Vad har du för husdjur?

Villkorslös kärlek ❤️ Min lilla Svea.

Hon fyller 1 år snart. Hon är en Boston terrier. Jag var lite nervös innan jag skaffade henne. Då hon är en helt ny ras för mig.

Min förra hund Tezz , var en större hund. En blandras bordercollie och schäfer på håll. Hon blev nästan 14 år, min änglahund

Hon var så fin ❤️

Lite storleksskillnad kan man säga… ?

Här fångade jag ”Svea surtant” på bild ? Sture snodde hennes kalkon …..

Stina & Sture. Ragdoll katter ?❤️

Nu är jag nyfiken… Kan inte ni berätta om ni har husdjur? Isåfall vad och vad som heter osv? ??

Kram kram

/ My Martens

7 Komentarer

 1. Alla dina djur e så fina, men Tezz ❤️? hennes ögon, så klok. Vi har en katthemskatt som hittades på gatan efter att hennes ägare kastat ut henne efter att hon fått ungar. En granne som berättade. Hon är skygg ännu fast vi haft henne i fyra år men blir mera tillitsfull hela tiden ❤️ Djur är det bästa som finns.

 2. Hade en hund, blandning mellan shih-tzu och powderpuff, hon skulle fyllt 9 år i början av mars men vi fick låta henne somna in i fredags då hon fick diskbråck…FRUKTANSVÄRT beslut…har varit de värsta dagarna dagarna i mitt liv, sån saknad…lilla Smulan ♥️

 3. Jag har sen 27 år tillbaka rasen chihuahua, gamla som fyller 12 år i maj som heter Myra och sen yrvädret Jazzmin som blir fyra år ii maj

 4. Å jag har en papegoja. Som heter Lillefot. Han skadae sin fot när han var liten och skulle lära sig att flyga.
  Då fick han det namnet av uppfödaren. Han är en rolig och väldigt social prick som pratar mycket.
  En riktig mysgoja som får åka med på axeln…

 5. Två katter, Meja och Elsa. Elsa hittade vi ute i nov -14, dumpad, hon var ca 6-8 veckor gammal då. I höst blir hon 7 år. Meja är född hos oss, kattmamman tog över min då 2 månaders sons säng till sina kattbebisar. Hon blir 11 år nu i mars.

 6. Vi har tre katter i olika åldrar från katthemmet i vår stad Jolle, Sigge och Gurra. Helt olika personligheter ?
  Utekatter som nu i vinter av naturliga skäl är mer inne.
  Två av dom har adopterat grannen som blev änka för ett år sedan.
  Så nu när jag släpper ut dom ringer jag grannen så hon kan öppna dörren och ropa på dom ? Hon älskar sällskapet.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...