Corona säkert födelsedagsfirande på Lidingö.

Heeej!

Min väninna Kin ordnade för ett par månader sedan ett utomhuskalas för hennes ena dotter. Nu var det dags för hennes andra dotter att fylla år. Därför har vi idag varit ute i flera timmar utomhus i strålade sol🙏🏻 ☀️ Vädret är just nu helt underbart!!! Om vi kan få några veckor med detta vackra, krispiga vinterlandskap så kommer jag vara såååå tacksam 🙏🏻

Det var verkligen mysigt att få träffas, sjunga och fika utomhus ☺️

Det gäller att vara kreativ i dessa tider…. och ärligt talat så älskar jag att vara utomhus!

Svea tyckte att det var kallt efter en stund. Men med filt, dubbla jackor och som så blev det bättre ☺️🐾

Jane har blivit SÅ lång! Växt om både mig och hennes egen mamma 🤣😂 ( vi är inte alls bittra 🙄🤣) GRATTIS Jane på 16 års dagen! ❤️

Barnens ( även 16 åringarna ) hade gjort en pulka backe på uppförsbacken! 👍🏻

Jonas myser med Svea ❤️

Kins underbara föräldrar Bror och Astrid är nere cg hälsar på för att kunna fria Jane ☺️ Så otroligt mysigt att få träffa dom! Jag längtar tills vi kan fira midsommar tillsamman med dom i Hudiksvall igen, det var ett konstigt är förra året och första gången på många år som vi inte firade tillsamman med dom….

Fångade inte någon bild på Kin idag, så jag slänger upp en ifrån Åre ❤️ Det var ju ändå afterski tema även idag 😉

Måste säga att idag har varit en riktigt skön dag. sovmorgon.

vaknade utan att klockan ringde. Satte mig sedan med morgonkaffe UTE i solen ( fårskinns päls i stilen i lä 🙏🏻) Sedan en promenad på ca 8-9 km. Innan jag gick hem för att äta frukost med Jonas som också vaknat… Jobbade nån timme med mina online klienter innan vi åkte på kalaset.

Nu ikväll står ingenting annat på schemat än tv mys. Jag tänkte se Elitstyrkan , då jag inte sett något avsnitt ännu. Har du sett det?? Tycker du att det är bra?? ☺️

/ My Martens

2 Komentarer

 1. Härligt med utekalas.
  Jag följer elitstyrkan och får ont i magen varenda gång.
  Ska kolla ikväll igen.
  Jag skulle ha varit DÖD redan om jag skulle deltagit ?

 2. Härligt med utekalas.
  Jag följer elitstyrkan och får ont i magen varenda gång.
  Ska kolla ikväll igen.
  Jag skulle ha varit DÖD redan om jag skulle deltagit 😂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...