Måndagsfys i min PT studio!

Måndagsfys i min PT studio 💪🏻🔥

Gå in på min Instagram HÄR ( och Swipa till höger) för att se mina första tränings videos 😅

OBS! Jag är en riktig nybörjare på att spela in träningsvideo 🎥 😅

Men då många av er har bett mig om det så har jag Klivit ur min comfortzone och börjat öva! 😅

Nu filmar jag med mobilen, och min tanke är att är när jag känner mig lite ”varmare i kläderna” och mera bekväm med det, så ska jag ta in en person för att börja fota/filma regelbunden content till er☺️

-Just därför undrar jag vad ni skulle vilka se mer av?

Ge mig era bästa tips nu 🙏🏻 För jag och min Kordinator Milla, jobbar med att sätta upp en ny struktur där ambitionen är fler redaktionella inlägg här inne bloggen med både kost och tränings tips ☺️ Samt videos på min Instagram som ni då enkelt kan klicka er in till ☺️

Jag Skulle bli SÅ glad om du ville komma med just DINA önskemål!🙏🏻

Idag var jag hos min leverantör HE Fitness som tack och lov bara ligger några minuter från min studio…. Jag behöver komplettera med några viktplattor till och små saker till studion 😅 Jag har köpt allt lite allt eftersom så att jag ska hinna med rent ekonomiskt 😅 Inte helt lätt ett Corona år som detta! 🙈

Detta skulle dessutom vara mitt bästa år hittills med träningsresor och event… MEN, det gör ingenting! Med andra perspektiv och våran situation med Ludvig i våras så är jag vara enormt TACKSAM ❤️🙏🏻

Men i år har man fått vara kreativ och anstränga sig för att hitta sätt att få upp inkomsterna då många fallit bort/uteblivit.

Ett av sätten är att efter årskiftet runt mitten/slutet av januari så kommer jag och min kollega Måns erbjuda bootcamp utomhus i Vasaparken 💪🏻 Vi vill ge människor möjligheten till gemenskap och träning i trygg utomhus miljö!

Det kommer att vara ”kläder efter väder” oavsett just väder 😅 💪🏻 Därför var jag idag och köpte flera uppsättningar av träningsutrustningen som jag har på några av mina svenska event. Bla på Öland och i Åre … Sten hantlar och Sten-KB 🪨

-Sjukt kul!! 😍

/My Martens

10 Komentarer

 1. Jag skulle gärna få tips om vad man ska tänka på när det gäller tekniken när man tränar, så man inte gör sig illa – tex. Tänk på att ha rak rygg, böjda knän osv.
  Gärna tips på enkla övningar man kan göra hemma.
  Ha det fint ?

 2. Jag skulle gärna få tips om vad man ska tänka på när det gäller tekniken när man tränar, så man inte gör sig illa – tex. Tänk på att ha rak rygg, böjda knän osv.
  Gärna tips på enkla övningar man kan göra hemma.

  Ha det fint 💕

 3. Det är det du ska anlita en sån som my till. Och betala för. My, du ska inte göra en massa gratisjobb. Videos på övningar finns redan. Du behöver inte ödsla tid på det. Ta hand om de kunder som betalar dig.

 4. Det är det du ska anlita en sån som my till. Och betala för. My, du ska inte göra en massa gratisjobb. Videos på övningar finns redan. Du behöver inte ödsla tid på det. Ta hand om de kunder som betalar dig.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...