Kampanja hos Sudio! Passa på nu!

I samarbete med SUDIO

Hej på er!

Nu har jag kommit hem efter en förmiddag eller stan 🙏🏻 Klrde mitt första pass på galet länge! Vi var bjudna på födelsedags workout gör Elin 💫💪🏻💞 Ska skriva mer om det sen. Men jag kan säga såhär.. Träningsvärken har redan slagit till, så imorgon kommer den vara brutal 🤣😅.

Just ju sitter jag och njuter i solen på min nya altan 🌴 ☀️

Andas in och känner ett lugn jag inte känt på väldigt, väldigt länge…. Omgiven av mina nya fina växter. Bambu, Palm, prydnadsgräs och olivträd🎋🎋🌾

Detta är vårat nya HEM❤️🏡

Men. Mer om flytten, och dagens workout senare,

För just nu i samarbete med SUDIO, så har jag fixat ett Grymt erbjudande till er, som ni inte vill missa😍💫


Jag har fått hem flera trådlösa hörlurar! När jag är på gymmet så kör jag dessa👆🏻 ( för att tydligt markera att jag inte vill bli störd 🤣)


När jag kör bil, pratat i telen osv så kör jag earphones!

Sudio har grym kvalitet, snygg design och bra priser!


Just nu får du 10% när du lägger två produkter i varukorgen.

Men när du sedan skriver in martens15 så får du ytterligare 15% = TOTALT 25 % 💫

Välj och vraka bland hörlurar 🎧 och högtalare …. Länk i min bio 👆🏻

In och shoppa HÄR 💫👈🏻

Kram kram

/ My Martens

8 Komentarer

 1. Sitter de verkligen kvar bra i öronen? Jag har Samsungs och de har en liten vinge, eller vad man ska kalla det, som man hakar in innanför örats kant, då sitter de jättebra. Men om den vingen hoppar ur så sitter de ju inte alls bra längre. Tänker att de där borde sitta lite löst? För det är bara den lilla pluppen som stoppas in i hörselgången? Ingen mer fästgrej?

 2. Hej,
  Jag undrar hur mycket du tränar , du ser ut att gått upp en hel del i vikt sista tiden. ? Det kan bli så ibland när d varit mycket i ens liv.

  • Jag går i rehabilitering och har inte lyft en vikt på 6 månader…. ( minus 2 pass och rehab) 😅 18 kg plus …

   3 sjukhusbesök, akut. 6 infektioner och total sjukstuga 🙈

   Skriver öppet om detta. Hur allting hänger ihop.

   Kombinationen av 3 månader total isolerade på 47 kvadrat. Oron , inre stress osv.

   Jag går i rehabilitering, stress hantering och beteende förändring. Mitt immunförsvar, ämnesomsättning och mitt kortisolpåslag är helt ur balans 😝

   ( Läs gärna tidigare inlägg….. skriver mer utförligt)

   Men det är okay, nu ska jag få testa att köra lågintensivt rening. Jag vet att när jag är frisk igen, då kommer dessa 18 kilo att försvinna över några månader…. men det viktigaste just nu är att få kroppen att komma ner i varv 🙏🏻😃

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..