Hej…

Hej!

Vill bara logga in och säga hej ❤️ Jag har inte glömt er…. Jag måste bara stanna upp och andas lite ??

/ My Martens

21 Komentarer

 1. ”Katterna är omplacerad pga av allergi i familjen” vad sorgligt att ni måste omplacera hunden också då … för Boston Terrier fäller också och har också päls? Skitsnack. Jonas vill inte ha vita katthår på sina svarta kläder. Katterna som äntligen fick bo i ett hus och ha en liten trädgård att lufta tassarna i. Usch My, att du viker dig på detta.

 2. Kan vi inte försöka vara lite mildare i att kritisera My. Så ledsamt att se dessa hugg och slag. Vi alla kan göra misstag men oftast går det mesta att rätta till. Se det positivt i stället – att katterna får en härligt nytt hem! Klart som korvspad att My och Ludvig är ledsna att behöva ta detta beslut, men helt rätt! Bra gjort My!!!

 3. Det var värst vad trevlig du var, Liza! Not.
  Så bra att du et hur det EGENTLIGEN förhåller sig. Not.
  Och så bra att du värnar katterna framför människa. Not.
  Och vilken toppenkommentar allra sist! Not.

  • Just nu sitter jag i bilen påväg hem. Tårarna rinner, jag grinar som ett litet barn! ?? Ludvig också ledsen….. ( Jonas ledsen för att vi är ledsna)
   Jonas har ställt ett ultimatum. Han eller katterna. Han tycker om katterna. (Har är ärligt talat världens snällaste mot dom)
   MEN. Han hatar katthåren, står inte ut med dom. // Ur My Martens blogg 17 februari 2019
   Yes! Yes! Fucking yes!
   Klart han ställt ett ultimatum igen!

   • Hej Liza!
    Det där är ingenting jag nekat till…. Men ta dig en funderare till.
    Vad har vi gjorde sedan 17 februari 2017. 3 år har passerat, vi har försökt med flera olika alternativ på allergi mediciner.
    Vi har rakat/klippt katterna . Vi har haft dubbel hemstäd, avskiljt sovrum och testat allt och lite till för att få det att fungera…..
    Men det gick inte längre… ?

 4. Hoppas att du kan träffa katterna ofta. Det måste finnas ett hopp för allting. Det kan finnas hopp om att allergi kan behandlas. Allergivaksinasjon – hyposensibilisering. Vi läsare måste ha respekt och förståelse att det inte är enkelt att vara allergisk och varje familj tar sitt beslut. Trösterikt att katterna får vara tillsammans.

 5. Hur kan det vara möjligt att du/ ni blir drabbade av än det ena, än det andra. Inga lugna stunder i ert hem, förstår att det är svårt att hinna återhämta sig. Kämpa på!

  • Jag undrar också faktiskt över alla dessa förändringar som tydligen måste ske hela tiden, inte en lugn stund. Jag har inte följt bloggen, men undrar om du My har adhd? Du behöver ju inte svara om du inte vill förstås och jag menar absolut inget illa med frågan. Det känns bara som att om du aldrig är nöjd och hela tiden måste vidare från där du är.

   • Hej Emma!
    Jag har gjort ADHD utredning… två gånger komiskt nog ? Men jag har inte adhd .
    När jag flyttade in var det jag och Lilleman. Jonas skulle inte flytta med.
    Sedan flyttade Jonas in. Och efter noggranna övervägningar så bestämde vi oss för att köpa lite större.
    Jag jobbar ju väldigt mycket hemifrån, både under pågående pandemi, men även innan, och framåt…. så jag behöver ett kontor ( som även skall kunna göras om till gästrum)
    Och även Jonas har samma situation.
    Plus att han inte har egna barn, och vi har Ludvig idag…
    Därför kändes 1 rum till , 12 kvadrat större och ett isolerat uteförråd ( där Jonas kan ha sin arbetsyta ) Som en skänk från ovan.
    Så det handlade mer om det praktiska och att hela familjen skall få plats, än om att vara nöjd ?

 6. Skit i dom elaka kommentarerna. Du och din familj vet vad som är sant.
  Det finns alltid folk som ska komma med pekpinnar och folk som alltid vet mer och bättre en alla andra..
  Styrka till dig och hoppas att din hälsa blir bra

 7. Tänker på dig? Man rår inte över allt, förstår din sorg, men att katterna får fortsätta tillsammans är ju underbart. Stor Kram.

 8. Skönt att det ordnade sig så bra?Katterna får det bra, låter som en toppenlösning trots att det så klart är en sorg. Jag fick allergi när vi hade haft vår goa katt Tiger i fem år. Behöll den ändå trots att jag bara blev sämre och sämre. Jag blev allergisk mot det mesta, var konstant förkyld och trött av mediciner. Hade turen att nära vänner kunde ta över Tiger till slut❤️Drömmer fortfarande om att skaffa katt igen en vacker dag?PS. Min familj älskar mig ändå och ville behålla mig, tur för mig??Kram på er!

 9. Jag har tappat tron på mänskligheten helt. Är det så svårt att vara vänlig och omtänksam. Ha lite empati och sympati inför folk?
  Livet vänder och ibland vänder det snabbare än för andra. Jag önskar att mitt liv var som era liv, ni som klagar och klankar ner på allt och alla. Ni verkar ha det så bra.
  Varför ska ni gnälla på att My omplacerar sina djur? Får dom det bara bra, vad är felet? My kanske vill leva ihop och skaffa ett liv tillsammans med Jonas. Om My omplacerar sina djur pga kärlek eller för att hon inte orkar eller vad det än är, så är det hennes val och inte någon annans.
  Kasta första stenen den som är utan synd……. Nej, trodde väl inte det.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...