Måndag , en dag i vardagen..

Inlägget innehåller reklamlänk

Hej på er! Hoppas att helgen har varit bra!

Måndag, ny vecka nya möjligheter 💪🏻

Lilleman är inte hemma än. Då han har studiedag så fick han en dag extra hos sin pappa. Men problemet är att SAS ställt in alla flighter, så han kommer inte hem 🙈 Så vi får se om vi kör halva vägen var. Eller om han kan åka tåg med en bekant upp till Sthlm i eftermiddag .

Idag jobbar vi hemifrån. Sture & Svea busar 🐾

Dunderkaffe, grönsaksdrink, ägg och Jonas som sällskap ☺️

Imorse var jag och lämnade blodprov igen…. Jag tycker att det är lite läskigt! Men jag börjar vänja mig nu 🙈 varje vecka, vissa veckor två gånger. Så jag kommer att vara nålvan inom kort 🤣 Idag skulle man ta många fler prover. Så det blev 5 hela rör !?! Förra gången var det 3 och den skillnaden märktes verkligen! 🙈 Jag blev så matt!

Påtal om en helt annan sak…

Ni är så många som frågar om min taco krydda! Ibland använder jag kycklinkryddan som är sockerfri. ( smakar som vanlig taco krydda 🌮)

Eller så använder jag den där 👇🏻 Nu i helgen så åt vi tacos ( trots att Ludvig var hos sin pappa ) Tacos år sååå gott! 😍 Bara fantasin som sätter gränserna….

Du hittar den HÄR 👈🏻

Idag blev jag överraskad! Dom ringde och sa att ett blomsterbud var påväg! Jag tittade frågande på Jonas, som stod brevid 🤣 Om det inte är han… vem är det då??

Sen kom dom! Såååå fina tulpaner med vaxblommor! 🥰 Jag kan inte berätta vem/vilka dom var ifrån…. riktigt än! Men snart så 😉 Mina nya vänner och kollegor i ett nytt långsiktigt samarbete 🙏🏻 TACK❤️

Nu ska jag jobba , admin och online coachning står på schemat !☺️

Berätta gärna vad du gjort i helgen om du vill 🙏🏻

/ My Martens

40 Komentarer

 1. Man tar 5 ml/provrör, så blev du matt av 25 ml blod måste du ha en rejäl blodbrist redan. Vid blodgivning ger man ca 4,5 dl blod.
  Du blev nog matt av att se blodet, det är nog inte provtagningen som gjorde dig matt.

  • Jag blir inte matt av att SE blod. Jag blir matt av att lämna blod…
   Jag har alltid varit väldigt känslig. När jag tidigare lämnade blod i blodbussen så fick jag vila i flera timmar efter ?

 2. Man tar 5 ml/provrör, så blev du matt av 25 ml blod måste du ha en rejäl blodbrist redan. Vid blodgivning ger man ca 4,5 dl blod.
  Du blev nog matt av att se blodet, det är nog inte provtagningen som gjorde dig matt.

  • Jag blir inte matt av att SE blod. Jag blir matt av att lämna blod…

   Jag har alltid varit väldigt känslig. När jag tidigare lämnade blod i blodbussen så fick jag vila i flera timmar efter 🙂

 3. Tänkte samma sak med tanke på antalet rör. Jag lämnar både blod och tar regelbundna blodprover (oftast 5 rör) pga Hypotyreos men har aldrig blivit matt. Lättare andfådd samma dag och dagen vid blodgivning men inget annat.
  Men alla är vi olika ??‍♀️

 4. Tänkte samma sak med tanke på antalet rör. Jag lämnar både blod och tar regelbundna blodprover (oftast 5 rör) pga Hypotyreos men har aldrig blivit matt. Lättare andfådd samma dag och dagen vid blodgivning men inget annat.
  Men alla är vi olika 🤷🏼‍♀️

 5. Men herregud om hon blir matt av det så blir hon väl matt av det?! Alla är väl olika?
  Tror man kan se vad som står på kortet My ?
  Kram

 6. Men herregud om hon blir matt av det så blir hon väl matt av det?! Alla är väl olika?

  Tror man kan se vad som står på kortet My 🙈
  Kram

 7. Jag tror att är man nervös innan så blir man såklart trött efteråt när rädslan/spänningen släpper. Sen är 5 rör en del men absolut inte så mkt att allmäntillståndet ska påverkas utan det är nog mer mentalt än fysiskt.
  Tack för thaikycklingreceptet My jag ska testa det ikväll verkar jättegott.

  • Jag har heller aldrig sagt att det är mycket.
   Som jag skrev innan så har jag tidigare lämnat blod och blivit matt även då ☺️
   Men i kombination med helheten, och mina värden så
   Är det enligt läkaren inte konstigt alls, och helt ofarligt ??

 8. Jag tror att är man nervös innan så blir man såklart trött efteråt när rädslan/spänningen släpper. Sen är 5 rör en del men absolut inte så mkt att allmäntillståndet ska påverkas utan det är nog mer mentalt än fysiskt.
  Tack för thaikycklingreceptet My jag ska testa det ikväll verkar jättegott.

  • Jag har heller aldrig sagt att det är mycket.
   Som jag skrev innan så har jag tidigare lämnat blod och blivit matt även då ☺️

   Men i kombination med helheten, och mina värden så
   Är det enligt läkaren inte konstigt alls, och helt ofarligt 🙏🏻

 9. Svar till P: Ja min läkare brukar ta ett gång olika prover varje gång och det brukar tas fyra eller fem rör. Jag har Hashimotos så det tas alltid de vanliga tsh/T3/T4 men även kolla nivån av antikroppar och så brukar han kolla nåt annat med järn och blod som jag inte helt har koll på (fast jag medicinerat mot sjukdomen i 5 år ?).

 10. Det är synd att man inte kan skriva svar på kommentarer så de hamnar under det man vill kommentera (som bara My verkar kunna) och att svaren alltid bara hamnar sist – det blir svårläst och lite svårt att hänga med då ☺️

 11. Svar till P: Ja min läkare brukar ta ett gång olika prover varje gång och det brukar tas fyra eller fem rör. Jag har Hashimotos så det tas alltid de vanliga tsh/T3/T4 men även kolla nivån av antikroppar och så brukar han kolla nåt annat med järn och blod som jag inte helt har koll på (fast jag medicinerat mot sjukdomen i 5 år 😊).

 12. Det är synd att man inte kan skriva svar på kommentarer så de hamnar under det man vill kommentera (som bara My verkar kunna) och att svaren alltid bara hamnar sist – det blir svårläst och lite svårt att hänga med då ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...