Motionscykel, födelsedag och höstlov!

Godmorgon säger jag med en suddig bild från motionscykel 💪🏻😅 Jag köpte en begagnad motionscykel som ska få bo hemma hos mig några veckor…. anledningen. Foten. Jag styrketränar och kör rehab. Men foten söt inte pall för tung bekanting ( än 😝) så coachen sa att jag ska cykla 1 h / dagen som cardio, tills jag kan gå tillbaka till det jag brukar att göra 😁 Lite fnissigt att jag med eget gym, OCH minst 3 gymkort ändå har en cykel hemma. MEN, för att få till min cardio på morgonen så hoppar jag upp på cykeln efter min morgon prommis med Svea. Innan Ludvig vaknat ☺️ Funkar just nu! Men… den kommer få flytta vidare…

Igår var vi och hämtade lite grejer som blivit kvar hemma hos Jonas 😅 Efter ÅR av pendling, dubbla bostäder, särbor/sambo, Öland/Sthlm så känns det fantastiskt att kunna ha EN utgångspunkt! Så nu ska jag bara samla ihop mina grejer… rensa, sortera och organisera ☺️

Svea är en pussgurka 😅🥰 bästa svea!!

Idag är inte vanlig dag…. idag är det min älskade vän Kin’s födelsedag ❤️ en vän som jag ”bara” känner i 8 år. Men som det känns som om jag känt hela livet 🙏🏻💫 Kin är snäll, rolig, omtänksam, genuin, ärlig, lojal och en av de finaste människor jag känner ❤️ Tänk att man kunde få en storasyster på äldre dagar! Sååå glad att ha dig i mitt min Kin 🙏🏻

Nu…. ska jag hoppa av denn cykel. 37 min cardio plus prommis med Svea fick kickstarta denna vecka! ☺️ idag kommer Ludvigs pappa att hämta Ludvig, då det är höstlov och dom ska hänga lite extra ❤️

-Hur startat du din vecka? Berätta gärna 🙏🏻

Vi hörs senare!

/ My Martens

12 Komentarer

    • Den var min vän Kin’s födelsedag ? Jag fyller år 26 november, du är garanterat först med grattis-hälsning till mig! ? Men gulligt av dig, tack fina! ?

    • Den var min vän Kin’s födelsedag 😃 Jag fyller år 26 november, du är garanterat först med grattis-hälsning till mig! 😆 Men gulligt av dig, tack fina! 🌹

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...