Torrschampot jag aldrig kommer överge

I reklamsamarbete med Bobby Oduncu Sweden ?

My håller i torrschampot från Bobby Oduncu Sweden. Hon kollar in i kameran och ler.

Hej mina fina läsare!

Hoppas ni haft en fin start på måndagen. ?

Jag vill passa på att tips ännu en gång om favorit-torrschampot från Bobby Oduncu Sweden. Det är min räddning i vardagen! ??

Använd min rabattkod ”my15” som ger 15% rabatt på allt, även på de rabatterade paketen! ?

Bobby Oduncu Sweden Torrschampo

Torrschampot fräschar upp och ger volym till håret. Det lyfter verkligen från roten och skapar en fantastisk volym! ? Detta unika torrschampo absorberar överflödigt fett i hårbotten och lämnar en ren känsla. Jag brukar lyfta håret i olika partier och spraya för extra stadga.

Jag försöker att inte tvätta mitt hår för ofta. Helst 2 gånger i veckan. Mellan tvättarna använder jag torrschampot för att ska se och kännas fräscht. Ibland kan jag även använda torrschampot för att ge extra volym när jag lockat håret. Grymt life hack! ??

Sprayen kostar 149:- men med min rabattkod blir det endast 127:-

Ni hittar torrschampot ? HÄR!

My står och kollar sig själv i spegeln samtidigt som hon använder torrschampot från Bobby Oduncu Sweden. Hon har på sig ett svart/grått set från Gavelo.

Bobby Oduncu Sweden hårvårdsprodukter

Alla produkter innehåller naturliga ingredienser, är sulfatfria och veganska. ? Jag skriver lite kort om alla nedan för att ni ska få en snabb överblick över vilka produkter som finns i sortimentet.

Produkter från Bobby Oduncu Sweden ligger på ett glasbord med en zebra-matta under. Torrschampot, balsam, schampo, beauty oil, värmeskydd, silverschampo, hårspray.

Shampoo + Balsam

En perfekt kombo i vardagen som funkar på alla hårtyper och hårfärger. Ett vårdande Multi Repair Shampoo tillsammans med ett utredande och mjukgörande Balsam. Shampot hjälper dig att motverka torr hårbotten och bygger samtidigt upp hårets styrka, samt stimulerar hårtillväxten. Massera in i hårbotten och även ut på längderna för bästa resultat.  Balsamet motverkar frissigt hår! ?? Det reparerar håret inifrån och ut.

Köp hela kitet till ett dunderpris ? HÄR!

Silvershampoo

För dig med blont hår som vill hålla dina hårfärg kall. Säg hejdå ? till guldiga toner! Silvershampot innehåller arganolja som mjukgör håret. Det är även rikt på antioxidanter och solrosextrakt som bevarar din hårfärg ännu längre genom att skydda mot solljus och de dumma skador strålningen kan orsaka på håret!

Du kan köpa silvershampot ? HÄR (eller hela kitet som innehåller shampoo, balsam & silvershampo ? HÄR)

Bobby Oduncu Sweden Beauty Oil och Balsamspray & Värmeskydd

Balsamspray och värmeskydd i ett!

Bobby har tagit fram en magisk produkt som både är ett utredande balsamspray och värmeskydd i ett! Den använder jag innan jag lockar eller fönar håret. Innehåller reparerande, mjukgörande och återfuktande proteiner som är bra för ditt hår! Du hittar Heat Protecting Conditioning Spray ?HÄR!

Beauty Oil

Använder du hårolja? Om du ännu inte gör det, är det dags att testa. Vilken skillnad det blir på håret! Du får en mjuk och härlig finish med underbart lyster utan att tynga ner håret! ?? Oljan lägger sig liksom som ett skyddande lager runt topparna och reparerar de kluvna hårtopparna. WOW säger jag bara!

Du hittar Beauty Oil ? HÄR!

Hårspray

Efter jag stylat mitt hår så använder jag hårsprayen för att stadga håret. Då håller mina lockar hela dagen och till och med dagen efter. Jag brukar locka håret och sen låter jag de vara till nästa gång jag duschar. Sen lockar jag om håret och använder sprayen. ??

Klicka in och shoppa hårsprayen ? HÄR!

Använd min rabattkod ”my15” som ger 15% rabatt på allt, även på de rabatterade paketen! ❤️

HÄR hittar du alla produkter hos Bobby Oduncu Sweden. Du kan även läsa andra blogginlägg jag gjort om Bobby’s produkter HÄR tex. Lyxpaketet är en storfavorit hos både er och mig! 424:- med min kod!

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...