Världens bästa Milla!

Milla la upp den först… men jag lånar den och lägger upp den jag också ☺️😎

Väldens bästa Milla ❤️🙏🏻 Min Kordinator, min högra hand… och min VÄN!

Milla hjälper mig med allt. Schema, struktur, samarbeten, kampanj innehåll , kampanj planering, plåtningar, förhandlingar, bollplank, samt många skratt mellan allt hårt slit!

Vi är så himla bra tillsammans! Kompletterar varandra och skapar magi 💫

Hon lyfter mig när jag är trött, ledsen eller låg. Hon bromsar mig när det går för fort😅 och ser till att jag inte jobbar för mycket! Milla är min ”balans” och det dom gör att jag kan jobba deltid som jag gjort en bra tid nu!

Jag vill verkligen understryka det, då många av er vill att jag ska ”chilla” , jobba mindre osv. Jag jobbar sedan i våras långt ifrån heltid! Jag skäms inte för det, det är vad min energi räcker till just nu ☺️

Om jag jobbar en längre dag nån gång, tex 09:00 – 15 / 16:00 tiden då är jag HELT slut och det slår tillbaka dagen efter….. Jag går på dagsform. Känner efter och tar en sak, ett steg, och en dag i taget.

Det ingår lixom i min rehabilitering, och utredning. Nu vet att jag gick i ett stresshanterings program i ca 5 månader. Jag jobbar fortfarande utifrån det och gör allt jag kan för att kämpa emot min trötthet! 💪🏻

Men för er som säger : ” Byt jobb, sluta åka in till stan, sluta träna, är vanlig mat, ta hand om din son” osv 😅😂🙈

– ÄR ni på riktigt??!

Jag prioriterar min son över allt annat! Vi äter VANLIG mat, ( även om vissa köra hem, utöver mat hems påsarna ) . Jag jobbar med det jag brinner för och det är alldeles för få förunnat 😉❤️

Nog om det! Lilleman har precis åkt till sin pappa. Jag ska krypa ner i soffan och titta på film☺️ Lilleman ser för övrigt ut som en tonåring med denna vinkel 😅

Som Milla skrev…. Nu tar vi helg , efter en GRYMT intensiv vecka! 👯‍♀️❤️

Vill önska dig en Trevlig helg! 🥰

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...