Kraftfulla och snygga högtalare och hörlurar från Sudio

I samarbete med bästa Sudio 🎧

Hej alla fina läsare, hur mår ni? 💗

Jag mår jättebra! Jag har börjat komma in i mina rutin och kör mina dagliga promenader och går på mitt kostschema. Det känns att kroppen börjar svara nu. 😃

När jag är ute och går har jag alltid hörlurar i öronen, antingen med musik eller en vän i lurarna, för att det är skönt och avslappnande så att man inte känner sig ensam på promenaderna! 💛

Black Week hos Sudio – 25% + 10% rabatt med min kod ”MARTENS10” 💥

Hur bra matchar de inte med min jacka?! 👌
Närbild på gröna skor och gröna hörlurar från Sudio. Står på ett glasbord med en zebra-matta under.

Trådlösa hörlurar ”Ett”

Sudio Ett är ett par bluetooth hörlurar helt utan sladd! De har en speltid på upp till 30 timmar. De är svettåliga (perfekta för träningspasset eller promenaden), har en inbyggd mikrofon för att kunna ta samtal och hur snygga är de inte? Allt i ett! 🌟

Ni hittar dem 👉 HÄR – Just nu är 1079 kr (ord. 1599 kr). Så bra pris!!

Sudio Femtio högtalare står på ett glasbord. Högtalaren är i antricit grå och roseguld.
Högtalare från Sudio som är vattentät och kraftfull!

Sudio högtalare ”Femtio”

Sudio Femtio är en liten portabel högtalare som jag älskar att ha i hemmet! 💗

Storleken gör den inte mindre kraftfull. Jag älskar att ha på en ljudbok eller motivationstal (har ni testat att lyssna på det? jag blir så motiverad av dem!!) i bakgrunden när jag städar och plockar här hemma. Brukar ni också lyssna på något när ni donar hemma? 🌟

Jag vill berätta för er varför och hur jag använder högtalaren i min vardag. När jag är hemma och städar & donar ensam håller högtalaren mig sällskap, det är mysigt. Det känns inte lika ensamt och man får saker gjorda samtidigt, vilket resulterar i effektiv städning! Högtalaren ger mig sällskap och jag kan flytta med mig den överallt! 💪🌟

Det bästa är ju ändå att den är vattentät vilket betyder att jag kan ta med den ut på mina äventyr. Nu när höstsolen har kikat fram lite emellanåt har jag tagit mig med högtalaren ut och lyssnat på musik utomhus, det tycker jag är så härligt! 💗

Du hittar denna högtalare 👉 HÄR! Just nu kostar den bara 877 kr (ord. 1299 kr). Passa på nu!!

Hund luktar på Sudio högtalare som står på en Zebra matta
Svea gillar den också 🤣💗

Jag har tidigare gjort samarbete med Sudio och jag kan med handen på hjärtat säga att jag verkligen gillar deras produkter! Ni hittar fler favoriter i detta blogginlägg 👈

Närbild på My när hon använder Sudio hörlurar

Passa på att fynda nu till 25% + 10% rabatt!

Erbjudandet gäller bara denna vecka, och därför tycker jag att ni borde passa på NU! 🌟 Kom ihåg koden ”MARTENS10” för 10% extra!

/My Martens

12 Komentarer

 1. Vet ej om det är en ide ens att svara hos dig nu, då du har noll kommentarer på dina inlägg, men du läser kommentarer ändå.
  Jag skulle vara livrädd att lyssna på något på en promenad i dessa tider. Jag måste ha full koll överallt.
  Tänk på det My. Trots att du bor på landet, precis som jag gör så är det inte säkert öht.
  Ta hand om dig.
  Kramen // A-M

 2. Hej My
  Man blir så inspirerad av dig med promenaderna och kost schema
  Om du vill kan du inte lägga upp lite hemma träning några övningar samt någon förslag på kost för en dag
  Ha det gott

 3. Vet ej om det är en ide ens att svara hos dig nu, då du har noll kommentarer på dina inlägg, men du läser kommentarer ändå.
  Jag skulle vara livrädd att lyssna på något på en promenad i dessa tider. Jag måste ha full koll överallt.
  Tänk på det My. Trots att du bor på landet, precis som jag gör så är det inte säkert öht.
  Ta hand om dig.
  Kramen // A-M

 4. Hej My
  Man blir så inspirerad av dig med promenaderna och kost schema
  Om du vill kan du inte lägga upp lite hemma träning några övningar samt någon förslag på kost för en dag
  Ha det gott

 5. Jättefina bilder och jag vet att det är reklam men det känns lite falskt när du hyllar produkter som du inte ens använder. På alla dina promenadbilder och andra bilder när du har hörlurar så är det vita airpods du har i öronen.
  Är det något du har reflekterat över?
  Samma sak med bakandet/matlagningen, där det skulle vara så roligt att se det du själv gör när du säger att det är så enkelt. Personligen drar jag mig från att baka/laga saker där det är proffsbilder för man vet inte hur svårt det är.
  Ha det bra

 6. Jättefina bilder och jag vet att det är reklam men det känns lite falskt när du hyllar produkter som du inte ens använder. På alla dina promenadbilder och andra bilder när du har hörlurar så är det vita airpods du har i öronen.
  Är det något du har reflekterat över?

  Samma sak med bakandet/matlagningen, där det skulle vara så roligt att se det du själv gör när du säger att det är så enkelt. Personligen drar jag mig från att baka/laga saker där det är proffsbilder för man vet inte hur svårt det är.

  Ha det bra

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...