Godmorgon säger jag med en suddig bild från motionscykel 💪🏻😅 Jag köpte en begagnad motionscykel som ska få bo hemma hos mig några veckor…. anledningen. Foten. Jag styrketränar och kör rehab. Men foten söt inte pall för tung bekanting ( än 😝) så coachen sa att jag ska cykla 1 h / dagen som cardio, tills jag kan gå tillbaka till det jag brukar att göra 😁 Lite fnissigt att jag med eget gym, OCH minst 3 gymkort ändå har en cykel hemma. MEN, för att få till min cardio på morgonen så hoppar jag upp på cykeln efter min morgon prommis med Svea. Innan Ludvig vaknat ☺️ Funkar just nu! Men… den kommer få flytta vidare…

Igår var vi och hämtade lite grejer som blivit kvar hemma hos Jonas 😅 Efter ÅR av pendling, dubbla bostäder, särbor/sambo, Öland/Sthlm så känns det fantastiskt att kunna ha EN utgångspunkt! Så nu ska jag bara samla ihop mina grejer… rensa, sortera och organisera ☺️

Svea är en pussgurka 😅🥰 bästa svea!!

Idag är inte vanlig dag…. idag är det min älskade vän Kin’s födelsedag ❤️ en vän som jag ”bara” känner i 8 år. Men som det känns som om jag känt hela livet 🙏🏻💫 Kin är snäll, rolig, omtänksam, genuin, ärlig, lojal och en av de finaste människor jag känner ❤️ Tänk att man kunde få en storasyster på äldre dagar! Sååå glad att ha dig i mitt min Kin 🙏🏻

Nu…. ska jag hoppa av denn cykel. 37 min cardio plus prommis med Svea fick kickstarta denna vecka! ☺️ idag kommer Ludvigs pappa att hämta Ludvig, då det är höstlov och dom ska hänga lite extra ❤️

-Hur startat du din vecka? Berätta gärna 🙏🏻

Vi hörs senare!

/ My Martens

Posted in: My Martens
Kommentarer (12)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.