Katterna omplaceras…

Hej!

Det är sååå långt ifrån mitt ”vanliga jag” här inne. Anledningarna är fler. Främst min egen hälsa.

Men… det orkar jag inte gå in på just nu.

Ibland händer saker oförutsett i livet och allt stannar upp. För en själv. Men ”utanför bubblan” så snurrar livet på ändå.

Min vardag innebär provtagningar och läkarbesök varje vecka

Men. Jag har ju lagt ut mitt radhus till försäljning, och det har varit dags för fotografering och även varit visningar. Vilket känns övermäktigt jag nu.

Jag hade inte klarat mig utan mina vänner. Anna och Felicia, Milla min Kordinator. Dom vet hur mycket dom betyder för mig , men vill ändå understryka även här inne att deras insatser på senaste tiden har betytt enormt mycket och att jag inte hade klarat mig utan dom ❤️??

Altaner som ska spolas…… En trägdgård som ser ut som en Kyrkogårdsgatan efter vintern ? Inte så lätt att få den att se inbjudande ut. Men lite nya växter får piffa upp!

Allt detta körde jag iväg med den där Tip-Tap. Betalade några hundra och någon kom och hämtade! Bästa servicen, och SÅ värt för mig som är helt slut…

Lite nytt. Men endast växter jag kan ta med till mitt nya hus ?. Buxbom, sälg, örter, kryddor, påskliljor och penséer ☺️

Denna sparade jag från förra året …..

Den där krukan kommer bli knall-gul till påsk ? . Men ändå välbehövligt med lite fräscht och grönt inför visningen, så dom får en känsla av hur mysigt det faktiskt blir…☺️

Och nu till katterna. Mitt i allt annat. Min hälsa, sjukhus, extremt låg energi, försäljningen av huset med allt vad det innebär…… Så har jag omplacerad våra älskade katter, Stina och Sture.

Sture fyller 5 år nu den 20 mars, och Stina blir 5 år i höst❤️ Jag älskar dom mer än nu någonsin kan förstå ?

Det är så tråkigt att jag inte fick säga det först, utan att det skulle komma fram via BB. Jag la ut dom till omplacering under ett annat namn, och en annan Mail. Självklart ser man att det är dom.

Jag hade inte tänkt att dölja detta, men villa få en chans att landa själv först. Som ni kanske märkt har jag inte bloggat på flera dagar. Var påväg igår men orkade inte säga mer än ”hej” .

Att omplacera är aldrig lätt. Jag har omplacerat dom mot min vilja. Pga av allergi inom familjen. Mitt hjärta går sönder ? Jag saknar dom enormt, och vet inte hur jag ska vänja mig vid att dom inte är kvar… Det har bara gått några dagar och jag går runt gråter till och från…. Jag är i en sorg process.

Men…. Jag är också tacksam och glad över vem jag tillslut valde som ny matte. En kvinna som jag känner kan ge dom allt och lite till ❤️ Vi har fått bra kontakt, och hon erbjuder oss att komma och hälsa på . Dom får bo tillsammans ( ett krav från mitt håll såklart ) . Dom får två plan att vistas på och två stora balkonger, varav en är 20 kvadrat. Så att dom kan vara både inne och ute känns sååå bra!

Jag har fått flera bilder och sms sedan dom flyttade dit… Jag börjar grina varje gång, men det känns ändå bra ??

Svea är låg. Hon letar efter dom och tycker precis som oss andra att det är tomt…..

Här var Stina bebis ??

Usch…. nu börjar jag grina igen….. ❤️? blödig! Men som sagt, jag känner att jag har hittat ett SÅ bra hem för dom! Och jag hoppas på att få vara kattvakt ibland ??

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...