämtning och muskeluppbyggnad, vilket gör att det passar bra både efter träning och som mellanmål. Finns i flera goda smaker!

Klicka hem hela mitt hälsopaket ? HÄR!

(Sååå prisvärt! )

/My Martens

1 Kommentar

  1. Hört att b12 är bra mot depressioner och liknande. Vet att jag har noll i min kropp. Så, så fort jag får råd skall jag testa. Kanske du oxå borde testa? Bara ett tips ❤️❤️❤️ stort grattis till 1åringen ?❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...