Ett perfekt sätt att umgås i dessa tider!

Godmorgon! Men…. jag älskar också helgerna. Nu är jag i en period där jag jobbar mycket mindre på helger, inga träningsevent osv. Så jag kör lite online coachning, och admin en stund. Detta innebär gott om utrymme för egen träning, återhämtning och mys med familjen ❤

Igår mötte vi upp våra ”sigtuna grannar”. UTOMHUS. Solen sken över sigtuna igår och vi möttes på utegymmet ☺️ jag tränade inte själv där, men det kommer jag göra inom kort! Ska hämta med mig några gummiband ifrån studion, sen så 💪🏻

Visst är det lite ålderskillnad mellan våra barn. Men dom har hängt ihop i flera är, så det är alltid mysigt att ses! ❤️

Intill utegymmet ligger även en skatepark , något Ludvig ska få i julklapp av ”tomten” 😉 Så himla svårt nu! Ludvig fyller 10 rätt i januari. ( Lite väl nära julafton om du frågar mig 😝) Allting kretsar kring spel, och fotboll! Så att köpa presenter är JÄTTE svårt! Innan så brukade jag köpa aktiviter för honom och några barn… tex bowling. Men det är ju också jätte svårt i dessa tider….🙈 Då det inte är möjligt alls! Men en kickbike, skydd osv får det bli! 💫

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...