Det här med att skjuta upp träningen till ”sen” …

Inlägget innehåller reklamlänkar 👟

Hej!

Ikväll blir det inget långt inlägg….. Jag låter bilden tala för sig självt! 💪🏻🙏🏻 Jag är SÅ stolt över mig själv som fortsätter mer milen som jag bestämt mig för att gå dagligen. Trots att jag senaste TVÅ dagarna har planerat ”fel” och skjutit upp den till ”sen” . Vilket få resulterat i att jag fått gå ut i mörkret, med både regn, blåst och motvind ☔️🌧💨😂 – INTE trevligt!

Men, skjuter man upp det till ”sen” så får man skylla sig själv 😉 Imorgon är målet att ta den på dagen, i dagsljus 🙏🏻

ICIW har precis släppt utomhus kläder… fodrade tights, med reflex och en grym ficka man kan ha mobilen i 👌🏻 Tillsammans med en fleece hoodie. ( ni kan se lite bättre på min IG-story) . Vill passa på att säga att ni just nu får 15% med koden: martens15 ☺️ du kan kika HÄR

Sen vill jag även passa på att säga att ni med koden: martens20 får 20% på alla skor hos Salming…. ( Via länken HÄR ) 😍 Ni får nöja er med min skärmdump från hemsidan tills jag hunnit fota mina nya skor 😅 ! Vissa skor är just ni på 40% så där kan ni verkligen fynda!! Men då kan ni såklart inte kombinera det med koden…

Ha en fin kväll!

/ My Martens

18 Komentarer

  • Vad kul att höra!! Det är mina favoritskor, helt klart. Så bra kvalité och fantastiskt sköna! Du kommer inte bli besviken! 😍😃

 1. Vilken tråkig blogg det blivit utan kommentarer, det är ju det som gör den spännande, lite skit får man ta, det får du räkna med, men det är väl inte så farligt? Jag tror du tappar följare om du censurerar kommentarer, bara en tanke. Jag gillar oftast dina inslag?

  • Tack! Men då får du känna så. De flesta kommentarerna var inte rumsrena och jag vill inte att min familj ska gå in här och behöva må dåligt. Vissa saker kan man hålla för sig själv och man behöver inte vräka ur sig exakt allt man tycker och tänker. Jag vill ha positiv och härlig energi här. Faktiskt många trogna läsare som uppskattar det. ?

 2. Vilken tråkig blogg det blivit utan kommentarer, det är ju det som gör den spännande, lite skit får man ta, det får du räkna med, men det är väl inte så farligt? Jag tror du tappar följare om du censurerar kommentarer, bara en tanke. Jag gillar oftast dina inslag😊

  • Tack! Men då får du känna så. De flesta kommentarerna var inte rumsrena och jag vill inte att min familj ska gå in här och behöva må dåligt. Vissa saker kan man hålla för sig själv och man behöver inte vräka ur sig exakt allt man tycker och tänker. Jag vill ha positiv och härlig energi här. Faktiskt många trogna läsare som uppskattar det. 😃

 3. Förstår att din blogg är en plattform för produkter/ företag som du har ett samarbete med = ditt jobb och nu iom rådande pandemi så antar jag att ditt jobb med träningsresor och gym-aktiviteter ligger på is
  Och att det kanske då blir mer av andra jobb
  Personligen tycker jag att det är lite tråkigt med en massa reklam men det går ju faktiskt att låta bli att läsa just dom inläggen.
  Trist att du ska behöva ägna tid åt att ta bort ” dumma kommentarer” tycker inte att påhopp är något man ska behöva räkna med och tåla som bloggare.
  Jag saknar dina inlägg om blommor/ växter skulle gärna se lite tips om hur man kan göra tex egna julgrupper, vad man kan blanda och skötsel mm
  Trevlig kväll

  • Hej Ann,
   Ja precis som du skriver behöver jag dra in lite annat jobb nu när det är dessa tider. Men toppen att du kommer med förslag på andra typer av inlägg. Ska försöka få till något med blommor/växter. Jag saknar också den tiden! ❤️

 4. Förstår att din blogg är en plattform för produkter/ företag som du har ett samarbete med = ditt jobb och nu iom rådande pandemi så antar jag att ditt jobb med träningsresor och gym-aktiviteter ligger på is
  Och att det kanske då blir mer av andra jobb
  Personligen tycker jag att det är lite tråkigt med en massa reklam men det går ju faktiskt att låta bli att läsa just dom inläggen.

  Trist att du ska behöva ägna tid åt att ta bort ” dumma kommentarer” tycker inte att påhopp är något man ska behöva räkna med och tåla som bloggare.
  Jag saknar dina inlägg om blommor/ växter skulle gärna se lite tips om hur man kan göra tex egna julgrupper, vad man kan blanda och skötsel mm
  Trevlig kväll

  • Hej Ann,
   Ja precis som du skriver behöver jag dra in lite annat jobb nu när det är dessa tider. Men toppen att du kommer med förslag på andra typer av inlägg. Ska försöka få till något med blommor/växter. Jag saknar också den tiden! ❤️

 5. Vad snygg du är på bilden med keps, trodde först det var jag på bilden haha. Så slående lika. Fast jag är förstås några år äldre än dig.

 6. Vad snygg du är på bilden med keps, trodde först det var jag på bilden haha. Så slående lika. Fast jag är förstås några år äldre än dig.

 7. Hej My
  Vad roligt att du svarade på min önskan om ett inlägg som handlar om blommor/växter
  Tusen tack och ser fram emot lite tips ifrån dig.
  Jag förstår att du har fullt upp på många plan men ett önsketänkande från min sida skulle vara ett stående inlägg per vecka med säsongs-relaterade växter/blommor och vad man kan göra , vad man ska tänka på mm mm
  Bästa hälsningar Ann

 8. Hej My
  Vad roligt att du svarade på min önskan om ett inlägg som handlar om blommor/växter
  Tusen tack och ser fram emot lite tips ifrån dig.
  Jag förstår att du har fullt upp på många plan men ett önsketänkande från min sida skulle vara ett stående inlägg per vecka med säsongs-relaterade växter/blommor och vad man kan göra , vad man ska tänka på mm mm
  Bästa hälsningar Ann

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...