Hur jag tar hand om mig själv denna söndag

I reklamsamarbete med Rosenserien ❤️

My står i badrummet och applicerar en sheet mask från Rosenserien

Hoppas DU har en härlig söndag?! Det försöker jag verkligen att ha. ?

Idag kommer jag lägga lite extra tid på mig själv. Kanske ta ett långt bad med en ljudbok i högtalaren, en sheet mask, lite brun-utan-sol och smörja in heeela kroppen. Jag gillar verkligen såna dagar där man får ro om sig själv lite extra. ??

Rabattkod Rosenserien ”my25” ger 25% rabatt på ett helt köp

Ni har verkligen uppskattat min senaste rabattkod som ger 25% rabatt. Därför har vi valt att förlänga den. Passa på att shoppa nu! Gå in via den ? HÄR länken!

Svea (hund) försöker att ta Sheet Mask från Rosenserien

En återfuktande sheet mask som även jobbar anti-aging

En 100% naturlig serummask gjord i ekologisk bomull. Masken innehåller koncentrerad hyaluronsyra som binder fukt i huden (Obs! låt dig ej luras av namnet ”hyaluronSYRA” det är ingen syra. Det är en sockermolekyl som din kropp faktiskt skapar själv. Hyaluronsyra finns redan i din hud, bindväv och i dina ögon).

☘️ Sheet masken innehåller också  fikonkaktus som förbättrar hudens fasthet, elasticitet samt skyddar mot DNA-skador

? Rik på K vitamin som kan minska mörka fläckar och ringar under ögonen.

? Innehåller prebiotika som hjälper din hud att återställa den mikrobiologiska balansen, som i sin tur ökar hudens fasthet och motståndskraft. Ökar dessutom cellförnyelsen samt bygger upp hudens kondition och immunförsvar.

Du hittar sheet masken ? HÄR!

Handkräm vegansk återfuktande från Rosenserien. My håller i tuben i ena handen och applicerar handkräm på den andra handen.

Återfuktande vegansk handkräm från Rosenserien

Måste passa på att tipsa om min absoluta favoritkräm nu i dessa tider. Jag spriter händerna fleeera gånger om dagen, vilket resulterar i att jag blir rätt torr. Det jag gillar med den här handkrämen är att den är otroligt återfuktande samtidigt som den lätt absorberas in i huden. Man går inte runt och är klibbig. ?? Den gör verkligen händerna mjuka och sköna! ??  Den innehåller vegetabiliska oljor och örter som har en skyddande effekt på din hud. ?

Klicka hem handkrämen ? HÄR. Kom ihåg rabattkoden ”my25” som ger dig 25% rabatt på ett helt köp!

Brun-utan-sol

Du hittar brun-utan-solen jag använder från Rosenserien ? HÄR! Det jag gillar med den är att den ger en naturlig färg till både kropp och ansikte. Ämnet som ger färg är ett vegetabiliskt DHA från sockerbetor. ??

/My Martens

3 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...