Supergott och enkelt knäckebröd med chiafrön från Superfruit

I samarbete med Superfruit 🌿

Hej fina läsare! Hur mår ni? 😃💗

Idag är en bra dag. Jag har skjutsat lilleman till skolan, städat och nu sitter jag med lite adminjobb + mellis. 😋

Att äta nyttiga mellanmål är så viktigt för mig! Det ska gärna gå snabbt och vara enkelt att göra. Jag brukar försöka förbereda lite olika snacks/mellanmål för att ha stå i kylen. Ju enklare det är att få i sig bra mat, desto lättar blir det! 🌟

Detta knäckebröd gjorde jag förra veckan och det är så enkelt och supergott!!! 😍

Jag slänger på lite ägg och kaviar, supersmarrigt! Om ni inte har testat att göra eget fröknäcke – GÖR DET! Så himla gott och inte alls tidskrävande.

Knäckebröd med chia

Här får ni ett gott, nyttigt och jätteenkelt att göra! Det finns inga som helst ursäkter att inte testa detta underbart krispiga alternativ till frukostmackan/mellisen. Dessa knäckebröd är packade med omega 3 och kostfiber. 🙌🏼✨

Ingredienser

ca. 15 st

👉 1 dl majsmjöl.

👉 1 dl bovetemjöl.

👉 1 dl skalade sesamfrön.

👉 1 dl solrosfrön.

👉 0,5 dl Superfruit chiafrön.

👉 0,5 dl rapsolja.

👉 2,5 dl kokhett vatten.

👉 Flingsalt.

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla torra ingredienser och häll sedan på vatten och rapsolja, blanda till en jämn smet. Häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper, lägg sedan ett till bakplåtspapper ovanpå och tryck ut smeten jämnt över plåten. Ta bort det övre bakplåtspapperet och skär rutor, strö sedan på flingsalt över hela kakan. Grädda mitt i ugnen i ca 60 min tills bröden fått lite färg och blivit hårt. Låt svalna på galler.

Rabattkod hos Superfruit

Med min kod ”martens20” får ni nu 20% hos Superfruit där du hittar dessa ingredienser.. ☺️ Gå in 👉  HÄR

Ni kan läsa andra recept som jag skrivit här.

/ My Martens

6 Komentarer

    • Ja det har jag! Men de blev inte lika fina så lånade bilden från Superfruit ? Men nästa gång kanske jag kan försöka göra dem finare och även då ta bilder! Tack för tipset! ?

    • Ja det har jag! Men de blev inte lika fina så lånade bilden från Superfruit 🤣 Men nästa gång kanske jag kan försöka göra dem finare och även då ta bilder! Tack för tipset! 😃

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...