Håll igång din träning nu… hemma eller utomhus funkar bra!

Godkväll!

Ni som följer mig vet att jag gett mig fan på att gå milen varje dag…. Jag föredrar att göra det på morgonen, eller iallafall i dagsljus ! ( så fort solen tittar fram så går jag ut för att få lite solljus dagligen 🙏🏻 ☀️) Jag tar med mig en kaffe ut, är jag i telenätet så går jag ut…. osv.

Men idag hade jag planerat min träning lite dåligt. Skjutit fram och bort min Cardio…. Till ”sen”.

Det handlar egentligen inte om själva milen. Det handlar om att hålla fast vid min plan! Inte ta förta bästa ursäkt till att slippa 😉

Om kroppen tex behöver vila, eller jag känner mig minsta krasslig. Då ställer jag in min mil.

Men ikväll var det ingenting annat än ett vemod, en latmask och en omotiverad My som letade efter en godtagbar ursäkt att slippa ge mig ut 💨🌧☔️

MEN, jag kopplade på mitt pannben, gav mig själv en spark i baken och gav mig ut! -INGA ursäkter! 👊🏻

Just nu, när vi ska undvika gym, jobba hemifrån så mycket vi kan osv…. Så blir många väldigt stillasittande! Passa på nu att sätta upp egna personliga små mål! Utmana dig själv ( och dina vänner) och se till att vara Kreativa och håll igång träning, rörlighet, och aktivitet ÄNDÅ!

Utegym, hemmaträning räcker mer än väl! Vill du vara extra kreativ så kan du ju investera i lite gummiband, nån kettlebell så har du allt och lite 😅💪🏻 Men framförallt, HÅLL igång nu!

Hamna inte i Corona-sitta-stilla-träsket! -Rör på dig! ❤️

Igårkväll efter milen så jag var jätte blöt! Kall och trött! Jag gick rakt in i duschen , hänga kläderna på tork och bums och la mig! Blev genomblött efter gårdagens PW i regn och blåst 🤣😂🌧 Godmorgon!

/ My Martens

10 Komentarer

  1. Skulle aldrig gå ut ensam på kvällen – så många obehagliga typer som kan gömma sig i mörkret! Nä, ut och röra sig i morgonljuset! Det är fint och betydligt tryggare?

  2. Skulle aldrig gå ut ensam på kvällen – så många obehagliga typer som kan gömma sig i mörkret! Nä, ut och röra sig i morgonljuset! Det är fint och betydligt tryggare👍

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...