🌟 i samarbete med Bobby Oduncu Sweden 🌟

Godmorgon!

Hoppas helgen hat varit bra…. såhär långt 😌 Söndag morgon….. Jag ligger i soffan med tända ljus och Svea i knät ☺️ och precis när jag skrev det så hoppade Sture upp ❤️

Det fungerar bättre och bättre mellan katterna och Svea. Svea vill SÅ gärna leka/gosa med dom. Sture vill det ibland. Men Stina vill det inte alls. Ibland när Svea sover, då kommer Stina fram och luktar på henne ☺️

Denna helgen handlar om återhämtning för mig. Att fylla på med energi, vila och ro om mig själv .

Sista veckorna har varit tuffa😅 Jonas har flyttat in. Vilket har lett till sena kvällar med montering, upp-packning, städning osv. Plus alla långa dagar med turer till återvinningen, Ikea, osv. Vi har lixom hållet på 24-7 🙈 Vilket jag inte orkar i längden….. Så denna helg har varit så skön! Jag har dessutom hela söndagen kvar 🙏🏻 Ska bara hämta Ludvig på flyget strax efter lunch ❤️

SAS är dom enda som just nu flyger till Kalmar just nu. Dom har tagit bort flera flighter och tripplar priserna😩 En enkelbiljett kostar normalt sett 850:- ( fast pris) för UM barn, med en person som följer barnen på planet, och en annan som möter upp och följer av … Men flygbolagen har det tufft, och det påverkar ju såklart oss alla . Lillemans pappa fick betala 2700:- enkel resa istället för 850:- 😳. När vi var på flygplatsen sist så bröt en i personalen ihop. Hon hade nämligen precis blivit varslad 😓 En annan berättade att folk får få dagligen just nu…. Människor som jobbat på sina jobb i många år , blir plötsligt helt utan 😓 Det är tufft just nu! För många! 🙏🏻

Vi är glada att han kan åka till sin pappa ❤️🙏🏻

Nu mina vänner, ska ni få se hur mitt hår blev 🥰

I fredags var jag på Bobbys Hårstudio och tog bort min utväxt, klippte mig och färgade brynen ☺️

Alltså kolla HUR mycket mitt hår hade växt!

Men…. sedan jag börjat slinga håret så blir det en betydligt ”snällare” utväxt som fadar ut…

Bortskämd med kaffe, frukost och en nu bar. Jag äter inte bara jätte ofta, är ganska kräsen med vilka jag tycker om. Men denna lilla rackare kallades för ”mini-bite” och var så sinnesjukt god! 🤤 Slutade med att jag igår klickade hem typ 50 st som jag tänkte ha här hemma när sötsuget kickar in, eller man bjuder på fika och vill ha ett bättre allternativ ☺️

såhär blev det , efter galet många slingor . ( Tilda är SÅ noga och gör hur långa som helst! 👌🏻) . Lite nyansering och klippning på det….. Så blev det såhär :

-Sååå nöjd!!! 💯🥰

Svea var med på salongen. Det gick HUR bra som helst! Men hon ser inte helt nöjd ut med mina pussar på denna bild 😅😂?!

Nu bara måste ni spana in Bobbys hårvård!

Ni VET att jag älskar hans torrschampo! Att hans hårspray doftar magiskt och håller stadga, utan att bli klibbig! Balsam & Schampoo 🌟👌🏻 plus hans värmeskydd /krav in som gör håret silkeslent ….. För några veckor sedan släpptes hans efterlängtade silverschampo som jag såklart hade fått möjlighet att testa redan innan 😍 SÅ bra!!!!

Just nu får ni som beställer LYX-PAKETET det i en otroligt fin presentförpackning 🌟 Så det är ju perfekt att köpa både till sig själv och någon man bryr sig om ☺️

Ni ser att det redan har ett kampanjpris, på 499:- . MEN, mina följare får ytterligare 15% med koden my15 ❤️ Det gäller på alla produkter! Så klicka hem lyx-paketet, och är du blondin lägg till silverschampot 🙌🏻 in och kika HÄR 👈🏻 .

Hur jag själv har gått ifrån att bara ha små tussar till hår utan löshår… tills att idag se ut såhär. Handlar om flera saker. Jag är väldigt noggrann med värmeskydd 💫

( längst till höger på bilden under…. )

Jag är försiktigt med värme /styling verktyg och använder sunt förnuft spejat inte bränner av mitt hår! ☺️

Jag låter även mitt egna hår självtorka emellanåt…. när jag kan låte det göra det. Jag har alltid leav-in krämerna i som gör håret silkeslent men också innehåller just värmeskydd! Torrschampot gör att jag slipper tvätt det för ofta, och ger det snygg volym under tiden ☺️ Detta i kombination med Bobbys Superhair har gjort underverk! ☺️

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (17)
 • Tina s

  Jätte snyggt mycket bra färg till dig,en duktig frisör😉ha en fin dag My🐾🤔

 • Monica

  Så snyggt 👍🏽

 • Lena

  Hej
  Nu kanske inte detta kommer med för jag skriver nåt negativt.
  Min fråga varför har inte de som håller på med ditt hår munskydd. Det borde de ha..

 • Anna

  Hej. Är lyx paketet slut ifall det inte går att lägga i varukorgen?

 • St

  Du är fin ( om både hår och rumpa 😂)
  Men lite lite tråkigt är det ju nu här på bloggen det måste jag säga.
  Släpper du inte igenom en endaste kommentar ?
  Alla kan väl inte vara elaka eller mena illa?
  För är det så.. då är vi fel ute.
  Kramar

  • My Martens

   Tack så mycket 😃 Att sprida hat tycker inte jag hör hemma här, då får man vända sig någon annanstans om man behöver utlopp för det. Ha en fin dag!

 • annika

  Hej My!
  Snyggt! kommer du ha någon rabatt kod på Superhair?

  Ha en fin dag

 • Tina

  Så bra My att inte alla kommentarer kommer in.
  Om folk måste gnälla och komma med pekpinnar i dina inlägg om allt som du gör, och inte gör, så kanske det fortsätter vara trevligt att läsa din blogg.
  Kram
  Tina

 • Johanna

  Så snygg färg o du är så fin.
  Du inspirerar !
  Heja dig !
  Underbar blogg ❤️

 • Mia

  Ok vad håret blev fint. Vilken duktig frisör.

 • Nickan

  Min kommentar raderades. Det är väl inte att sprida hat om man frågar varför du loggar lifesum när du går på kostschema?

  Och berömma ditt resultat!

  Jag är förvånad då det var en vanlig undran och beröm.

  Går själv på kostschema och litar på att det är beräknat.

  • My Martens

   Hej Nickan! =) Hoppas allt är fint med dig, en novemberdag som denna =) Jag har inte sett din kommentar som raderades tyvärr. Då jag inte längre kikar på kommentarer i första läget. Just för att slippa den del skit 😉

   Det låter inte som en märklig fråga. Jag regnar ALLTID i Lifesum. Om jag tex ska ligga på 2200 kalorier en dag, och sedan ska ha en macrosplit på 40-40-20 ( Protein Kolhydrater, fett) Då är det ju just via LIFESUM som man enkelt kan se hur mycket jag ligger på.

   Ett kostschema som jag går på är ju inte bara en sak. Det handlar ju om ett helhetsintag. När jag lägger in i Lifesum så slipper jag räkna själv vilket är busenkelt när man är på springande fot. Text jag äter min frukost hemma. lägger in i lifesum. Sedan glömmer jag matlådan hemma ( händer emellanåt) äter en lunch ute. Salladsbar tex. Där finns våg, jag kikar, såhär mycket protein, kolhydrater och fett, lägger in det =) Missar jag ett mellanmål så ser jag det enkelt via appen =)

   Sviiiin bra verktyg! och någonting jag använt i många år, långt innan jag började samarbete med dom =)

   Ett tips för dig som går på kostschema är att LÄRA dig vad det du äter innehåller. Det gör du om du använder Lifesum. För vad gör du annars när ditt kostschema är slut???? Målet när jag coachar mina klinter är att lära dom så mycket som det bara går under resans gång. Mina kostscheman ger flera alternativ, för att skapa en insikt. Ren hållbar livstil. Mina kostscheman jag delar ut är också beräknade. Men vad händer den där gången du är på middag/bortbjuden . Hur ska man tänka där. Om du VET vad maten du äter innehåller så kommer du mycket enkelt att hitta en hållbar livsstil med hjäp av att veta vad ditt HELHETS intag ska ligga på =) Plus / minus. Kalorier in, kalorier ut =) Jag har tex två olika helhetsintag för de dagar jag kör styrketräning och de dagar jag har vilodagar. Då carbsväxlar jag =) -Lycka till med ditt kostschema ! Hoppas att du fick svar på di fråga… Även om jag svävade ut i en hel novell 😉

 • Nicole

  Tack för ett utförligt svar 👍
  Jag har lärt mig mycket av kostschemat.

 • Frida

  Tråkigt när något som är viktigt blir så dyrt. Men tänker att det är också en bra sak, dyrare och färre flyg minskar resandet generellt och det är positivt för miljön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *