Nyfärgat och barnfri!

Baaaaam👊🏻💥

Min ”råttfärgade” 🐀🙄 utväxt är nu borta!!!! Ni vet… den där ”skandinaviskt blonda” vissa av oss har fördelats 😉

Efter några timmar i stolen på Bobbys hårstudio hos en av mina närmaste vänner ( Tilda 💕) så är jag fin igen 🙏🏻😌 Topparna klippta inget slitet kvar. Så skönt att mitt egna hår kommit ut såhär bra ☺️

Jag ska såklart lägga upp närbilder osv så nu det färgen som blev 👌🏻

Samt dela med mig av en kampanj på Bobby Oduncu Sweden 💫 MEN…. Det får bli imorgon, för nu tar jag kväll.

Lilleman har flugit till sin pappa. Denna helgen består av återhämtning iform av cardio + träning 🏋️‍♀️ Sovmorgon, veckohandling och egentid med Jonas ❤️

Önskar DIG en grym helg ❤️

/ My Martens

16 Komentarer

  1. Vilka bra masker ni har, My! Ett tips från oss som bor i USA och både vi och barnen måste ha mask hela tiden (i skolan osv). Dom av papper/sjukvårdens är dubbelt så effektiva som dom ”snyggare” i tyg och t-shirt material, har det visat sig i forskning nu. Och bäst är den typen som ni har, men inte alltid man får tag i dom så även dom blåa är helt OK. Jag brukar göra öglorna runt öronen kortare genom att slå en knut på dom, ffa till barnen, så masken sitter så tight som möjligt och är säkrare. Trist när den åker ner när man pratar osv. Kram!

  2. Vilka bra masker ni har, My! Ett tips från oss som bor i USA och både vi och barnen måste ha mask hela tiden (i skolan osv). Dom av papper/sjukvårdens är dubbelt så effektiva som dom ”snyggare” i tyg och t-shirt material, har det visat sig i forskning nu. Och bäst är den typen som ni har, men inte alltid man får tag i dom så även dom blåa är helt OK. Jag brukar göra öglorna runt öronen kortare genom att slå en knut på dom, ffa till barnen, så masken sitter så tight som möjligt och är säkrare. Trist när den åker ner när man pratar osv. Kram!

  3. Nu ser jag hårfärgen snyggt och inte bara din röv(kan ju tro jag är lesbisk?snygg och härlig hela du och bra där munskydd?

  4. Nu ser jag hårfärgen snyggt och inte bara din röv(kan ju tro jag är lesbisk😉snygg och härlig hela du och bra där munskydd😍

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...